Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אשם?

ayalla272
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים נסעתי בכביש חד סיטרי בין בתים ו בצד שמאל של הכביש יש גן ילדים והרבה הורים חונים בצידי הכביש להוציא את ילדיהם כי אין שם חניה מוסדרת.

באתי לפנות ימינה לכביש חד סיטרי צר.

בצד הדרך בדיוק במקום פנייתי ימינה עמדה מכונית ובה פעוטה ובשניה שהגחתי האבא פתח את דלת המכונית שפונה לכביש ובו באותה שנייה נכנסתי בו- לא יכולתי להבחין בכך לפני- האדם הנ"ל יצר את המפגע וההפרעה בכביש ומה גם שחנה בצד שמאל של הכביש החד סטרי.

הנזק: לרכב שלי: המראה נסגרה ויש שריטה עליה ולרכב הנפגש בקצה הדלת פגיעה כשהפח פונה החוצה במקצת.

לא נסעתי מהר, כי אם הייתי נוסעת מהר הדלת הייתה נעקרת ממקומה.

לדעתי שנינו אשמים מכיוון שאני כביכול לא ראיתיו בשנייה שפתח את הדלת

הוא אשם שפתח את הדלת לצד הכביש וזו עברה על תקנה 80 א' : "לא יפתח אדם את דלתו אלא לאחר שנקט כל אמצעי זהירות הדרושים להבטחת שלומם של עוברי אורח ומכוניות.

העברנו פרטים וגם אמרתי לו שהוא לא בסדר שפתח את הדלת הפונה לכביש מבלי לבדוק את הכביש לפני כן בטוענה שרק רצה שיהיה לילדה אוויר ואמרתי לו שבפעם הבאה יפתח בצד הפונה למדרכה. הוא טוען שהאשמה בי ואני טוענת שהאשמה בו כי הוא פתח דלת לכיוון הכביש. הוא טוען שבדיוק שם את העגלה בבגאז'.אין לי ביטוח צד ג' רק חובה, אין לי כסף לעו"ד ולהוצאה כזו כעת. הוא הולך למוסך ביום ו' לראות את הנזק. מה אני עושה. האם הביטוח שלו יכול לשלם לו הנזק?

פורסם

אם העמיד את רכבו והוא מצוי מחוצה לו בנקום אסור הוא כבר עובר על עוד חוקים.

יש לך אשמה מסוימת בכך שלא שמת לב אליו, אבל מי שעבר על החוקים הוא מר אבא בטחון שהחליט לעמוד באמצע הפניה, ככה זה נראה כשבעם ה״הכל מגיע לי״ מחליט אדם שהוא מעל לחוק, ״אז לא נורא, יחכו לי קצת״

לצורך העניין, ברחוב סגל בראשל״צ יש גן ילדים וברחוב יש מסלול אחד לכל כיוון, כשהמסלוח לכיוון צפון חסום תמידית על ידי הורים שאוספים את ילדיהם, לא מעט פעמים כמעט קורות שם תאונות.

לי אישית לא אכפת לא מהילדים ולא מההורים ועל כן נהגתי לצעוק עליהם שימצאו חניה (במסלול השני יש מעגן כזה עם חניה בשפע, רק שההורים עצלנים מכדי לחצות את הכביש) והזמנתי להם משטרה. לשמחתי פנתה אליי המשטרה ואישרה שנמצאו רכבים חונים ושסולקו כולם. עשי זאת גם, ילדים או לא, גן או לא, אני לא מתכוןן לחוות על הפח שלי ועל חברת הביטוח שלי את חוסר הזהירות של אחרים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לפי מה שאת אומרת האשמה שלו, אין פה בכלל על מה להתווכח.

מה שהוא כנראה יטען זה שהדלת שלו היתה פתוחה כבר ואת נכנסת בה, במצב כזה האשמה היא שלך \ משותפת.

בכל אופן אני בספק אם הוא יפנה למשפט אם מה שקרה זה כמו שאת מספרת ולצבוע מראה זה לא עניין יקר, אם את בכלל מעוניינת לתקן.

בלי קשר תעשי ביטוח צד ג', מה תעשי עם תכנסי ברכב יוקר ותצתרכי לשלם עשרות אלפי שקלים על תיקון בסיסי, שלא לדבר על סכום של חצי מיליון ומעלה אם תגרמי לרכב הלא נכון לטוטללוס.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...