Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבעלותי יונדאי אקסנט 208000 ק"מ , משנת 2006, יד שניה במצב מצויין, ללא תאונות או תקלות מכניות מיוחדות.

גיר + מנוע במצב שלם לחלוטין, תקין לחלוטין .

לאחרונה הרכב ביקר במוסך, בחודשים האחרונים בוצע ניקוי אינג'קטורים, החלפת 4 צמיגים לצמיגי DUNLOP, החלפת מצבר

והיום - החלפת 2 תושבות מנוע .

הרכב אמור לעבור טיפול 10000 בקרוב מאוד אך בליבי מקננת המחשבה על החלפת הרכב .

אני באופן כללי מאוד מרוצה מהאקסנט, צר לי להיפרד ממנה אך הק"מ בקרוב יתחיל לכאוב לי מאוד בכיס.

המוסכניק אומר "אל תחליף, חבל על הכסף, יכולה להחזיק עד 350000 ק"מ"

אני אומר "אני רוצה שקט נפשי".

השאלות :

1. כמה לדעתכם אקבל על האקסנט במצבה, בידיעה שהיא נקייה מתאונות, עם הק"מ הנוכחי וכמובן - מטופלת (כולל טיימינג שנעשה בזמן) .

2. מה לדעתכם יכול להוות שידרוג מבחינת :

א. חיסכון בדלק (הגעתי עם שלי ל 1:13 ואף ל 1:14)

ב. אמינות

ג. מחיר - להזכירם, התקציב הוא עד 45000 ש"ח , כאשר 15-20 אלף מתוכו במימון (סביר ש 15 אלף).

המכוניות שנפשי חשקה בהן :

יונדאי I10 משנתונים 09-10 - קצת התבאסתי כי האוטו דומה לבימבה ומתפקד ככה על הכביש .

יונדאי I20 - אם זה עונה על דרישות התקציב

יונדאי אקסנט משנתונים 07-09 , רצוי לכיון 09 - נתקלתי באחת עם 76000 ק"מ משנת 2009 יד ראשונה מליסינג ב 47000 ש"ח עם אפשרות למיקוח והורדה במחיר ל 46000\45000 ץ

אז מה ההצעה שלכם ? אשמח לשמוע חוות דעת על 3 הדגמים המצויינים כאן, על כל ההיבטים - ביצועים, אמינות , חסכון בדלק.

תודה לעונים ,

ליאור.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

עם כזה ק"מ תאלצי לרדת הרבה מהחירון,את יכולה לעשות סימולציה ביד כדי לראות מחיר,אך בפועל כניראה זה יהיה מחיר אף נמוך מכך.

יש מלא אקסנטים בחברות ליסינג,לכן תוכלי לקבל כניראה הצעה טובה,סך הכול מנוע ה 1.4 סביר,הרכב בנוי מפלסטיק זול,המושב לא ממש תומך,זה רכב ממוצע כזה,אבל במחיר טוב יכול להיות עיסקה טובה.

הייתי מוסיף גם את הגרנדה פונטו,היה תהיה יותר חסכונית מהאקסנט,מבחינת אמינות די זהה צריכה להיות,בדגמי הליסינג יש 2 כריות אוויר אם איני טועה,לאקסנט יש 6.

היונדאי I20 עולה יותר.

יש גם את הסריון,אך תתקדמי בשנה גג שנתיים בשנה.

אישית סך הכול הרכב לא עושה בעיות אני מבין,הייתי נוסע עליו עד שבאמת יתחילו צרות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל , אני גבר , חשוב מאוד ..

שנית כל - תראה, הרכב היום גרם ל -2 תושבות מנוע לשבוק חיים (יצא היום מהמוסך) , תוסיף על זה בלמים שהחלפתי , 4 צמיגים חדשים , מצבר , עוד שמן גיר שצריך להחליף + טיפול 10000 בקרוב מאוד .

אהיה כנה - הרכב עם הרבה ק"מ , לכן אני מעוניין למכור ולהתקדם, כי אני חושש שבעוד שנה או שנתיים כשאבוא להחליפו אף אחד לא יסתכל לכיון שלי .

אם לרכב לא היה ק"מ כזה גבוה לא הייתי מנסה בכלל למכור.

הציעו לי על האקסנט בליסינג 26 אלף ש"ח והיה מקרה של 31 אלף ש"ח בתנאי שאיקח רכב לא אטרקטיבי .

אך הטווח עומד בין 24 ל 26 אלף ש"ח . המחירון של האקסנט 35.500 לפני הורדת ליסינג נכון לחודש מאי וללוי יצחק .

פורסם

היי ליאור,

אתה יכול לעשות טרייד אין עם אקסנט מליסינג/ השכרה מודל 2008,

מנוע 1600/1400 סמ"ק (לשניהם אותה צריכת דלק, עם יתרון לביצועים ל1600).

אקסנט מהשכרה עם 100 אלף קילומטר ומעלה, מתומחרת נמוך מאד, לעתים עשרות אחוזים פחות מהמחירון.

או אקסנט מליסינג, ב9-10 אלף ש"ח יותר, כמו ההצעה שקיבלת - הצעה לא רעה בכלל.

ענת

אוויס

שלום לכם ,

בבעלותי יונדאי אקסנט 208000 ק"מ , משנת 2006, יד שניה במצב מצויין, ללא תאונות או תקלות מכניות מיוחדות.

גיר + מנוע במצב שלם לחלוטין, תקין לחלוטין .

אני באופן כללי מאוד מרוצה מהאקסנט, צר לי להיפרד ממנה אך הק"מ בקרוב יתחיל לכאוב לי מאוד בכיס.

המכוניות שנפשי חשקה בהן :

יונדאי אקסנט משנתונים 07-09 , רצוי לכיון 09 - נתקלתי באחת עם 76000 ק"מ משנת 2009 יד ראשונה מליסינג ב 47000 ש"ח עם אפשרות למיקוח והורדה במחיר ל 46000\45000 ץ

אז מה ההצעה שלכם ? אשמח לשמוע חוות דעת על 3 הדגמים המצויינים כאן, על כל ההיבטים - ביצועים, אמינות , חסכון בדלק.

תודה לעונים ,

ליאור.

פורסם

היי ענת\גיל מאוויס .

הציעו ל יאתמול רכבים עם למעלה מ 76 אלף ק"מ בתקציב יחסית גבוה של 53 אלף ש"ח .

האם קיימות אצלכם אקסנט משנת 2008 עם ק"מ סביר ומחיר טוב ? אשמח לשמוע .

פורסם

היי,

המחיר סביר לאקסנט מליסינג עם קילומטראז' של 76 אלף ק"מ

אבדוק מה יש לנו בצי, משאירה לך הודעה פרטית

ענת

אוויס

היי ענת\גיל מאוויס .

הציעו ל יאתמול רכבים עם למעלה מ 76 אלף ק"מ בתקציב יחסית גבוה של 53 אלף ש"ח .

האם קיימות אצלכם אקסנט משנת 2008 עם ק"מ סביר ומחיר טוב ? אשמח לשמוע .

• תוכן חדש...