Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שעצוב באמת בפוליטיקה הישראלית זה שאין אלטרנטיבה לנתניהו.

הכל רקוב ומושחת.

יאיר לפיד , בעקבות חשיפת תקנון מפלגתו "יש עתיד", התגלה כדדיקטטור קטן שנכנס לפוליטיקה רק כדי להשלים את עבודת אביו ,טומי.

ושלי יחימוביץ שאולי העבירה כמה חוקים חברתיים סטייל "חוק הקופאיות" אבל היא עדיין שותפתו הטבעית של עופר עיני ודואגת לשמן את הוועדים החזקים-כך שלא נראה הפרטה של חברת החשמל נמלים מקורות בזמן שהיא בסביבה.

לאחרונה גם נקשר שמו של איציק שמולי אליה. בן אדם שתפס טרמפ על המחאה בשביל לקבל כרטיס כניסה וי אי פי לפוליטיקה.

אני זוכר בקיץ שעבר שהתרעתי בפני חבר'ה במאהל גסי כהן שיזהרו ממנו, זה כמו הבן של עיני, ימכור אותם בשביל הכיסא.

ועל מופזון לא צריך בכלל לדבר. זה הפולטיקאי הכי מגעיל שהיה פה בשנים האחרונות.

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נו באמת, עד עכשיו לא הגבתי כי כל אחד רואה את הדברים מנקודת מבט שונה ואין מה לעשות, אבל במקרה של התקשורת , לא נעשה מספיק ! מה שאתה אומר כאן זה סוג של תעמולה שקרית.

אם חופש עיתונאי זה לפרסם בכלי תקשורת ישראלים פרופגנדה ושקרים כנגד מדינת ישראל בסיוע ותמיכת גורמי חוץ עויינים, אז כן, יפגעו ב"חופש העיתונאי".

זה לא צמצום חופש עיתונאי. זה נסיון לשים מעצור לשטפון עיתונות השמאל השקרית שמנסה להרע למדינת ישראל ושבולעת ומפרסמת בשקיקה בלי לשאול ולחקור כל חומר מגמתי שארגונים אנטי ישראלים כגון : בצלם, הקרן החדשה, רופאים לזכויות אדם (עלק) , שוברים שתיקה, ושאר ארגוני טרור במסווה של ארגוני זכויות אדם מאביסים אותה.

הציבור לא צריך לדעת הכל ויש כביסה מלוכלכת (כמו סמח"ט הבקעה) שצריכה להשאר בחדרי חדרים כי זה חלק מהמשחק.

אני מאוד מרוצה מהמהלך האחרון,

ממשלת ישראל הקלאסית צריכה להיות מורכבת לטעמי מהרוב , כלומר הליכוד במרכז-ימין, ליברמן בכנף ימין , קדימה עם אופציה לעבודה בכנף השמאלית בואכה מרכז.

החרדים צריכים לשבת באופוזיציה יחד עם המפלגות הערביות (ומרצ בתוכן)

לדעתי לקראת העברת חוק טל, החרדים יפרשו מהממשלה וקדימה יתפסו את התיקים שלהם.

מי שמתוסכל מהמהלך הזה היא בעיקר התקשורת ש"העזו" לא לידע אותם על המהלך הסודי ,

מפלגות השמאל שחיו בסרט שיצליחו לרכב על גל המחאה החברתית ההזויה והבזויה בהנהגת הקרן החדשה ולצבור עוד מנדטים ,שלי יחימוביץ' שהיא סוג של פלופ/בדיחה והמוקיון הראשי- מר לפיד שעדיף שיחזור לאולפן שישי כי הוא לא מביא שום בשורה.

אני אנסה להרחיב לך את האופקים קצת: יש מדד אבסולוטי לחופש העיתונות. בשלוש השנים האחרונות חופש העיתונות בארץ שווה לחופש העיתונות במדינות ערביות מסויימות ובמדינות אפריקה מסויימות. טוב עשתה התקשורת כשדיווחה על הסמח"ט המכה, כי כאלה אנשים אני לא רוצה שישמשו בתור מפקדים ודוגמא לחיילים אחרים.

הקיצוצים שמר ברק עשה בקדנציה שלו גמרו את הצבא " צבא קטן ויעיל " ראינו מה קיבלנו במלחמת לבנון השניה, כל הסכמי אוסלו , הביאו אלינו יותר פיגועים , ושיכללו את הפלסטינאים פי כמה.

