Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, ברשותי טויוטה קורולה ראנקס שנת 2003

ברכב מותקנת יחידת ראש של קלאריון 501Z שאני התקנתי לבד בעבודה מסודרת עם ערכה שקניתי שנועדה על מנת לא לחתוך את החותים המקוריים מהמחברים, הכל הולחם עם בדיל ונעטף בסרט בידוד.

היום כאשר ניסיתי להטעין את האייפון במעמד משדר FM שיש בו מטען ושיושב בסוקט של המצת ברכב גיליתי שהוא לא עובד, משכתי אותו החוצה מהמצת וראיתי שכל הראש המתכתי נשבר ותקוע בתוך המצת, ניסיתי להוציא אותו עם האצבע ומה שקרה זה ככה:

סקפיץ מתכת דק שהיה חלק מהמעמד אייפון שהקצה שלו נשבר בפנים זז בתוך המצת נגע בפלוס והמינוס ומהחום ניצת, נדלק ונשרף, באותו הרגע כל הדש בורד נפל כל החשמל המוזיקה ברדיו הפסיקה והכל כבה, כיביתי והתנעתי את האוטו ולמזלי המועט הכל עבד, חוץ מהיחידת ראש, הרדיו של קלאריון. זה לא נדלק לחלוטין.

אולם משהו הפיח בי תקווה בכל התסכול ממה שקרה, לרדיו מחובר חוט דימר שמיועד להלדקת התאורה של היחידת ראש כאשר האורות ברכב דלוקים.

וזה כן עובד בקלאריון! האור הכחול תאורת הרקע והכל עובד ברדיו רק שהוא פשוט לא נדלק...

אני ממש מבואס לא יודע מה לעשות, מה קרה פה בעצם?

נשרף הפיוז ברדיו?

הרדיו נשרף?

פיוז בתיבת פיוזים נשרף?

אני פשוט לא ממש מבין בעניין אז אם מישהו יכול לעשור לי אני מאוד אשמח!

תודה רבה!

עמית.

פורסם

לפני הכל תיגש לתיבת הפיוזים ותראה אם הפיוז של הרדיו שלם. אם כן תסתכל מאחורי הרדיו שאתה שולף אותו אחוצה גם יש פיוז, בדוק אותו (אולי הוא בצידו). אם גם הוא שלם זה יתחיל להיות קצת מורכב יותר שזה אומר להתחיל לרוץ על הצמה לראות איפה נעצר המתח בדיוק וזה כבר אם אינך מבין תהיה עבודה של חשמלאי.

פורסם

לרוב פיוז המצת מופרד משאר הפיוזים לכן לא הכל מסתדר בסיפור.

בכל מקרה בדוק והחלף פיוזים שרופים לפני הכל. נקווה שבזה זה ייגמר.

פורסם

הסתדרתי סופסוף, למען הדורות הבאים:

פיוז כחול, ראשון למעלה בשורה השנייה משמאל בתיבת פיוזים שמאחורי המגירה הנשלפת שמול הברך השמאלית של הנהג.

מיני פיוז כחול 15 אמפר.

החלפה והרדיו עובד פיקס.

תודה רבה!

• תוכן חדש...