Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שהכותרת אומרת, האם למישהו יש נסיון?

אני בטוח שזו לא אותה איכות, אבל האם יש הבדל ממש רציני?

ואיזה חברות מומלצות, במחירים שפויים.

תודה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

לדעתי, אם עושים משהו, עדיף לעשות אותו טוב מאשר להצטער אח"כ. מה יהיה אם תרצה לנגן קובץ סרט של בלוריי מלא לדוגמא? ה BITRATE שם כל כך גבוה שאני לא בטוח שהמשדר יוכל להתמודד עם ההעברה לרמקולים.

עדיף לקנות רמקולים טובים, למשל B&W או MONITOR AUDIO ולהעביר כבלים או ע"י חציבה בקיר/רצפה והנחת צינור או להעביר את הכבלים לאורך הקיר.

אני העברתי כבלים לאורך הקיר ולא ניתן לראות שהם שם, במיוחד אם עושים עבודה טובה ואח"כ צובעים אותם בצבע הקיר.

הנה המערכת שלי, את הכבלים של הרמקולים האחוריים הנחתי לאורך הקירות:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1517999#1517999

פורסם

לא נסחפת בכלל החבר שמעליי,

פותח השרשור מחפש פתרון זול (כי רוב המערכות עם רמקולים אלחוטיים אלה מערכות זולות יחסית) ואתה שולח אותו לקנות B&W ששם כל רמקול בודד יעלה יותר ממערכת משולבת קומפלט עם רמקולים אלחוטיים...

המערכת הקודמת שלי היתה עם רמקולים אלחוטיים (מערכת קולנוע ביתית של פיליפס), הדור הראשון של המערכות הנ"ל עבד חרא:

סוני השתמשו במשדר אינפרא אדום שאם היית חוסם את קו הראיה בין המקלט שברמקולים האחוריים לבין המשדר שב-DVD- הרמקולים היו מודממים.

פיליפס השתמשו בראוטר שבדור הראשון סבל מבעיות שידור והפרעות מראוטרים אחרים בסביבה (למשל הראוטר של האינטרנט), ובנוסף הוא היה עושה רעשים מעצבנים של מודם,גם כשהוא כבוי.

בדורות המתקדמים יותר הבעיות נפתרו והסנכרון עובד בסדר גמור, גם בסרטים של B-RAY.

כמובן שאין מה להשוות את האיכות לרמקולים HIGH END אבל בוא נגיד ככה:

אם תקח מערכת קולנוע ביתית של פיליפס לדוגמא עם רמקולים חוטיים, ותקח את אותה מערכת בדיוק בגרסה האלחוטית, אתה כנראה לא תחוש בהבדל ממשי אם בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני עדיין חושב שאם עושים משהו עדיף לעשות אותו טוב. אז אוקיי, שלא יוציא אלפי שקלים על רמקולים, אבל לפחות שלא יקנה רמקולים אלחוטיים כי עוד שנה שנתיים הוא יתחרט על כך, זו דעתי ועצתי.

פורסם

אתה מגזים לטעמי,

המערכות המשולבות האלה יציעו הכי הרבה תמורה לשקל עבור מי שמחפש סאונד סביר.

הקטע של הרמקולים האלחוטיים בהחלט נוח בסיטואציות מסויימות והוא לא גורע בתפקוד הרמקולים ביחס לרמקולים חוטיים מקבילים.

אי אפשר להכניס חברה כמו B&W לדיון כזה שכן סט רמקולים בסיסי שלה יעלה במקרה הטוב פי עשר ממערכת קולנוע ביתית משולבת.

מנסיון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...