אתם בוכים על תקצובים לחרדים? , אתם נכנסים להכללה גורפת כבר מנסים לחוקק חוק שיחייב אותם לעשות צבא גם כן,

מה עם העניין שלערבים יש מקומות שמורים באונברסטאות (דוגמת הטכניון ) אתם יודעים כמה לומדים שם? מה נראה לכם שכולם אצלהם משלמים מיסים? נראה לכם שהם מעדיפים את מדינת ישראל??? יום האדמה יודע מה זה? זה היום שבו הם מוחים שאתה יושב בבית שלך שאמור להיות שלהם.

אוסלו התחיל את כל המצב אוסלו נתן להם כח עצום, על חשבון מדינת ישראל, אתה יודע שחלק לא קטן מכספי המיסים שלך מועבר לרשות הפלסטינאית?

המתנחלים שכולכם שונאים , חוצצים בין מרכז המדינה, אשדוד אשקלון ת"א וצפונה יותר לבין רצועת עזה, להזכירכם שהטילים היו מכוונים לגוש קטיף, ואז לא היה יותר מידי בלאגאן, החליטו לפנות, אבל שטילים ירדו על אשקלון ואשדוד, ויבנה , אז כבר אנשים התעוררו, קראו לזה מלחמה,

המתנחלים הם ברובם הגדול יוצאי צבא ואנשי צבא, וקצינים, והם בעד התיישבות בארץ ישראל,

היום זה "לא לגיטימי שהם ישבו שם"

ומחר "זה לא לגיטימי שאתה תשב בבית שלך בתל אביב ".

אם הפלסטינאים היו באמת רוצים , אז מ94 עד היום כמעט 20 שנה הם היו בונים מדינה וכלכלה משגשגת , אבל במה הם מתעסקים כל היום? בלחפש איך להשמיד את ישראל,

1. אני גר בהרצליה, לא בתל אביב

2. נכון, היו לפלסטינאים הרבה הזדמנויות להקים מדינה. מה הקשר?

3. הערבים שאתה שונא כל כך - ככל שההשכלה שלהם עולה וככל שהמעורבות שלהם בחברה תעלה ככה הם לא ייראו יותר בתור בעיה. לא דמוגרפית ולא מבחינת מיסוי.

4. 30 שנה שהימין בשלטון, אם נתחיל לספור ממהפך 77 אז 35 שנה. למה ביבי נתן להם רובים? (כן ביבי).

5. מלחמת לבנון השניה הייתה 6 שנים אחרי ברק. 6 שנים של שלטון של הימין.

6. אם אוסלו כזה גרוע, למה ביבי ממשיך איתו? למה ביבי חותם על הסכמים ומספק להם נשק ובסיס פעולה?

7. בוא תספר לי כמה מכספי המיסים בישראל עוברים לרשות הפלסטינאית. ואל תזרוק ססמאות לאוויר, תן מספרים מדוייקים כולל מקורות.

מדהים אותי איך כל טיעון שמעלים נגד ממשלת ימין ספציפית מייד מסובב פה ונטען שזה באשמת השמאל.

אגב, אני חולק על זה שהתקשורת שמאלנית - ראיתם מה עשו לרבין או אפילו לברק מהמרכז?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מה שעצוב באמת בפוליטיקה הישראלית זה שאין אלטרנטיבה לנתניהו.

הכל רקוב ומושחת.

יאיר לפיד , בעקבות חשיפת תקנון מפלגתו "יש עתיד", התגלה כדדיקטטור קטן שנכנס לפוליטיקה רק כדי להשלים את עבודת אביו ,טומי.

ושלי יחימוביץ שאולי העבירה כמה חוקים חברתיים סטייל "חוק הקופאיות" אבל היא עדיין שותפתו הטבעית של עופר עיני ודואגת לשמן את הוועדים החזקים-כך שלא נראה הפרטה של חברת החשמל נמלים מקורות בזמן שהיא בסביבה.

לאחרונה גם נקשר שמו של איציק שמולי אליה. בן אדם שתפס טרמפ על המחאה בשביל לקבל כרטיס כניסה וי אי פי לפוליטיקה.

