Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול הבחנתי ברעשים מוזרים מהגלגל הקידמי שמאלי נקישות חזקות כאלה וכשבדקתי מאיפה זה מגיע ראיתי שיש איזה מוט דק שמחובר לבולם בצידו העליון עם איזה בורג כזה. בקיצור החיבור מתכת שיש על הבולם שאליו מתחבר המוט קישור הזה נשבר. עכשיו הבולם תקין והמוט תקין רק החיבור הזה נשבר זה נראה כמו חתיכת ברזל\פלח שמרותכת לבולם ואליה מתחבר המוט קישור. מה עושים במצב כזה צריך להחליף בולמים ? או שיש חלק כזה להחלפה או לרתך את זה ? תודה לעוזרים

במדינת ישראל אחד עוזר לשני... לדפוק ת'שלישי ! :wink:

פורסם

רצוי שתעלה תמונה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

חחח כתבתי בולמים לא בלמים..

הייתי במוסך הוחלפו 2 בולמים קידמיים לבולמים של KYB ומוטות קישור (סטבילייזרים) + כיוון פרונט 1000 שקל הכל ביחד כולל עבודה

נכון זה זול והכל טוב אבל זה עדיין 1000 שקל ביום בהיר וזה מעצבן לא משנה מה תגידו. אני עדיין הייתי רוצה להיוולד בתקופת הסוס והעגלה ! :?

במדינת ישראל אחד עוזר לשני... לדפוק ת'שלישי ! :wink:

• תוכן חדש...