Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

כל העניין התעורר לפני כשבועיים הייתי צריך לחדש ביטוח לרכב.

בכל חברות הביטוח שבדקתי (למעט שלמה) דרשו ממני לשים כספת על מחשב הרכב שכן הרכב נחשב "גניב מאוד".

בבדיקה פה בפורום ובמוסך מורשה של סיאט, המליצו לא לשים כספת - שכן הדבר עלול לגרום לחימום יתר של מחשב הרכב.

לכן החלטתי לעשות בסופו של דבר ביטוח בחברת שלמה שכאמור לא דרשו את הכספת.

היות שאני מעדיף שלא יגנבו לי את הרכב (גם אם הביטוח מכסה מקרה של גניבה, מבחינתי הרכב שווה יותר מאשר מחיר המחירון שלו), רציתי לדעת איזה מיגון כן מומלץ להתקין כך שיזיק כמה שפחות לרכב עצמו ויתן הגנה "סבירה" (שייעשה את הגניבה קשה יותר לגנבים) יותר מהבסיסית, שנראה שהיא לא מספיקה.

במוסך המורשה מציעים לי איתוראן סייב (1200~ שקל + דמי מנוי של 20 שקל לחודש) וכן כספת על העלוקה (ולא על המחשב בעלות של 400 ש"ח).

כמו כן טוענים שעם אימובילייזר קשה מאוד לגנוב את הרכב.

אני בודק כרגע אם בשלמה הביטוח יוריד מהמחיר אם אתקין משהו מהדברים האלו.

מה דעתכם?

פורסם

יש אולי לעוד מישהו להוסיף משהו בנושא? אני מתכוון עוד יומיים לנסוע למוסך ויכול להיות שאתקין שם מיגון....

פורסם

הייתי הולך על כספת אלומניום.

עדיף מכל התקנה מקומית של קודן\עלוקה\קרציה\פוינטר\איתורן\סקיילוק\קוברה\רנג'ר ומשפחתם.

פורסם
הייתי הולך על כספת אלומניום.

עדיף מכל התקנה מקומית של קודן\עלוקה\קרציה\פוינטר\איתורן\סקיילוק\קוברה\רנג'ר ומשפחתם.

אתה מתכוון לכספת אלומיניום על העלוקה או על המחשב (על המחשב כאמור לא ניתן לבצע במוסך מורשה וכן יכולה לגרום להתחממות המחשב)?

אם יש לכם עוד המלצות/רעיונות אשמח לשמוע.

פורסם

לצ'מפיון יש הוראה רשמית שאסור להתקין כספת באיביזה. הם טוענים שזה יכול להזיק למחשב, לא פירטו לגבי זה.

גם אני הייתי בדילמה הזאת, וכדאי לא לקחת סיכון, התקנתי איתורן SAVE ב1200 ש"ח ושנה ראשונה חינם.

• תוכן חדש...