אני זוכר בקיץ שעבר שהתרעתי בפני חבר'ה במאהל גסי כהן שיזהרו ממנו, זה כמו הבן של עיני, ימכור אותם בשביל הכיסא.

ועל מופזון לא צריך בכלל לדבר. זה הפולטיקאי הכי מגעיל שהיה פה בשנים האחרונות.

הפרטה של חברת החשמל היא אחד הדברים הקשים והעדינים ביותר. אני יודע שכולם אוהבים לשנוא אותה, אבל להפריט סתם בלי לדאוג לתחרות רצינית יהיה בדיוק כמו מונופולים אחרים שנמסרו לטייקונים. הם יעלו את מחיר החשמל, יורידו את שכר העובדים ויחלקו לעצמם דיבידנד שמן. אתה מוזמן לבדוק מקרים של הפרטות שנעשו בחו"ל. לי למשל אין מושג איך מפריטים את חברת חשמל או מקורות. דווקא את רשות הנמלים אפשר להפריט.

יותר מעניין זה שהממשלה עדיין לא יישמה את מדיניות "שמיים פתוחים" שכבר הכריזו עליה כמה פעמים רק בשביל להגן על חברת אל על (שהיא היום חברה פרטית) מתחרות.

פורסם
זה נכון ולא נכון וזה לא קשור לממשלה כזו או אחרת.

תקשורת לא צריכה להיות כלי בידי אוייבי המדינה על מנת להביך ולסבך את מדינת ישראל ולא חשוב אם זה נכון או לא נכון.

כמות ההכפשות על ביבי היא אינסופית, ההתנצלויות על העובדות השגויות נמצאות בעמודים האחוריים בעיתונים.

אני חי בתחושה שכל כתב זב חוטם מוכן למכור את המדינה שלו כדי להשיג סקופ.

במקרה של הסמח"ט התקשורת פרסמה חומר לעוס וערוך שנשלח אליה ע"י "בצלם" וזאת בלי לשאול שאלות, לתהות מה קדם למה ולנסות להביא את גרסת שני הצדדים. אז תעשה לי טובה..

פשיסט זו מלה שמאלנית סתומה שאין לה כל משמעות ולא מתארת נכון את המצב ברוב המקרים.

אני אוהב ישראל וכפועל יוצא מכן שונא את אויביה ואנשים המחפשים להחריבה,

עם כל הכבוד לדמוקרטיה אני לא מוכן שאנשים כמו חנין זועבי ישבו בכנסת ישראל כי הם יושבים שם במטרה לחבל ולרגל.

תקשורת תפקידה לדווח ולפרשן.

היא לא אמורה לקחת צד בעיניין ולא אמורה להסתיר דברים על מנת להגן על המדינה.

וכך זה אמור להיות בדמוקרטיות.

התמונות של הסמח"ט המכה לא היו נעימות בעליל, ומה שהפריע לי זו הפגיעה בישראל ובתדמיתה ולא המכות שחטף הדני, ששיחק אותה אומלל שלמרות שהוא פרובוקטור מקצועי, ומבחינתו השיג את מטרתו במלואה.

השגיאה העיקרית של הסמח"ט היא בכך שלא הזעיק את משטרת ישראל לטפל בבעיה, ומכאן העיניין התגלגל לכיוונים לא רצויים.

משטר פשיסטי מעמיד את המדינה לפני אזרחיה, וזו הגדרתו.

שים לב מה קרה לימין בישראל.

המפד"ל, שייצגה את הימין הלאומי, לא הלאומני, נעלמה כמעט כליל מהמפה הפוליטית, ולפי הסקרים הבית היהודי היתה אמורה לקבל 2 מנדטים בלבד.

בימיה הטובים המפד"ל קבלה 12 מנדטים.

וזה קרה בגלל שהמפד"ל התעקשה למכור אהבת ישראל במקום שנאת ערבים.

על הנישה הזו התלבש אביגדור ליברמן, ובמיומנות גדולה מכר למצביעים הצעירים אשליות שכל ערביי ישראל ישירו התקווה כל בוקר ויעמדו דום מתוח מול דגל הלאום, ואם לא אז אין אזרחות.

חברי הכנסת הערבים הם בעייה בפני עצמה, שאותה אנחנו הולדנו במו ידינו, שלא בכוונה.

