Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידה מהארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין מי שיסדר קומבינות

בלי קשר לדעתי על שאר הדברים, ההערה הזו צרמה לי מאוד.

במדינה מתוקנת אין מי שיסדר קומבינות כי לא צריך קומבינות. תרבות הקומבינה קיימת עקב העדרו של מנהל תקין, ובסופו של דבר כמעט כולם נפגעים ממנה עקב היעדר הקצאה יעילה של משאבים.

כשדברים מתנהלים כמו שצריך, אתה מקבל את מה שמגיע לך מתי שמגיע לך ובלי ברבורים, כי הפקיד/עובד בא לעשות את עבודתו. לא תקבל מוקדם יותר כי יש לך קומבינה, ולא מאוחר יותר כי למישהו אחר יש, וזה בא על חשבונך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 964
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לחופשה הכל כולל הכל בהרבה יותר זול, אני לא מרגיש שונה או לא טוב מהאחרים, אני נמצא במדינת מהגרים מכל העולם ומתייחסים פה לכולם בצורה שווה, פה את אף אחד לא מעניין אם אתה שחור, ערבי, יהודי, או כל דבר אחר, יצא לי לעבוד עם ערבים והמצב בכלל לא מעניין פה אף אחד ורק לא מבינים למה צריך את המלחמות האלה.

פףףףף איזה חרטא, תגיד לי אתה מאמין לשטויות שאתה כותב? תלוי איפה אתה בארה"ב ועם מי אתה עובד...

בניו יורק או לוס אנג'לס... אולי כי יש באמת ים של מהגרים שם, ניסית לעבוד עם אנשים שלא רגילים למהגרים? לא רגילים למבטא שונה? באים לא מהערים הגדולות או מסטייטים סופר ליברלים?

אז אני כן, על בסיס יומי... לא רק שזה מעניין אותם, ארה"ב מדינה סופר גזענית בחסות הצביעות והפוליטקלי קורקט.

מעניין אותם בדיוק מי אתה, יהודי לפעמים זה יתרון ולפעמים זה חסרון תלוי מי מולך וחשוב פה לא פחות באיזה גוון העור שלך אם לא יותר.

רוב הקשקשנים גם נשארים בגטו הישראלי, רובם אין להם באמת חברים אמיתיים אמריקאים... חיים במדינה אחרת אבל הם לא חלק מהמדינה.

לי אין פה חברים ישראלים כמעט כי בוושינטון בגילאי הישראלים באה רק אוכלוסיה מסויימת של ישראלים שם בישראל אני לא חבר שלהם ולא מתבייש בזה. כל החברים שלי פה הם אמריקאים או זרים ממקומות אחרים והמאמץ שצריך לעשות פה כדי להתערבב גדול מאוד כדי להרגיש חברתית טוב.

בלי קשר לדעתי על שאר הדברים, ההערה הזו צרמה לי מאוד.

במדינה מתוקנת אין מי שיסדר קומבינות כי לא צריך קומבינות. תרבות הקומבינה קיימת עקב העדרו של מנהל תקין, ובסופו של דבר כמעט כולם נפגעים ממנה עקב היעדר הקצאה יעילה של משאבים.

כשדברים מתנהלים כמו שצריך, אתה מקבל את מה שמגיע לך מתי שמגיע לך ובלי ברבורים, כי הפקיד/עובד בא לעשות את עבודתו. לא תקבל מוקדם יותר כי יש לך קומבינה, ולא מאוחר יותר כי למישהו אחר יש, וזה בא על חשבונך.

אני לא יודע אם זה תמימות או מה... אבל בכל מקום יש קומבינות בארה"ב יש קומבינות לא פחות.

אם זה לקבל הנחה במקום שלא מציע, לעקוץ את התור במועדון, או להכנס בכלל למועדון, כניסה למקומות מסויימים שאתה לא יכול להכנס בדרך כלל אם אתה לא מכיר וכו'

בארה"ב זה זהה לחלוטין אל תשלה את עצמך שיש איזה מדינה מתוקנת שקשרים אישיים וחברויות לא משפיעים.

אלוהים כמה אתם חושבים שישראל דפוקה והעולם מושלם זה על גבול המגוכך. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני לא יודע אם זה תמימות או מה... אבל בכל מקום יש קומבינות בארה"ב יש קומבינות לא פחות.

