Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום בעיה, בתנאי שהוא מהנייר הנכון. כך מניסיוני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הכי טוב נייר עיתון והתוצאות הכי מעולות שיש. ההדפס של נייר עיתון מורכב מנפט ולכן הוא סופח אליו טוב את הרטיבות ולא משאיר סימנים על החלון. אם תעשה עם נייר רגיל אתה תראה שזה לא אותו דבר.

פורסם

מאז ומעולם אני מייבש עם מיקרופיבר ומנגב עם נייר מגבת. לא משאיר רסיס מים על השמשה.

עיתונים אני פחות אוהב למרות שגם הם עושים את העבודה פיקס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא אוהב את הריח שנשאר בקבינה כשמנקים עם עיתון את החלון מבפנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רק צריך לשים לב שהוצאו הסיכות המחברות בין הדפים,כבר יצא לי לעשות "עיגולים" על החלון לפני מספר שנים...:roll:

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

העיתונים של היום זה כבר לא העיתונים של פעם, אני זוכר לפני 15 שנים בערך הייתי מנקה כל הזמן לאבא שלי את המראות במספרה עם עיתון (הכריח אותי רק עם עיתון) לא היה נשאר שום סימן!, היום לא משנה כמה פעמים אני מנגב תמיד יש סימן, ודיו של העיתון אפילו נמרח לפעמים.

• תוכן חדש...