Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במרץ נכנסה מישהי בהורים שלי. היא דיווחה לביטוח שלה, אנחנו לביטוח שלנו. מאחר והנזק באשמתה, שאלו את ההורים אם הם רוצים לתבוע צד ג' (ולשמור על הנחת העדר תביעות). הם אמרו כן, אז פנו לשמאי להערכה וביצעו את התיקון על חשבונם. ממרץ, כפי שאפשר לראות, חלף לא מעט זמן אבל החברה של הבחורה (שירביט) כל פעם נותנת תירוץ חדש כשמבררים על התביעה: פעם המסמכים לא התקבלו (נשלחו מספר פעמים), פעם הבחורה שאחראית על התביעות לא נמצאת וכו' וכו'.

היום התקשרנו לשירביט, ומעבר להתייחסות מגעילה (באמת) של הנציגה שלהם לא קיבלנו שום דבר. כל מה שהיא אמרה זה ש"היא צריכה לדווח על התביעה". כמובן שהיא לא אמרה לנו האם היא דיווחה או לא. זה נשמע לי, אגב, מוזר כי אם ההורים דיווחו על התאונה, והיא דיווחה על התאונה (הם היו לידה וראו שהיא מתקשרת לנציג שלה) אז למה כל הטרטור הזה?

הם מנסים עכשיו לתפוס את הבחורה הזו בטלפון.

יש משהו לעשות? הם הגישו תלונה לממונה על הביטוח דרך האינטרנט, אבל לי לעצמי לא נראה שזה יזיז משהו.

תודה מראש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מקווה בשבילכם ששלחתם את המסמכים בדואר רשום..ושמרתם את הקבלה..

על-פי התקנות, על חברת הביטוח להגיב בכתב תוך 30 יום מקבלת המסמכים אצלה.

היא יכולה להגיב באחת מהאפשרויות שכאן- קבלת תביעתכם/קבלה חלקית/דחייה/בקשת מסמכים נוספים/בקשת אורכה וכולי.

הסך המשולם צמוד למדד החל מהיום ה- 30 לתאריך האירוע.

בנוסף תחול ריבית שנתית בסך 4%, החל מהיום ה- 30 לתאריך הגשת המסמכים.

מציע לכם לשלוח רק ברשום, ולתעד כל שיחת טל., תאריך/שעה/משך-השיחה/שם נציג-ת חברת הביטח.תימצות השיחה מה היה תוכנה, מה ביקשתם ומה ענו לכם.

והיה ואיתרע מזלכם ותגיעו לערכה משפטית [אפילו שזה רק תביעות קטנות], מירב הסיכויים שזה ייטה את הכף לזכותכם..

פורסם

תודה רבה על העצות, אעביר אותן הלאה :)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי חבר שנמצא בסאגה דומה מול שירביט. הוא עצלן וטוען "יש לי סוכן שצריך לטפל בזה. שיטפל", ושירביט מעכבת את התשלום מעבר לשנה! אמרתי לו שבדרך שלו הוא לא יראה שקל. בטח לא הצמדות למדד וכו'.

אמליץ לך מה שהמלצתי לו - הם ממוקמים במרכז הארץ, בנתניה. בקש מהם בכתב את פירוט כל המסמכים ה"חסרים". תגיע אליהם (לאחר תיאום טלפוני) - עם כל המסמכים כפול 2. תמסור אותם, ועל כל טופס/מסמך שמסרת - דרוש בכתב חותמת "נתקבל" על העתק.

שתי אפשרויות:

או שתצא משם עם מבוקשך. סבבה :)

או שהם יגידו לך "אנחנו לא חותמים על שום דבר". במקרה כזה - תגיד שאתה רוצה אישור בכתב שהם לא מוכנים לאשר את קבלת המסמכים.

במידה ולא יסכימו לתת לך אישור כזה:

1. הקלט את נותן השירות אומר שהוא לא מוכן.

2. לך לעורך דין, ובקש ממנו לרשום תצהיר על כך שאתה מצהיר שמסרת את כל המסמכים שנדרשו.

אם לא יסכימו לשלם לך - תביעות קטנות, ואתה לא יכול להפסיד.

גילוי נאות - אין לי קשר לשום חברת/סוכן ביטוח. אני מנהל בימים אלו תביעה נגד שירביט, בינתיים עוד לא הגעתי למצב שאני צריך לנקוט מולם באיזשהי מהדרכים שתוארו כי התהליך רק החל. מניסיוני בתביעה קודמת מול חברת מנורה, בתנאים זהים (מישהו אשם ומודה) - קיבלתי את כל מבוקשי עד לשקל האחרון מבלי לנקוט בשום שיטה כזו. א-ב-ל שמעתי ששירביט הם מסוג החברות שנוטות "לאבד" מסמכים או לטעון שלא קיבלו אותם. גם מחבר וגם מקריאה באינטרנט.

מאחל לך בהצלחה, וכמובן עדכן מה נסגר.

פורסם

בדיוק פה הטעות של החבר שלך, למרבה הצער. אם זו הייתה כל חברה אחרת, הייתי אומר להם שבסוף דברים יסתדרו. אך מאחר ומדובר בשירביט סוכן ביטוח אחד זה פשוט לא מספיק:x

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

" הוא עצלן וטוען "יש לי סוכן שצריך לטפל בזה. שיטפל", ושירביט מעכבת את התשלום מעבר לשנה! אמרתי לו שבדרך שלו הוא לא יראה שקל... "

לא שמת לב שאני כבר מבין שהוא טועה?...

:)

פורסם

למתעניינים: היום בתיבת דואר היה מכתב משירביט המפרט את המסמכים הדרושים להם לתביעה (ולצידם תאריך הקבלה, שתואם לתאריך שליחה ברשום)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יאפ. זה רק לקח אלפי שיחות טלפון + פניה לממונה על הביטוח + דואר רשום

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...