Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלוואה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באיזה תנאים אפשר לקבל הלוואה לרכב?

האם יש סיכוי לקבל פריים מינוס חצי על סך של 30K?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יודע לגבי הריביות, כשאני התעניינתי לגבי הלוואה של 30K לרכב זה יצא לא משתלם לדעתי. לי אישית, יצא שאם אני מקבל 30K מהבנק בפריסה לשנתיים, יוצא שאני מחזיר בערך 8 וחצי אלף יותר. מאז למדתי שאין כמו לקנות בכסף שיש וזהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

פאווליק - הבנק שלך עשה עליך קופה חבל על הזמן , לכן מתעניינים מראש ובודקים מה הריבית וכמה יוצא.

על הלוואה של 30 אלף לשנתיים הבנק צריך "לעשות עליך" בתנאי ריבית סבירים פחות מחצי מכך (שלא לומר רבע)

ביטלה - השאלה היא האם לרכב חדש או יד שניה?

(הריביות לחדש טובות משמעותית מניסיוני הדל).

בזמנו לרכב חדש (למרות שעבר קצת זמן) קיבלתי מימון בריבית מינוס חצי או אפילו 0.6 די בקלות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ליויור, ההלוואה לא נלקחה בכלל. אבל מסכים איתך, גם אני הרגשתי שניסו להרוויח עלי קופה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אין כמו לקנות בכסף שיש וזהו.

:mm_yeah:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תלוי מאוד במצבך בבנק. אם אתה לקוח "טוב" תקבל ריבית בסדר הגודל שציטטת. אם ההשקעות והמחזור שלך בבנק מצומצמים או שאתה נחשב לקוח פחות אטרקטיבי - הריבית תגלם סיכון יותר גבוה - כלומר תהיה יותר יקרה.

מכל מקום - רק פקיד הבנק שלך יוכל לענות לך. אם תקבל תשובה שאינה מניחה את דעתך - פנה לבנקים או חברות מימון אחרות, אבל מן הסתם לא תקבל תנאים יותר טובים מאשר בבנק שממילא מרויח את העמלות שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פריים מינוס חצי - אלו הלוואות לרכב חדש.

הלוואת לרכב משומש - בד"כ יהיו יקרות יותר, וכל מקרה נבדק לגופו.

אם אתה לקוח טוב של הבנק, מפקיד משכורת מדי חודש, מתנהל באחריות, ויכול להחזיר את ההלוואה - הבנק יתן לך הלוואה, בלי לשעבד את הרכב ובלי קשקושים מיותרים. הלוואה של 30,000 למי שמרוויח משסכורת סבירה ועומד בהתחייבויות שלו זה לא סוף העולם, רק אל תצפה לפריים מינוס חצי, אלא לכיוון של פריים פלוס 3.

שים לב שהלוואות בסכומים של 30,000 פטורות מעמלת העמדת אשראי - שלא ינסו לערבב אותך. שים לב 2 להלוואות שמציעים בחברות הליסינג הגדולות רק שתקנה אצלהם את הרכב תשווה בעמלות מול הבנק שלך, תשווה בריביות.

אם יגידו לך "אחינו, עזוב מה הריבית, אתה משלם כל חודש 800 שקלים וזהו" דרוש לדעת מה הריבית שמגלמים ה 800 שקלים הללו. הם מחוייבים ע"פ חוק ליידע אותך מה הריבית הנומינלית ומה הריבית האפקטיבית (אפקטיבית = ת'כלס).

בהצלחה,

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...