Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שני נהגים על אותו האוטו, אני רוצה לדעת האם אני יכול לשלם ביטוח (חובה, מקיף וצד ג') בנפרד.

פורסם

אתה יכול לעשות חובה בחברה אחת ומקיף בחברה שנייה (צד ג' כלול במקיף).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה יכול לעשות חובה בחברה אחת ומקיף בחברה שנייה (צד ג' כלול במקיף).

סליחה על ההקפצה

אני יודע שאפשר לעשות מקיף וחובה בנפרד.

השאלה שלי אם כבר יש על האוטו ביטוח מקיף אני יכול לעשות עוד אחד? הביטוח יהיה רלוונטי רק לגבי נהג אחד מהשניים

פורסם
סליחה על ההקפצה

השאלה שלי אם כבר יש על האוטו ביטוח מקיף אני יכול לעשות עוד אחד? הביטוח יהיה רלוונטי רק לגבי נהג אחד מהשניים

מבחינת הגיון אני לא רואה פה שום דבר פסול, נהג אחד יפנה לחברת ביטוח X במקרה של תאונה ונהג שני יפנה לחברת ביטוח Y במקרה של תאונה.

פורסם
סליחה על ההקפצה

אין בזה הרבה היגיון משום שהתוספת לנהג צעיר למשל היא בנוסף על מחיר הביטוח לנהגים מבוגרים ואתם בעצמם תשלמו ביטוח לנהגים מבוגרים יותר פעמיים.

פורסם

את חברות הביטוח לא עשו באצבע אלא עם מכשיר כזה שתרגישו אותו טוב במקרה של תאונה.

בסה"כ יקבלו את מחיר הרכב ולא פעמיים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ניתן לבטח את הרכב בביטוח מקיף באין ספור חברות ביטוח. אין זה פסול. אומנם, במקרה של תביעה את הכסף תוכלו לקבל רק מחברת הביטוח הראושנה בה ביטחתם את הרכב, מכיוון שלמבוטח אין אינטרס ביטוחי בשאר החברות.

לא, כי לנהג אין אינטרס ביטוחי ברכב שהוא איננו הבעלים שלו. רק הבעלים של הרכב יכול לבטח את קניינו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
רגע, אם יש מקיף בשתי חברות ביטוח? אז במקרה של אובדן מוחלט/גניבה מקבלים פעמיים את שווי הרכב? :twisted:

אצל חברות הביטוח אין כפל מבצעים. :lol:

לגבי השאלה המקורית, הוספת נהג צעיר לביטוח מקיף קיים תעלה הרבה פחות משני ביטוחים בשני חברות שונות.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...