את הציבור הערבי בישראל ממש לא מעניינת הלאומיות והבעיה הפלסטינית אלא הקיום היום יומי.

הבעיה היא שהם יתיאשו כליל מהמפלגות הציוניות, והשבר הזה החל לאחר אירועי יום האדמה ב 76' והחמיר לאחר מהמומות אוקטובר 2000.

הערבים מצביעים למפלגות הערביות מחוסר ברירה ובחוסר חשק בולט, רק כי אין להם אופציה אחרת, וחברי הכנסת הערבים שמעולם לא עשו מאום עבור המגזר ששלח אותם לבית הנבחרים, מתחרים זה בזה מי יהיה יותר קיצוני.

והאמן לי שלו היתה קמה מפלגה ערבית שמבינה שהמגזר הערבי הוא חלק מישראל, לטוב ולרע, והיתה מביעה עמדות שהיו מאפשרות לה לקחת חלק בשלטון, הכל היה נראה אחרת.

מי שצריך לשפוט את חנין זועבי אלו הבוחרים שלה, ולראות את ביצועיה בכנסת - 0 אחד גדול.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

טוב יצא מהשרשור הזה מבחינתי

שמר יצא מהמקלט

מסכים לשם שינוי עם רב הפורום על הנכתב בהודעתו האחרונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למען הסר ספק, אני לא במקלט ולא נעליים. גם אין לי שום כוונות קאמבק. אני לא כותב כאן (חרגתי ממנהגי כי לטעמי זה עניין מספיק חשוב. הוא, מה שנקרא, בנפשותינו) בגלל שהפורום אינו מהווה כבר, עבורי, מקום שאני נהנה להיות בו או שחברתם של חלק מהמשתתפים כאן רצויה.

פרשתי מהניהול בגלל שלא הסכמתי עם הדרך שהתוו הבעלים, ובהמשך (למרות מספר גדול של אנשים שאני מוקיר ומכבד) החלטתי שזה לא המקום עבורי. לא חושב שיש צורך להמשיך לחפור בזה יותר, העגלה ממשיכה לנסוע.

אייל, איש ימין אמיתי הוא הראש ובראשונה דמוקרט ואוהב ישראל, ולא פשיסט ושונא ערבים, וזה לא מכוון חלילה אליך.

הקרח היה עדין, אולי בתוקף תפקידו כמנהל.

ההודעות של אייל (לצערי הוא לא יחיד, וגם לא כ"כ לבד) אמנם מלאות בדמגוגיה רוויית שנאה (כלומר, הוא טוען שהוא בסדר ושאר העולם מעוות), אבל מי שיטרח לקרוא מעט את הגדרת הפאשיזם (אפילו במקור שטחי כגון ויקיפדיה, שלא לדבר על מקומות רציניים יותר) יראה שאותן הודעות (ודיעות) עונות באופן (מצמרר למדי, אם נותרה בכם קצת אנושיות) על כל ההגדרות של התנועה הפאשיסטית - האדרת כוחה של המדינה, של המנהיג, הצורך ב"הרמוניה חברתית", התנגדות לדמוקרטיה/ליברליות וכו', אי השוויון, הרצון להילחם ב"אוייב". בתרגום לאיטלקית ובהעברה לשנות ה-30 המוקדמות - אפשר לתת לו כסא של כבוד ליד ה"דוצ'ה".

ההבדל בינו לבינם הוא שהוא מוסיף על כך את שנאת הזר ואת הצורך ב"מחנה טהור" (כלומר ללא ערבים או, חלילה - ולא נהיה פוליטיקלי קורקט לרגע - כושים), מה שאפיין בצורה מוחלטת את המשטר הנאצי, שהיה מעין "מהדורה משופרת" של התנועה הפאשיסטית, בהוסיפו את הגורם הגזעני על הגורם הלאומי.

תיכף הוא יספר לכם על זה שהוא לא גזען, הוא רק דואג למדינת ישראל, אבל רגע - אלה הם בדיוק הטיעונים בהם השתמשו הנאצים/פשיסטים בשנים הראשונות.

