Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מהעבודה ( בחור צעיר אחרי צבא, תפרן בתחילת דרכו ) רכש רכב מעניין השבוע.

אני באופן אישי הופתעתי.

סקודה פליסיה 1.6 מודל 2000 עם כ 150000 ק"מ , פרטי יד שניה עם אחלה מזגן, 5 הילוכים, כרית אויר, נעילה מרכזית

וטסט לשמונה חודשים במחיר מגוחך של 5000 ש"ח :lol::lol:!!

אפילו יש רדיו דיסק ברכב ..

לקחתי סיבוב - נוסע וסוחב מצויין.

במחיר הזה - מומלץ.

פורסם

סוף סוף אחד שגילה את זה. זה היה ידוע ממזמן שסקודה פליסיה 1.6 מהווה תמורה טובה למחירים המגוכחים שבה היא נסחרת.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אתה מכיר רכב שמחשב שלו לא יקר? אשמח ללמוד משהו חדש.

בדרך כלל ברכבים במחירים האלה אין מחשב או שהוא מחשב בסיסי ביותר שלא אמור לעשות יותר מדי בעיות ואם עדין יש מחשב להחליף אותו באחד מפירוק לא אמורה להיות בעיה.

כל הנ"ל לא נכונים לגבי הרכב הזה

פורסם

פיג'ו 406 2002 אוטומט עם רדיו-דיסק מקורי נשלט מההגה, חלונות חשמל, בקרת אקלים, מנוע 1.8 או 2.0, 4 כ"א ועוד, נמכרת במחירים של 8K ש"ח!

קוואליר 2001-2002 נמכרת במחירי שוק של 10K!

תסביר לי בבקשה למה סקודה פיליסיה ידנית, דלת אבזור, דלת נוחות, דלת ביצועים, דלת בטיחות ודלת כל דבר אחר, שווה 5K ש"ח?

לא הבנתי מה המציאה הגדולה..

פורסם

הוא אומר לך שהוא תפרן.

זוג צעיר שהולך לקנות דירת 3 חודרים במליון, אתה אומר לו למה את לא קונה כבר 5 חדרים בשני מיליון.

ההשוואות שנתת הם כפול ממה שהבחור שילם.

בשבילך זה עוד 5000 ש"ח.

לא בטוח שבישבילו זה כך, בטח ובטח עם יש לו עוד דברים על הראש.

פלג_

פורסם
פיג'ו 406 2002 אוטומט עם רדיו-דיסק מקורי נשלט מההגה, חלונות חשמל, בקרת אקלים, מנוע 1.8 או 2.0, 4 כ"א ועוד, נמכרת במחירים של 8K ש"ח!

קוואליר 2001-2002 נמכרת במחירי שוק של 10K!

תסביר לי בבקשה למה סקודה פיליסיה ידנית, דלת אבזור, דלת נוחות, דלת ביצועים, דלת בטיחות ודלת כל דבר אחר, שווה 5K ש"ח?

לא הבנתי מה המציאה הגדולה..

נחש מה זול יותר להחזיק, את הפליסיה או את ה 406 והקוואליר?

emotion of motion

פורסם

אגרה שנתית ברכב אוטומטי גדול יותר - כמעט כפולה. תצרוכת הדלק - גם גבוהה משמעותית. כשל בגיר: הלך האוטו.

שלא לדבר על החסרון שמדובר ברכב אוטומטי!

(את המחיר ההתחלתי הכפול כבר הזכירו).

מה שכן, שגרת הטיפולים לא יקרה משמעותית.

פורסם
אגרה שנתית ברכב אוטומטי גדול יותר - כמעט כפולה. תצרוכת הדלק - גם גבוהה משמעותית. כשל בגיר: הלך האוטו.

שלא לדבר על החסרון שמדובר ברכב אוטומטי!

(את המחיר ההתחלתי הכפול כבר הזכירו).

מה שכן, שגרת הטיפולים לא יקרה משמעותית.

אגרה שנתית של הפיג'ו 1300 ש"ח, אני מניח שזו של הפיליסיה היא "קצת" יותר מ-650 ש"ח..

ההבדל הוא אולי 100-200 ש"ח.

תצרוכת דלק אין לי מושג, אני מניח שאם משווים 406 1.8L ידנית (יש חיה כזו) לפיליסיה ידנית אז הן דיי זהות.

זה לא שהפיליסיה היא שיא המודרניזציה ושיא החיסכון..

כשל בגיר - אם משווים תפוחים לתפוחים, כלומר שני הרכבים ידניים אז האמינות ככל הנראה זהה.

אכן, גיר בפיג'ו זה נקודת תורפה, יש לקחת בחשבון שאולי תחליף גיר לאחר 150K ק"מ (יכול להיות לפני ויכול גם אחרי, יש דוגמאות לכאן או לכאן). בכל מקרה עלות החלפת גיר מיבוא כולל עבודה היא 5K ש"ח, לא סוף העולם.

האם בכלל יש פיליסיה אוט', ואם כן אז מה האמינות של הגיר שלה לעומת פיג'ו, גם VAG לא ידועים באמינות הגבוהה שלהם.

לגבי המחיר, סליחה אבל הפרש בקניה של 3K ש"ח (5K לסקודה מול 8K לפיג'ו) בתוך מכלול ההוצאות על הרכב ,הוא פשוט זניח, גם בשביל אחרון הפועלים.

אם נקח את ההפרש ונחלק אותו על פני שלוש שנים יוצא ההפרש 2.7 ש"ח ליום, אכן הוצאה ענקית, בערך כמו עלות סיגריה אחת (למי שמעשן).

אגב, מי שלא יכול לעמוד בהוצאה כזו, יכול גם לרכוש ג'אסטי ישנה ב-1500 ש"ח.. :roll:

לדעתי, בסכומים האלו ה 406 נותנת את התמורה הטובה ביותר!

פשוט מדהים שניתן לרכוש רכב כזה בסכומים מצחיקים כאלו. :shock:

פורסם

אם הפליסיה קב' 1 האגרה עומדת על 800 ש"ח. כנראה שהפיג'ו שהזכרת נכנסה לקב' 3 להפתעתי.

אתה התחלת להשוות בין סופרמיני למשפחתית גדולה. הדיון פה לא סובב סביב סקודה VS פיג'ו.

אחזקה שגרתית תהיה דומה כפי שאמרתי, אבל כל החלפה של צמיגים, רכיבי מעצור וכו' יהיו יקרים יותר ברכב הגדול.

מי שיסתדר עם רכב גדול יותר מסופרמיני ויש לו עוד כמה שקלים, אין סיבה שלא יהנה מ406, רכב נהדר לטעמי עם המון ערך מוסף!

• תוכן חדש...