אם זה לקבל הנחה במקום שלא מציע, לעקוץ את התור במועדון, או להכנס בכלל למועדון, כניסה למקומות מסויימים שאתה לא יכול להכנס בדרך כלל אם אתה לא מכיר וכו'

בארה"ב זה זהה לחלוטין אל תשלה את עצמך שיש איזה מדינה מתוקנת שקשרים אישיים וחברויות לא משפיעים.

לא תמימות ולא נעליים, חייתי בארה"ב 5 שנים עד לפני חצי שנה.

אני לא מדבר על תורים למועדונים "נחשבים". שם העניין הוא התור, מה שגורם למועדון להראות נחשב, וכן, צריך קשרים (שאין בעיה להשיג).

אני מדבר על ההתנהלות היומיומית מול הרשויות, עסקים וכו'. הנוכחות של קומבינות הרבה פחות בולטת והרבה פחות נחוצה. בסופו של דבר זה הופך את החוויה להרבה יותר נעימה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מזמין אותך למדינות המזרח לעשות קומבינות ומניפולציות.

אתה מהר מאוד תגלה שאו שאתה "מתיישר" או שכל נותן שירות\מוסד ממשלתי יגלגל אותך מכל המדרגות.

אתה מסתכל על קומבינות ומניפולציות כעל יתרון, זה חסרון עצום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
פףףףף איזה חרטא, תגיד לי אתה מאמין לשטויות שאתה כותב? תלוי איפה אתה בארה"ב ועם מי אתה עובד...

בניו יורק או לוס אנג'לס... אולי כי יש באמת ים של מהגרים שם, ניסית לעבוד עם אנשים שלא רגילים למהגרים? לא רגילים למבטא שונה? באים לא מהערים הגדולות או מסטייטים סופר ליברלים?

אז אני כן, על בסיס יומי... לא רק שזה מעניין אותם, ארה"ב מדינה סופר גזענית בחסות הצביעות והפוליטקלי קורקט.

מעניין אותם בדיוק מי אתה, יהודי לפעמים זה יתרון ולפעמים זה חסרון תלוי מי מולך וחשוב פה לא פחות באיזה גוון העור שלך אם לא יותר.

רוב הקשקשנים גם נשארים בגטו הישראלי, רובם אין להם באמת חברים אמיתיים אמריקאים... חיים במדינה אחרת אבל הם לא חלק מהמדינה.

לי אין פה חברים ישראלים כמעט כי בוושינטון בגילאי הישראלים באה רק אוכלוסיה מסויימת של ישראלים שם בישראל אני לא חבר שלהם ולא מתבייש בזה. כל החברים שלי פה הם אמריקאים או זרים ממקומות אחרים והמאמץ שצריך לעשות פה כדי להתערבב גדול מאוד כדי להרגיש חברתית טוב.

:roll:

אני חושב שאני הישראלי היחידי בשכונה שלי, ז"א יש איזו משפחה של צרפתים שמדברים עברית כמה רחובות ממני אבל זהו.

אבא שלי גר שעתיים וחצי נסיעה ממני והחבר הכי טוב שלי גר בכלל בניו יורק, יש לי פה חברים טובים ורובם לא ישראלים ולא מדברים עברית כלל.

האשה שלי לא מדברת עברית, היא מדברת פרסית אבל את זה אני לא מבין.

אחי היה גר בטקסס והסתדר שם מצויין, בעיירה קטנה בלי ישראלים ... עכשיו הוא גר 40 דקות ממני.

haters will hate

פורסם

האשה שלי לא מדברת עברית, היא מדברת פרסית אבל את זה אני לא מבין.

תפסת פרסייה ? הסתדרת תאמין לי :-D

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
תפסת פרסייה ? הסתדרת תאמין לי :-D

צודק 100 אחוז.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כולכם (היורדים) נורא חמודים.

עד שהאסלאם ישתלט על עוד כמה שכונות בבריסל, עד שהמצב הכלכלי יהיה קצת יותר גרוע ושוב ייזכרו שבעצם היהודים שולטים בכלכלה (תנועת wall street מכירים?), ואז - איזה מזל שכמה "פראיירים" כמונו נשארו פה למות מידי פעם, כדי שתהיה לכם מדינה. ואת דעתי על אלה שקיבלו סל קליטה ועכשיו יורקים לבאר - כדאי שלא אכתוב פה.

הבהרה: אין לי שום בעיה עם אלה שמהגרים לצורכי חסכון לכמה שנים. יש לי בעיה כן עם אלה שמחליטים שהם נוטשים כי פה איום ונורא ונמאס להם לתמוך במדינה או לנסות להשפיע על מה שקורה בה, אבל לא באמת מוותרים על הדרכון.

