Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כרגע יש לי Grado-sr80 במשרד, שהן מעולות - הבעייה שהן פתוחות וזה מפריע לחברים במשרד הדומם שלנו..

ניסיתי in-ear של Meelectronics וגם הן טובות מאוד אבל לא נוחות לשמיעה ממושכת כל היום במשרד (ולהוציא ולהכניס כל פעם שמישהו צריך לשאול משהו).

אז אני מחפש אוזניות סגורות שיכסו את כל האוזן, שיהיו נוחות לשימוש של מספר שעות רצופות.

בד"כ אני שומע רוק מלודי, טראנסים (כשחייבים להתרכז) ועוד ועוד.

התקציב הוא 500+- ש"ח מכיוון שאלו אוזניות שהולכות להישאר במשרד ואין לי כוח כל יום להיגרר איתן הביתה.

כבר הלכתי לאיבוד מריבוי הדגמים בתוך הסדרות השונות במחירים קרובים עד כדי זהים מהחברות השונות (AKG, Sennheiser, Shure).

תודה מראש לעוזרים.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

האוזניות היחידות שאני מסוגל לשאת על הראש במשך מספר שעות רצוף

הן האוזניות של AKG - אתה מוזמן "להתפרע" כמוני על ה-K271,

אבל יש גם דגמים זולים יותר עם אותו מבנה של קשת.

אם יש לך ראש קטן, יש לסנהייזר מיליון ואחת דגמים שיכולים להתאים.

לי הן לוחצות מדי כעבור שעה.

מבחינת סאונד, בהכללה גסה, לסנהייזר יש נטייה להדגשת הבאס,

ואילו ב-AKG אין שום הדגשה ויש כאלה שיגידו "חסר באס".

עריכה:

אם היה לך נוח לשאת את ה-SR80 (אני לא מסוגל, שונא לחץ על התנוך) נראה לי שמבחינת מבנה כל דבר יהיה לך נוח...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הייתי מגדיר את הgrado כנוחות לאורך זמן, במיוחד לאחר שניסיתי Sennheiser 595 של חבר מהעבודה שהן גם נוחות מאוד וגם נשמעות מצויין אבל הן בהחלט מחוץ לתקציב.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

תסתכל קצת על מה שיש headphone.com, יש להם ביקורות מאוזנות למדי על המון מהאוזניות שהם מוכרים - ותבדוק גם את הפורומים של head fi, המון מידע מועיל.

בעיקרון הייתי פוסל אוזניות סגורות לשמיעה ממושכת, הן נוטות לחמם את האוזניים וסתם מעצבנות אחרי שעות. אני עם סנהייזר HD650 (פתוחות כמובן) ובשביל שאני אפריע לסביבה צריך רמות ווליום שלדעתי כבר הופכות למסוכנות. תבדוק את עניין הנוחות לאורך זמן לפני שאתה לוקח אוזניות סגורות, בכל אופן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיקרון הייתי פוסל אוזניות סגורות לשמיעה ממושכת, הן נוטות לחמם את האוזניים וסתם מעצבנות אחרי שעות. אני עם סנהייזר HD650 (פתוחות כמובן) ובשביל שאני אפריע לסביבה צריך רמות ווליום שלדעתי כבר הופכות למסוכנות. תבדוק את עניין הנוחות לאורך זמן לפני שאתה לוקח אוזניות סגורות, בכל אופן.

אני בהחלט פתוח לאוזניות חצי-פתוחות (:wink:), אבל עם זליגה מינימלית - אין מה לעשות, יש אנשים במשרד שזימזום מפריע להם.. ופה החיסרון של הגראדו שאפילו בווליום מינמלי נשמעות ע"י אנשים מהצד.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אומנם בנאלי, אבל אני משתמש בסוני mdr-v700 כבר שנתיים. יוצא לי המון להשאיר אותם על הראש למשך הרבה שעות.

הן נוחות, מפיקות סאונד מעולה, ובאופן כללי (לפחות מבחינתי) - ממש שוות את המחיר. שווה לבדוק

20100623034315-thumb.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון - הלכתי בסוף על Sennheiser 518, מקווה שלא יהיו פתוחות מדי..

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...