Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יופון על הפנים. אנשים שמחוברים סיפרו לי שיש המון ניתוקים, האינטרנט איטי ברמות והם סובלים. הבעיה שאותם אנשים דיי חייבים להיות בחברה הזו (עובדים שם).

חברה שלי עברה ל012 ומרוצה מאוד.

אני בגולן ואני גם מבסוט. הייתה איזו בעיה שנפתרה לאחר שינוי בהגדרות (התקשרתי והנציגה תידרכה אותי מה ואיך לעשות).

הקטע עכשיו של שיחות לארץ שנכללות בחבילה זה מצויין!

אני הייתי ביופון בזמנו כשהייתה להם חבילה לכבוד חנוכה ב-8 שקלים לחודש. הכל תיקתק כמו שצריך . לא היו ניתוקים ולא איטיות בגלישה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רק אומר מה ש-8 אנשים שונים, שלא היו האחד ליד השני אמרו לי.

כמו כן, היו עוד כמה שאמרו אותו דבר לאמא שלי, שעובדת במגה אבל לא בתקפיד שנותנים לה סים שלהם.

פורסם
ליוטיוב כל היום אין שום חבילה שתספיק לך.

אז בלי יוטיוב.

ומדובר על 8-10 שעות ביום, 3-4 פעמים בשבוע.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ממש לא מפתיע שמי שמככב בכתבה היא סלקום ויתר חברות האפ"ס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כרגע אני בגולן טלקום ואני לא מרוצה. כל הזמן נופלת הקליטה ללא סיבה, כאשר לאנשים שליד יש קליטה (בשלל חברות).

הקליטה נעלמת באופן פתאומי ללא סיבה וחוזרת לאחר מספר דקות מבלי שאני אעבור ממקום למקום.

האינטרנט לעתים נעלם. בקיצור, על הפנים.

על הוט שמעתי שלא כדאי להתקרב אליהם, על פלאפון גם, סלקום סתם גזלנים ואורנג גם כן. בקיצור, צריך לעבור להשתמש ביונת דואר בקצב הזה.

אשמח לשמוע על חברה שהיא אמינה (שלא מחייבים בשיטת מצליח), שיש לה קליטה והיא לא נעלמת כל הזמן וכמובן שהשירות יהיה טוב. (וגם מחירים אשמח לקבל).

תודה.

פורסם

תנעל את המכשיר במצב נדידה לסלקום, ככה לא יקפץ בין הרשתות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סטס, גם אני שקלתי לעבור לגולן טלקום בעקבות התמחור האטרקטיבי מאוד שלהם, אך לאחר התייעצות עם חברים (מעבר להוריי שגם מנויים של גולן) - קיבלתי שלל אזהרות עליהם (ניתוקים, גלישה איטית ולא יציבה וכו' וכו'), אז ירדתי מרעיון המעבר אליהם.

מאותן שיחות עם חברים - קיבלתי לא מעט המלצות על 012 (משתמשים ברשת של אורנג'). אם זה רלוונטי לגביך.

לבסוף פניתי לאורנג' בפייסבוק, קיבלתי מחיר מצויין כלקוח מאוד ותיק (כולל LTE / 4G) והחלטתי להשאר עימם. למעשה, מעולם לא היו לי בעיות כאלה ואחרות עם אורנג' - השירות בסדר פלוס, הגלישה נהדרת ובכללי הם יותר מבסדר גמור (מלבד העובדה שהם לרב יקרים מהשאר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

012 (5 תווים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכל מעבר לרשת סלולרית יש לבדוק האם המכשיר מוגדר כמו שצריך. לא תמיד הוא מתעדכן אוטומטית ולא תמיד הוא מתעדכן במלוא ההגדרות הנדרשות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בהוט מובייל בסלולר ואין בעיה... אתה בטח מתכוון בעיות שירות בהוט אבל מדובר על טלפון+טלוויזיה לא הסלולר.

הוט מובייל משתמשים באנטנות של אורנג אאל"ט.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

גם אני סבלתי מגולן טלקום, המון ניתוקים גם כשעשיתי נדידה על סלקום.

עברתי לאורנג' עם חבילה טובה ממקום העבודה של אבי, ובנתיים הכל בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שוב אני אומר:

אני בין מאות הלקוחות הראשונים של גולן טלקום. גם לי בעבר הרחוק הייתה את הבעיה עם הניתוקים. פשוט צריך להגדיר בחירת רשת ידנית ולבחור את הרשת של סלקום. הניתוקים נובעים מהמעבר רשתות בין גולן לסלקום.

אני מקווה שכל מי שחוזר לאורנג'/סלקום/פלאפון לא שוכח כמה הוא שילם לחברות האלו לפני קצת יותר משנתיים עבור חבילת דקות מסקנה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...