הבהרה: גרתי במינכן, אין לי בעיה לגור בשום מקום אחר באירופה או להקים עסק בארה"ב, ואני שונא את הקיץ הישראלי ואת רוב הישראלים. ובכ"ז, לברוח מהמדינה שסבא שלי ברח אליה, נראה לי הזוי.

יום טוב לכולם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני באמת קורא בשקיקה את מה שנכתב כאן. אני באמת חושב שכאדם שאין לו שום זיקה לאדמה -כלשהי- או למדינה -כלשהי- (כן, אני מוזר ככה) אם תנתן לי היכולת לנסות במקום אחר, אני אנסה, כרגע אני מרותק למדינה הזו כי לחסוך כסטודנט גובל בבלתי אפשרי. אולי אני אאסוף את עצמי בגיל 30 ואצליח לנסות משהו אחר במקום אחר, אבל לשם הנסיון, לא אוכל לחוות דעה אמיתית עד שאנסה את האלטרנטיבה. כרגע? למען האמת אני מפחדלעשות את המהלך כי אם יש דבר שאני פוחד ממנו יותר מהכל הוא הכשלון.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נו, ואם תכשל, אז מה?

מתחילים מחדש.

אין מישהו שהכל הולך לו חלק חבר, תמיד יש עליות וירידות, הצלחות וכישלונות, כל עוד למדת מהכישלונות אז אפילו מהם הרווחת משהו.

בר,

כבר חרשנו את הדיונים\ויכוחים האלה, בוא רק נסכם דבר אחד- אתה לא שומר לי על כלום וחס וחלילה אל תמות לי על שום דבר.

גם את השואה, כמו את הציונות, אין צורך להכניס לדיונים האלה, מה שאתה כאן הוא שימוש ציני בשואה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מאיפה לקחת שאני בארצות הברית?, אני רושם את הרושם שלי ואני מאמין בזה ועומד בזה ב100%, וכאן מלמדים ילדים מהגן שכולם שווים וככה זה ממשיך, ותראה חברה מסתובבים ביחד שחורים, יהודים, פליפינים וכו....

אם אתה חושב ששונאים אותך איפה שלא תהיה זאת כבר בעיה שלך, אני גר בשכונה שאני בספק שיש פה עוד יהודי או דובר רוסית כמוני, פה יש מיקס של סינים בעיקר, שחורים, הודים ועוד.. כולם מסתדרים מעולה, אף פעם לא הרגשתי לא טוב עם עצמי, בארץ הרגשתי אפילו פחות טוב בזמנים מסויימים עם זה שאני דובר רוסית, אבל לאט לאט התופעה נכחדה בשנים האחרונות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא קראתי את כל השירשור. אבל הנה ה2 סנט שלי:

ההורים שלי הביאו אותי לפה בשביל לברוח מהאנטישמיות ברוסיה, אם וכמה אני לא נכנס כי הייתי צעיר מכדי לזכור אבל אם הם נטשו את הבית שלהם וטסו למדינה אחרת כנראה שהיה שם רע, מבחינה כלכלית הם חיו שם טוב יחסית לממוצע.

היום 20 שנה אחרי, כשחשבתי לעבור למדינה אחרת בהפתעה גמורה ההורים שלי צידדו בי, הם אמרו שכבר לפני 10 שנים הם ראו שמתדרדר פה בקצב אסטרונומי ואנחנו לא מכוונים לשום מקום טוב. כששאלתי למה הם לא דיברו איתי על זה אף פעם הם אמרו שהם רצו שאני אקבל דעה עצמאית והם שמחים שהגענו לאותה מסקנה. הייתי בהלם.

והאמת? כמתחילים לפתוח אוזניים ולא מתביישים לדבר מגלים שלפחות 70% מהסובבים אותנו שקלו/ שוקלים הגירה ובעצם עדיין נמצאים פה רק בגלל משפחה או פחד מפני הרפתקאות. יותר מזה? אחד המרצים שלי באוניברסיטה סיפר למה עדיף להגר, כמובן בצורה מאוד פולטית בלי אמירות מפורשות אבל מה שהוא אמר לא משתמע ל2 פנים. אם לקחת את בין השורות שלו חלק גדול מהסגל האקדמאי מסכים איתו.

