Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטראז'

ShrimpEr
שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה נחשב קילומטראז' מוגזם\חשוד לרכב בן שנתיים-שלוש יד ראשונה? עד איזה טווח אני יכול להיות בטוח יחסית? אני מבקש רק קנה מידה להעריך את מהות הקילומטראז'.... 50,000 קילומטר בשנתיים נשמע הגיוני מספיק כדי להמשיך להתעניין?

כרגיל, אודה מקרב לב לכל העוזר\ת לי

----

I and the public know

What all schoolchildren learn

Those to whom evil is done

Do evil in return

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תלוי.

אם מדובר נניח בגולף או בלאנטיס, עדיף למצוא אקזמפלר אחר. השוק מוצף בכאלו.

אך אם מדובר ברכב שלא רואים כל יום למכירה, שווה ללכת על זה.

כעיקרון, 50 אלף ק"מ בשנתיים זה הממוצע, פחות או יותר.

172

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כעיקרון, 50 אלף ק"מ בשנתיים זה הממוצע, פחות או יותר.

יותר. הממוצע הוא פחות מ25K ק"מ בשנה. אם אני לא טועה זה טיפה פחות מ20K, רשום במחיר של לוי יצחק. אפשר גם לבדוק את זה במחירון באינטרנט, פשוט לראות מתי המחירון יורד עם ק"מ מסוים ומתי הוא נשאר. אני בטוח שכאשר יזינו לרכב בן שנתיים ק"מ של 50K המחיר המשוקלל שלו ירד.

השאלה היא כמה אתה הולך לנסוע + כמה הרכב נדיר כפי שציינו לפני. אם הרכב שמור ובמצב מעולה, בן שנתיים ואולי יש לו עוד שנת אחריות (וגם אם לא) ואתה לא הולך להמשיך לנסוע בקצב מאוד גבוהה , הייתי שוקל את הרכב, ומוריד במחיר על הק"מ.

בכל מקרה - באיזה רכב מדובר?

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממוצע בשוק הרכבים הישראלי הוא כ-20000 ק"מ +-

(למרות שקשה לי להאמין שמשפחה נורמלית עם יותר מ-2 נהגים לא עוברת את ה-25K) :roll:

למה לדבר שטויות?

לפי המחירון של יצחק לוי, והוא זה שקובע מה קורה, הממוצע הוא 15-17 בשנה.

אני ואבא שלי, כ-2 נהגים עושים ביחד 16,000 בשנה. קשה לך להאמין? בבקשה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בפורד פוקוס 4 דלתות LX מודל 2003 מליסינג

הרכב הוא מודל 2003, תכלס הוא פחות משנתיים על הכביש!!!!!!!!!!!!!

הוולוו של אבא שלי היא 2003 ועומדת על 12500 ק"מ ומדובר ב3 נהגים.

בקיצר, 50 אלף זה המממווןןן בשביל 2003.

תתרחק, הרי ידוע שה15000 הראשונים צריך לעשות הרצה, דיי בטוח שפה לא עשו. נסעו ברכב המון, אולי השכרה?!?!?! חברה?!!? עובדי חברה לא מרחמים, ובטח שלא בהשכרה.

תתרחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת אוף-טופיק: בן של דוד שלי עבד בחברת הייטק כלשהי (שביינתים נסגרה).

יום אחד הוא הביא את הרכב שלו (גם פה מדובר בפוקוס). הרכב היה חדש, הניילונים והריח של החדש עוד היו עליו (מודל 2002 - וגם השנה המדוברת הייתה 2002).

תאמין או לא, מסתבר שהבנאדם היה חולה הגה לא קטן ומנייאק של נסיעות ארוכות. תוך חודש שהרכב היה אצלו הוא סגר בין 4000 ל-4500 ק"מ (לא זוכר את המספר המדויק).

הוא גם אמר שהוצאות הדלק הם על החברה וכל מה שצריך הוא להכניס מפתחות לסוויץ' ולנסוע.

אני לא יודע כמה זמן הרכב הזה היה אצלו אבל מדובר בבנאדם שאוהב לטייל המון בצפון (והוא גר בת"א). ובאותו זמן הייתה לו גם חברה שעבדה באילת והוא היה נוסע אליה בכל הזדמנות אפשרית ככה שחשב לבד כמה קילומטרים עוברים רכבים כאלה בדר"כ.

אלה רכבי השכרה, בלי שום סנטימנטים ורגש. קונדום על ארבע והנעה קדמית - משתמשים, זורקים, ואין שום רגשות אשמה. במיוחד אם יש דלקן או פזומט.

אני נותן לך מקרה יחיד, אבל בטח יש עוד מאות (אלפים?) של אנשים כמו בן דוד שלי.

אז שוב, לא להרים גבה שלרכבי ליסינג יש קילומטראז' גבוה. בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו מאז שהיו לנו שני רכבים (אחד בבעלותינו (אמא) ואחד ליסניג של חברה (אבא)) תמיד עשינו את הנסיעות הארוכות עם הליסינג. למעשה, הרכב שבבעלותינו שימש רק כאשר הרכב ליסינג היה בשימוש (ונסע לעבודה של אמא).

כמובן שאחת הסיבות לכך היא שהביטוח היה פתוח לכולם, אבל אני לא רואה סיבה שאחרים לא יעשו שימוש זהה, כל עוד אין הגבלת ק"מ ולכן סביר שרכבי ליסינג יעשו קילומטראז' חריג מעט (כלפי מעלה כמובן).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתם כבר הולכים על פוקוס נסו למצוא פרטית!1 היא תהיה יותר דמורה ועם בלאי נמוך יותר!!

הממוצע המקובל לשנה הוא 20K למרות שבמחירון זה בסביבות 17 K

כפי שטענו שהרכב נדיר ניתן להתפשר כמו כן מאוד חשוב אם הקילומטראז היה בנסיעות בינעירוניות(טוב) או נסיעות עירוניות (רע- בלאי גבוהה ושחיקה מואצת) :idea:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה רכבי ליסינג הם עם ק"מ גבוהה. 50K ל2003 זה אכן הרבה אבל גם בהחלט אפשרי. היו על זה הרבה דיונים, ליסינג זה בהחלט אופציה ברכישה. שים לב רק להוריד להם במחיר. אם תרצה לא תהיה בעיה למצוא רכב עם ק"מ נמוך יותר. בכל מקרה בצע סקר שוק בין מספר חברות שמוכרות רכבים, כגון אלבר, סיקסט, אוויס, ואחרים (יש הרבה, פתח את העיתון תראה את הפירסומים)

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

(למרות שקשה לי להאמין שמשפחה נורמלית עם יותר מ-2 נהגים לא עוברת את ה-25K) :roll:

למה לדבר שטויות?

הרכב שלי משנת 2004 ועבר 22,000 ק"מ...

אני לא מבין איך אנשים מצליחים לנסוע רק 16K בשנה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לדבר שטויות?

הרכב שלי משנת 2004 ועבר 22,000 ק"מ...

אני לא מבין איך אנשים מצליחים לנסוע רק 16K בשנה...[/quote

שזה רכב שני

של הבן שחוזר פעם בחודש מהצבא

בעל הרכב היה תקופה ממושכת בח"ול

או סתם רכב של האישה לסופר :twisted:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...