Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי ל 4 סוכנויות רשמיות של טויוטה ובכל אחת מהן הנציגות ענו לי באותה התשובה:

"הג'אנטים הם חלק נלווה למכונית, ולא באים כמקוריים בשום אופן, מה שבאירופה זה נחשב לסטנדרט".

אז הגאנטים של הטויוטה קורולה GLI 2011 הם לא מקוריים? אבל באירופה לא משתמשים באותם הג'אנטים שמציעים כאן?

פה הציעו לי סט ג'אנטים ל 4 גלגלים רק ב- 3000₪ אולי יש זול יותר איפשהו? אני מאיזור המרכז (לכיוון חולון בת ים)

יש הצעות?

מצטער שאני כותב את זה פה אני חדש אני כל פעם פותח נושא ואני אף פעם לא מוצא את הפורום המיוחל, אם מנהל יוכל להעביר לי את זה לפורום המתאים אני אשמח - בבקשה לא למחוק זה חשוב לי לדעת..

פורסם

לא בטוח שתמצא מקורי בהתחשב בתשובות שקיבלת בסוכנויות.

יש פה בפורום נציג של ג.מ. פורטל שלח לו הודעה, יכול להיות שהוא יעזור. הפורום מלא בחוות דעת חיוביות עליהם.

מה אגב המידה שלך? 16״ או 15״?

תוכל לחפש באינטרנט ג׳אנטים במידות האלה, אולי לא מקוריים אבל יהיה לך סדר גודל של מחיר למידה שלך.

אגב הפורום המתאים הוא שיפורים :D

• ספונסר פורום
פורסם

אצל צמיגי ראשון בר דוד יש כרגע מבצע על רביעיית ג'נטים 15'' ב-1500 ש"ח ורביעיית ג'נטים 16'' ב-1600 ש"ח.

אז תגיע לפנצ'ריה ותפנה אל דויד, תגיד לו שאתה מהפורום ואתה מעוניין במבצע של חברי הפורום.

פורסם
אני כאן בשביל לעזור...יש מבחר הכי גדול בארץ.אני בפרטי

נוצר קשר מהצד שלי , ג.מ. מקווה שתשוב אלי עם תשובה =]

• תוכן חדש...