לדעתי? בפחות משבועיים אפשר לרכז את כל האופציות והשיקולים. אז תתחיל משיעורי בית מקיפים על "איך יהיה שם לעומת פה?", להתחיל מ0 זה לא לכל אחד אז תהיה בטוח שזה מה שאתה רוצה.

פורסם

כבר חרשנו את הדיונים\ויכוחים האלה, בוא רק נסכם דבר אחד- אתה לא שומר לי על כלום וחס וחלילה אל תמות לי על שום דבר.

גם את השואה, כמו את הציונות, אין צורך להכניס לדיונים האלה, מה שאתה כאן הוא שימוש ציני בשואה.

פה אנחנו כבר חלוקים.

אם לא "אני" שומר לך, אז מי שומר? הסינים? אולי האריתראים? אתה חושב שהאזרח שמת היום מהתקפת טרור בדרום לא שמר עליך ו/או על הוריך?

ואגב, שואה וציונות הולכות ביחד, והן אחו-שלוקי רלבנטיות לדיון הזה. אולי לא נוח לך, לא עושה לך נעים, אבל זו האמת. בלי השואה לא היתה מדינה. ובלי המדינה - תהיה עוד שואה. רק לא יקראו לזה ככה. גם בסוריה לא קוראים לזה ככה. ואם אתה חושב שהעולם יתערב כי "היום זה לא יכול לקרות בגלל האינטרנט" - אז אתה חי באשליה.

GIVE ME A BREAK ותעשה מה שאתה מבין, אבל תכיר במציאות.

פורסם

ההורים שלי הביאו אותי לפה בשביל לברוח מהאנטישמיות ברוסיה, אם וכמה אני לא נכנס כי הייתי צעיר מכדי לזכור אבל אם הם נטשו את הבית שלהם וטסו למדינה אחרת כנראה שהיה שם רע, מבחינה כלכלית הם חיו שם טוב יחסית לממוצע.

היום 20 שנה אחרי, כשחשבתי לעבור למדינה אחרת בהפתעה גמורה ההורים שלי צידדו בי, הם אמרו שכבר לפני 10 שנים הם ראו שמתדרדר פה בקצב אסטרונומי ואנחנו לא מכוונים לשום מקום טוב. כששאלתי למה הם לא דיברו איתי על זה אף פעם הם אמרו שהם רצו שאני אקבל דעה עצמאית והם שמחים שהגענו לאותה מסקנה. הייתי בהלם.

נהדר. אופורטוניסטיות בשיאה. רק תחזירו בבקשה את כל ההטבות שקיבלתם כשלא היה לכם מקום אחר לברוח אליו (אני, למשל, לא קיבלתי כאלה הטבות, אז אתה יכול לעשות העברה ישר לחשבון שלי אם אתה רוצה), ותחזיר את הדרכון שלך. הרי מדרדר פה, אז למה לשמור על האופציה לחזור?

פורסם

אתה תוקף ומפספס את הנקודה. ההורים שלי פה, ותכננו להשאר פה, הם מאוד מעריכים את מה שהמדינה הזאת עשתה בשבילם וככה חונכתי. אני אגלה לך סוד- הייתי זכאי להתחמק משירות צבאי בתהליך שנמשך בערך שבועיים. ויתרתי על הפטור וביצעתי שירות מלא שעלה לי בלא מעט שערות לבנות.

אני יכול רק לקוות שאתה דואג לילדים שלך יותר מאשר למדינה שהם גדלו בה, ואם לדעתך יש לך חוב לשלם למדינה זה מבורך כי זה מראה על אדם עם ערכים, אבל אם תחשוב שלילדים שלך יהיה יותר טוב במקום אחר אתה תעכב אותם? לנסות תמיד אפשר, אני גם מאמין שאני אחזור לפה ולא בגלל שאני אני אוהב את המנטליות פה(ואני ממש לא) אלא בגלל שכן יש לי רגש לפיסת אדמה הזאת, השם ישמור.

תסובב את זה איך שאתה רוצה הייתה לי אופציה לעבור לעבוד בעיר אחרת לפני שהתחלתי ללמוד, שכר של כ11K ועבודה במקצוע שלי לעומד 5.3K בערך שאני מרוויח היום ולא עובד במקצוע. תסביר לי איך בתור צעיר שאמור לחסוך ומרוויח שכר עתק יחסית למדינה שלנו יוצא לי יותר זול כלכלית בלבד להשאר לגור עם ההורים? איך עלות מחיה בסיסית אצלנו מגרדת את ה5-6K?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...