Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30-40K [למשפחה + 1]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אנחנו משפחה צעירה הכוללת זוג+1(כיסא תינוק)+כלבה גדולה שנוסעת איתנו הרבה.

כיום אנחנו נוסעים על סובארו גראנד לאונה 94 ידנית, הנסיעה היומית היא שלנו היא קצת פחות מ100K כשאר לפחות 70 מתוכם בין עירוני, הסובארו עומדת על ממוצע של 1\9 צריכת דלק, חוץ מטיפול שנתי וטסט אין הוצאות נוספות.

הרכב משמש אותנו באופן יומיומי לנסיעה משפחתית וגם קצת את העסק במשלוחים של שקים מזון לכלבים(בקטנה).

הדברים שקצת מגבילים אותנו היום הם:צריכת דלק גבוהה ביחס לכמות הנסיעה שלנו, זאת אומרת צריכה שתיהיה יותר טובה בעוד 3-4 ק"מ תיהיה משמעותית יותר נוכה לנו, מקום, רכב בשנתון ישן שכבר הכל מקרקש למרות האמינות המופלאה.

אנחנו מחפשים רכב מרווח משמעותית, עם צריכת דלק יותר נוחה, שנתון מתקדם, עלות ביטוח וטיפוליים שפיים וכמובן אמינות כי אין לי הרבה זמן להתעסק עם טיפולים ושונות, עם הסובארו זה באמת לעשות טיפול פעם בשנה, דלק שמן מים ולנסוע.

התקציב הוא לא גדול, 30-40K, האמת שהרבה זמן אני חושק בשברולט מאליבו 2005-07, מה דעתכם בהתאם לדרישות שלי, האם יש לכם המלצות או הערות בנוגע לרכב זה או משהו תחליפי?

אשמח לקבל כל תשובה גם המלצה לרכב אחר שלדעתכם תפור עלי,כמו כן אציין בנוסף שהנסיעה שלנו היא רגועה מאוד, אבל כן חשוב איכות החומרים ונסיעה שקטה מה שהיום קצת חסר לנו.

פורסם

נשמע שאתם נוסע לא מעט, משהו כמו 30 אלף קילומטרים בשנה וכדאי לחשוב על רכב חסכוני יותר משברולט מאליבו.

לדעתי עם כלב הכי נוח סטיישן או מיקורוואן.

יש בשוק מגוון אפשרויות בתקציב הזה, אני ממליץ להתמקד ברכבים קטנים יחסית.

הונדה ג'אז יכולה להתאים, היא מרווחת אבל קומפקטית ודיי חסכונית, שנתון רלוונטי לתקציב הוא 2004, אולי 2005.

באותו סגנון אפשר גם לבדוק את טויוטה יאריס וורסו המעט מוזרה למראה אבל שוב למרות מימדים חיצוניים קטנים לרכב יש מרווח פנים סופר מפתיע וצריכת דלק טובה, השנתונים הם כמו בג'אז בערך.

מיקרוואן אחרון הוא ניסאן נוט שלהבדיל מהג'אז והוורסו צויידה במנוע 1.6 מסורתי יותר, היא זוכה לפחות ביקוש כמשומשת ולכן תתאים לתקציב שלכם בדוחק אחת מ-2007.

אפשר לנסות גם סקודה פאביה שהיא סופר מיני סטיישן, פחות מרווחת מהג'אז והיאירס אבל בעלת תא מטען גדול יותר, הגיעה לרוב עם מנוע דיזל וגיר ידני אבל יש גם מעט בנזין אוטומטיות וידניות, דיזל ידני יכול מאוד להתאים לנסועה שלכם ולעזור לחיסכון בהוצאות דלק. כדאי לשים לב שרוב הדיזל הידניות נסעו לא מעט ונרכשו ע"י חברות קטנות וחברות ליסינג אז כדאי לבדוק אותן טוב טוב ולחפש אחת שמורה שלא נסעה המון.

אחרונה מההצעות הקצת שונות שלי והכי חביבה לדעתי היא דייהטסו מאטריה, רכב חביב ומעוצב בצורה שונה ומיוחדת, מרווח ביותר וכבונס גם יהיה הכי חדש, עם קצת מיקוח אחד מ-2008 יכול להיות שלכם.

כמובן שאפשר גם לרכוש את כל המשפחתיות הסטנדרטיות יותר בתקציב הזה אבל לדעתי ההצעות שלי מציעות אקסטרה מסויימת בדמות מרווח עדיף או חיסכון בהוצאות, לפעמים גם וגם.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

חשבתי שהמאליבו מתאימה כי לפי מספר פוסטים קודמים למיטב הבנתי צריכת הדלק היא כמו כל מכונית משפחתית ממוצעת ועלויות ביטוח וטיפולים זולים יחסית, מה שהגביר אצלי את המחשבה לקחת אוטו חזק ומסיבי שיכול להחזיק את כל הנסיעות שלי בכבוד ובנוחות ועדין להוות את אותו גודל חור בכיס כמו מיצובישי לנסר 2006-7 שנכנסת לתקציב, רק שבאמת אני יוכל להנות מהרכב ולא רק להגיע מנקודה לנקודה עם איכות נסיעה ירודה.

הונדה ג'אז בעייתית בגלל עלויות טיפולים וביטוח קצת יקר, מנסיון עם רכב שנת 2007 במשפחה, חוץ מזה הוא נהדר

העיצוב של הדייהטסו מטרייה מזעזע בעיניי

כמו כן אציין שהכלבה נוסעת איתנו בלי בעיה במושב האחורי\קדמי, כן החלום זה לקנות רכב סטיישן חדיש ונוח אבל לצערי אין משהו שנכנס לי לתקציב ולכן חשבתי שאוטו קצת יותר גדול ומרווח ממשפחתי יתאים

• תוכן חדש...