Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועל ההתקנה יקחו בארץ עוד 300$ לפחות.

מה בדבר דיבוריות אוניברסליות כמו BURY או PARROT ? אפשר להתקין כאלה שיעבדו דרך הרמקולים של הרכב ?

אפשר להתקין כמובן גם PARROT או BURY, יש למערכת כניסת AUX אני מניח.

לרוב גם יש כניסת MUTE שמחברים לדיבורית, צריך לבדוק אם יש אפשרות להעברה אוטומטית לכניסת AUX ברגע

שיש MUTE בכניסה הזאת. בחלק מהמערכות זה עובד ככה, ואם לא יש בטח עוד כניסה לבחירת מקור השמע.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
האמת שיתרון נוסף של הג'טה במקרה שלי, שאוכל להעביר (כנראה) את מערכת הרמקולים (קדמיים ואחוריים) שהתקנתי בג'טה

הנוכחית. אני מניח שהם לא שינו את מבנה הדלתות כך שהרמקולים אמורים להתאים.

רק לא ברור לי עדיין איך אני מוצא פתרון לדיבורית בלוטוס שתתחבר למערכת האודיו האינטגרלית.

זה דגם אחר לגמרי - עדיף שלא תניח הנחות - אלא תבדוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם בג'טה וגם ב-I35 וכך גם ברוב המשפחתיות - גודל הרמקולים הסטנדרטי הוא 6.5" ובד"כ זהו גם קומפננט (טוויטר בנפרד מהמיד). ככה שזה פחות רלוונטי.

בנוגע למתאם - נכון, הג'טה מגיעה עם RCD - על הקישור של המתאם היה כתוב RNS אבל באמת בתיאור (לאחר מכן התעמקתי) רשום שזה מתאים ל-RCD310.

בהצלחה. תבחר צבע יפה.

פורסם
גם בג'טה וגם ב-I35 וכך גם ברוב המשפחתיות - גודל הרמקולים הסטנדרטי הוא 6.5" ובד"כ זהו גם קומפננט (טוויטר בנפרד מהמיד). ככה שזה פחות רלוונטי.

בנוגע למתאם - נכון, הג'טה מגיעה עם RCD - על הקישור של המתאם היה כתוב RNS אבל באמת בתיאור (לאחר מכן התעמקתי) רשום שזה מתאים ל-RCD310.

בהצלחה. תבחר צבע יפה.

בג'טה הנוכחית התקנתי קומפוננט 6.5 בדלתות הקידמיות ו6.5 רגיל מאחור.

בנוסף הוספתי מגבר וסאב. (מגבר יעודי לסאב)

אם אפשר בוודאי שהייתי מעדיף להעביר לג'טה החדשה כדי לשמור על ההשקעה.

אבדוק אם התאימות מול המתקין שלי.

נהג ותיק

פורסם

לא מתחבר ליונדאי. עדיין אוטו קוריאני עם איכות של קוריאנית ועיצוב מוזר והרבה פחות אלגנטי מזה של הג'טה. אני הייתי משלם עוד 200 שקל כדי לנסוע ברכב שנותן לי תחושה טובה יותר.

We are the Human Race

פורסם
לא מתחבר ליונדאי. עדיין אוטו קוריאני עם איכות של קוריאנית ועיצוב מוזר והרבה פחות אלגנטי מזה של הג'טה. אני הייתי משלם עוד 200 שקל כדי לנסוע ברכב שנותן לי תחושה טובה יותר.

כבר כתבתי קודם שגם אני לא מתלהב מהעיצוב של הI35.

משהו מוזר בפרופורציות של הרכב הזה.

100 שקל בנטו בטוח שלא מהווים שיקול עינייני.

נהג ותיק

• תוכן חדש...