Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שהמחיר הרשמי הוא 73K ,איני מבין את מבצע חבר,שאמור לספק הנחה מרשימה.

ובכל זאת,בכמה אתם מניחים שאוכל למכור כזו איביזה לאחר מספר חודשי שימוש(נניח שלושה)?

נ.ב וודאי שאני לא תמים לחשוב למכור ברווח,אבל ככלל העסקה כדאית וטובה,ייתכן שלא עבור מי שזקוק לרכב לתקופה קצרה...

פורסם
אין מצב שזו האיביזה החדשה?

יש מצב.

על ראש העמוד מצויין באותיות של קידוש לבנה:

NEW SEAT IBIZA

קולקציית האיביזה החדשה כבר כאן...

פורסם
בהנחה שהמחיר הרשמי הוא 73K ,איני מבין את מבצע חבר,שאמור לספק הנחה מרשימה.

ובכל זאת,בכמה אתם מניחים שאוכל למכור כזו איביזה לאחר מספר חודשי שימוש(נניח שלושה)?

נ.ב וודאי שאני לא תמים לחשוב למכור ברווח,אבל ככלל העסקה כדאית וטובה,ייתכן שלא עבור מי שזקוק לרכב לתקופה קצרה...

תחשוב שאתה עכשיו בא לקנות רכב ויש מולך 2 אופציות:

1. רכב חדש מהחברה עם אחריות מלאה, אתה קורע את הניילונים, בוחר צבע ועושה עיניים לסוכנת מכירות. תוך כדי שאתה נכנס לאולם מכירות ממוזג ונעים ושותה אפסרסו גרוע.

2. רכב בן 3 חודשים, שלא ברור לך למה בדיוק עכשיו מוכרים אותו, מה טיבו - אתה צריך לקחת אותו לבדיקות במכון ולשלם על זה כסף וזמן - ולא תמיד זה נוח לך ולמוכר באותו זמן. אתה לא יכול לבחור את הצבע ואתה יד 2, ברכב בן פחות מחצי שנה.

הראשונה עולה 73K.

כמה תשלם על השנייה? אני בטוח לא אשלם יותר מ-65K וגם זה בחסד.

פורסם
אתה יכול לתת יותר פרטים על המבצע ? יש הנחה על גרסאות ה tsi

מה המחירשל הספורט קופה אחרי הנחה?

נו אז מה הפלא, הם אמרו שימשיכו למכור את הישנה ב 69990 ואם יש הנחה כזאת על החדשה במסגרת מבצע, זה נשמע בהחלט דיל משתלם.

פורסם

הדגם הנל לאחר בדיקה הוא לפני המתיחת פנים המבצע של חבר כביכול צעניק הנחה של 3 אלף חיישני חנייה גאנטים ואיתורן שזה גם נחמד ואני לא רואה מתחרה במחיר כזה עם אבזור כזה

• תוכן חדש...