מי שלמד קצת (מה לעשות, לא כולם בורים ועמי ארצות, למרות המאמצים הכנים של הליכוד/ש"ס וחבורתם), ראה שבתחילה היו לתנועות הללו כוונות מאוד חיוביות, הם "רק" רצו "להציל" את המולדת מהצרות שהיו (חרא מצב כלכלי, אוייבים מבפנים ומבחוץ, קשיים בשליטה על כל שטחי המדינה). בהמשך הם כבר מצאו לעצמם את הסיבות לכך - ואז צורפו הקומוניסטים/יהודים/הומואים/צוענים וכו'.

קראו את מהלך עליית התנועות הללו, בעיקר את התנועה הנאצית, החליפו את המילים "יהודים/צוענים/קומוניסטים" ב"ערבים/כושים/סמולנים" (שימו לב, קבוצות אתניות נפרדות ולא "שייכות") ותקבלו יופי של סיפור לשבת...

אפשר גם להחזיר אתכם לכאן, http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1906606&postcount=59, תראו כמה יפה הדיעות הללו מקבלות משמעות, אפעס, מחרידה.

היצור הזה, שבטוח שהוא משתייך לגזע העליון (היהודי) ובשבילו "כל הערבים אותו דבר", "הוא יודע, כי הוא ראה את זה בצבא, רק הוא לא יכול עדיין לספר לכם", "הכושים האלה יהרסו את המדינה", "הסמולנים האלה רוצים להרוס את כולנו ושונאים את המדינה", "האוטו/מחשב/עיר המחיה/המדינה" הם היחידים הבאים בחשבון ועוד ועוד - הוא בדיוק העתיד שאני מפחד ממנו ומנסה למנוע ממנו להשתלט על ישראל (ללא הצלחה מרובה, לצערי. התחכום של התורות הללו הוא שהן מנגנות בדיוק על היצרים הכי בסיסיים של הטבע האנושי ומאוד קל לאמץ אותן, אם לא חושבים לרגע). הלוואי ואתבדה, אבל תוך שנים לא רבות לא אוכל לכתוב דברים כמו הנוכחיים במקום ציבורי כלשהו.

זה בסדר גמור לשנוא את מוחמד הגנב, לא את מוחמד הבדואי. אני שונא גם את אברהם הגנב, לא את אברהם היהודי. אני מוכן לחסל את עבדאללה העבריין, לא את עבדאללה הערבי.

אני אגרש בכיף את מובוטו האנס, ולא את מובוטו הסודני. אני אוהב את ארץ ישראל, אבל בכיף הייתי שולח את כל השרלטנים שהשתלטו על מוסדות המדינה לאיזה מחנה עבודה (שיעבדו פעם אחת בחייהם, לא יקרה להם כלום).

ובחזרה לנושא - זו (הגזענות) היא הבעיה העיקרית של מדינת ישראל. ממשלת ישראל הנוכחית (בראשות ביבי ושות') רק מעודדת את המגמה הזו.

כל השאר, למרות שמדובר בבעיות מורכבות, הן PEANUTS. היינו במצבים קשים יותר ולא איבדנו צלם אנוש.

פורסם

אני תוהה כמה סודנים או ערבים יש בשכונה שלך, שמר. האשמה בגזענות זו נקודת שפל אינטלקטואלית שבעצם מונעת דיון לגיטימי. הבעיה כאן היא לא שהסודנים שחורים, אלא שהסודנים הם אוכלוסיה פרמיטיבית, לא משכילה, שבאים מחברה שבטית ואלימה (עד כאן העובדות), והדיון הנכון הוא לא על צבע עורם אלא על האפשרות שלהם לאינטגרציה חברתית והתועלת למדינה מכך שהם נכנסים הנה - ועוד עושים כך בתהליך לא חוקי ולא מוסדר שמראש לא מותיר סיכוי לאינטגרציה אלא יוצר גטאות. בשביל להוסיף חטא על פשע, הגטאות האלו נוצרים על חשבון אוכלוסיה חלשה ממילא שמצויה באיזורים האלו.

דווקא הדמגוגיה כאן באה מהכיוון שלך, שכן אתה זועק "גזענות! פאשיזם!" ומצפה מכולם לעבור לדום ולראות את גודל הסכנה. יש גזענות, ויש פאשיזם, אבל הם לא נמצאים בתמיכה בגירוש סודנים.

