Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת מה הבדל בין חומרי האיטום של דיינמאט לבין של סיטנגר ?

האם ההבדל במחיר כזה משמעותי ואם כן למה?

תודה

פורסם

ממה שבדקתי, ההבדלים ביניהם זה משקל ועובי.

עוד נקודה, שהסטינגר מיוצר בסין, לדעתי הדיינמאט אמריקאי. אני הייתי שוקל את ההבדל.

מה לגבי סקונד סקין? אני ממש בעדו.

פורסם

שניהם מעולים - לדיינאמאט יש כמה עוביים שונים, סטינגר עד כמה שזכור לי לא משחקים עם העוביים.

מעבר לכך יש מוצר אמריקאי נוסף שיש לו יתרון על השניים וזה ה-האש-מאט hush mat

כתבתי כאן שרשיר לא מזמן על הדגמת בידוד של היצרן הרוסי STP (סטנדרט פלסט) וגם נתתי שם סרטון שמדגים מה הגדולה של ה-האשמאט.

אם אני זוכר נכון, ראיתי כאן באלק של סטינגר רודקיל למכירה באיזה 700 שקלים (עולה 300 דולר לפני משלוח) - שווה בדיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדיינמאט אקסטרים טיפה יותר עבה מסקנד סקין.

אדי לגבי הבאלק של סטינגר,לא מדובר כאן בבאלק,הבנאדם טעה והטעה,מדובר בקיט של 20SQ בלבד!

Scan Speak

פורסם

אני הזמנתי השבוע מאייביי.

את הדיינמאט אקסטרים 9 יריעות

במחיר 580ש"ח

מקווה שזה בידוד טוב .

מה ההבדל בין הגירסה הכחולה לבין הרגיל ?

פורסם

תעלה לינק למה שקנית כי אין מצב בעולם שבמחיר כזה כולל משלוח ומיסים אתה קנית באלק של דיינאמאט אקסטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחיר לפני משלוח עמלת המרה מכס וכו' אולי .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...