Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קודם כל אני אתחיל בכך שהרכב ממש לא מירוצים וגם אמרתי פעם שאני חושב שהוא לא מתאים לשיפורים אבל אני מתחיל להתלבט בנושא הזה. כמובן שאני לא מתכנן לשפר כלום, אלא שואל בכללי. הרכב הזה יחסית למנוע 1.6 נחשב זריז, לא מטוס אבל זריז, לא עגלה ל1.6 לעומת אחרות. האם יש במנוע הזה או משהו ברכב הזה שניתן לשפר מבלי הרבה בעיות?. לדוגמה משפרים הרבה הונדה סיביק כי כנראה יש "משהו" שתורם לזה. האם בקורולה זה אפשרי?ואני מדבר על כל הקורולות, או לפחות אלו שאנחנו מכירים,95 ומעלה.

פורסם

לשפר אפשר גם מכסחת דשא.

השאלה לאיזו מטרה, בכמה תקציב ואיזה סעיפים ברכב.

קח בחשבון שכמעט כל שיפור למעט הצמיגים והנהג יהיה לא חוקי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני שאתה מדבר על שיפורי מנוע - צמיגים מעולים ובלמים טובים כבר סידרת? בולמים וקפיצים רעננים?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

התשובה לשאלה שלך בכללי היא כן אפשר לשפר קורולה, החל מפילטר אוויר, ועד יותר קיצוני עם מעל 300 כ"ס, אבל בארץ זה לא ממש רלוונטי כי שום דבר לא חוקי, או שהמחירים יהיו כל כך גבוהים שעם תעשה חישוב של הפרוייקט יכולת לקנות כבר רכב יותר טוב יותר מהיר ויותר חוקי מהקורולה.

הרכב גיר רגיל?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הכל אפשרי השאלה היא כמה זה יעלה בסוף... עדיף לחסוך את הכסף וכשתרצה תקנה רכב עם ביצועים יותר טובים אם זאת המטרה...

פורסם

בעניין: האם אפשרי לשפר טויוטה קורולה ?

תשובה: לא! בכל אופן כל עוד נשאר לה השם...:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...