הנה ראיון שכדאי שתקרא. בעצם כדאי שכולם יקראו. זו פנינת חוכמה נדירה, נבואית (הראיון נערך ב1998 ), מאלפת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, באיזור שלי יש לא מעט סודאנים ואריתראים (אתה בטח לא מבחין ביניהם ובשבילך כולם כושים פרימיטיביים מחברה שבטית). מאלה שיצא לי לדבר איתם כשבאו לחפש עבודה (לצערי אני לא יכול להעסיק אותם כי הם קיבלו אשרת שהייה אבל לא אשרת עבודה) יש ביניהם גם מורים, מהנדסים ורופאים ולא רק פלאחים ובורים.

אתה שוכח שגם המרוקאים, הלובים, האלג'ראים והטוניסאים באו מחברות שבטיות ושגם בברית המועצות לשעבר, ברומניה ובפולין יש לא מעט איזורים כפריים שאריתריאה מתקדמת לעומתם.

בשורה התחתונה באו לכאן בני אדם שאנחנו כמדינה (בראשות ביבי שאתה מעריץ. פה לא היה אף אחד אחר) נתנו להם להיכנס ולהישאר פה אבל בלי שם אפשרות להתפרנס. במצ כזה ברור שהפשע יצוץ כי אם הבן שלך יהיה רעב אתה תעשה הכל כדי להביא לו אוכל.

בניגוד להרבה אחרים אני לא חושב שהם תופסים מקומות עבודה של ישראלים כי הם עובדים במה שישראלים לא מוכנים לעשות. במצב הנוכחי צריך להחליט או שמגרשים אותם או שנותנים להם לחיות כמו בני אדם.

לגבי כל אלה שטוענים שהם הביאו את הפשע נסה להיזכר באיזור התחנה המרכזית הישנה לפני העובדים הזרים שהשתקעו בה. הם אלה שהחיו את האיזור ודיללו את אוכלוסיית המקום שהיתה מורכבת מתחתית הסולם החברתי והאנושי (לא במובן השלילי של העניין. מדובר באנשים מסכנים שפשוט נדחקו לשולי החברה ולתחתית הביבים עקב התמכרויות בלתי נשלטות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסתבר שפארוניה עוברת מדור לדור..

ישראל המדינה החזקה באיזור ואחת המדינות הכי חזקות בעולם.

אנו לא בסכנת הכחדה, לא היום לא מחר ולא מחרתיים.

נבואות זעם קראנו כבר לפני 100 שנה, וכלום לא קרה.

מכל מילחמותיה ישראל יצאה כשידה על העליונה, ובשנים האחרונות הפער ביכולות הצבאיות בין ישראל לשכנותיה רק הלך וגדל.

ובקשר למהגרי העבודה מאפריקה - הם לא פליטים אלא מהגרי עבודה נטו.

פליטים הם היו במצרים, שיש לה גבול עם סודן, לנו אין גבול עם סודן.

אני לא אוהב אותם ולא שונא אותם, פשוט לא רוצה לראות אותם כאן, סה טו.

אין צורך לעצור אותם ולכלוא אותם במחנות מעצר, פשוט לסלק אותם ברכבת אווירית, ואם ממש רוצים להיות הומניטריים אז להשאיר כאן כמה מאות פליטים שממש נשקפת להם סכנת חיים.

השאר חוזרים לסודן ואריתראה כמו שבאו, אנחנו לא חייבים להם כלום וכפי שנאמר - עניי עירך קודמים.

למה בדיוק מחכים ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני תוהה כמה סודנים או ערבים יש בשכונה שלך, שמר. האשמה בגזענות זו נקודת שפל אינטלקטואלית שבעצם מונעת דיון לגיטימי. הבעיה כאן היא לא שהסודנים שחורים, אלא שהסודנים הם אוכלוסיה פרמיטיבית, לא משכילה, שבאים מחברה שבטית ואלימה (עד כאן העובדות), והדיון הנכון הוא לא על צבע עורם אלא על האפשרות שלהם לאינטגרציה חברתית והתועלת למדינה מכך שהם נכנסים הנה - ועוד עושים כך בתהליך לא חוקי ולא מוסדר שמראש לא מותיר סיכוי לאינטגרציה אלא יוצר גטאות. בשביל להוסיף חטא על פשע, הגטאות האלו נוצרים על חשבון אוכלוסיה חלשה ממילא שמצויה באיזורים האלו.

דווקא הדמגוגיה כאן באה מהכיוון שלך, שכן אתה זועק "גזענות! פאשיזם!" ומצפה מכולם לעבור לדום ולראות את גודל הסכנה. יש גזענות, ויש פאשיזם, אבל הם לא נמצאים בתמיכה בגירוש סודנים.

הנה ראיון שכדאי שתקרא. בעצם כדאי שכולם יקראו. זו פנינת חוכמה נדירה, נבואית (הראיון נערך ב1998 ), מאלפת.

אתה יכול לדמיין לעצמך מה יקרה אם אותם מהגרים יבקשו להתגייר? הרי הרבנות לא תאפשר להם ;)

חלק מאותם מהגרים הם אכן חלאות שמקומם בכלא או בחזרה במדינתם, אבל חלק אחר מהם תקוע בין הפטיש לסדן כשהם פה ולא יכולים לעבוד בכלל. ההיתדרדרות לפשע, אלכוהול וסמים מאוד מהירה במקרים האלה.

ולגבי פרופ' נתניהו, למרות שמדובר באיש מבריק לדעתי הוא טועה. הנה כבר כמעט חלפו להן 15 שנים ונבואות הזעם שלו לא התגשמו. מאז מלחמת יוה"כ והשלום עם מצרים אף מדינה ערבית לא תקפה אותנו ואפילו כוננו שלום עם ירדן. אני בטוח שגם הסכמי השלום שנחתמו באירופה בתקופות שונות לוו בהתחלה בעוינות גדולה מאוד. אני מאמין שאם לא היינו מחזירים את סיני (וסיני זה שטח כבוש נטו, אפילו בתקופת התנ"ך לא היה לנו שם נחלה) היינו סופגים עוד כמה מלחמות.

אני כן חושב שב-67' היינו יכולים לפתור את בעיית הפליטים הערבים בקלות רבה יותר שכן הם היו מסכימים לדברים שהיום כבר בלתי אפשריים, אבל אז חלינו בשגעון גדלות. אבל משלא עשינו את זה אנחנו נושאים באחריות לגורלם, ובינתיים אנחנו עושים חרא של עבודה.

אבל זה חורג מהנושא של השרשור - הממשלה הנוכחית. היא אשמה בהרבה דברים, אבל לא במחדלי העבר. (למרות שביבי נושא באחריות למחדליו במסגרת התפקידים השונים שהוא מילא במהלך הזמן).

פורסם
אתה יכול לדמיין לעצמך מה יקרה אם אותם מהגרים יבקשו להתגייר? הרי הרבנות לא תאפשר להם ;)

חלק מאותם מהגרים הם אכן חלאות שמקומם בכלא או בחזרה במדינתם, אבל חלק אחר מהם תקוע בין הפטיש לסדן כשהם פה ולא יכולים לעבוד בכלל. ההיתדרדרות לפשע, אלכוהול וסמים מאוד מהירה במקרים האלה.

מצידי שיהיו יהודים, אותי לא מעניין מי יהודי ומי לא. מדובר באוכלוסיה בעייתית מאוד ואף מדינה לא הייתה לוקחת אותם אליה מרצון.

ולגבי פרופ' נתניהו, למרות שמדובר באיש מבריק לדעתי הוא טועה. הנה כבר כמעט חלפו להן 15 שנים ונבואות הזעם שלו לא התגשמו.

נבואות הזעם שלו התגשמו בדיוק מחריד, ועוד ממשיכות להתגשם כרגע.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אכן ראיון מרתק ומאלף, אלא מאי? ארוך עד מאוד. אינני יודע לכמה מהקוראים יש את אורך הרוח והסבלנות לקרוא את כולו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אכן ראיון מרתק ומאלף, אלא מאי? ארוך עד מאוד. אינני יודע לכמה מהקוראים יש את אורך הרוח והסבלנות לקרוא את כולו.

אני גם ממליץ לאנשים סביבי לקרוא את Atlas Shrugged על 1100 עמודיו. מי שלא מסוגל להתמודד, לא ראוי לתוכן.

פורסם

למה מתלכלכת - קרעתי אפילו :wink: את דברי שמר .., ואני מסכים להם מאוד - רק לא מצאתי את העולם המושלם שם אפשר לישם אותם .

והתרשמתי מהראיון עם בן ציון נתניהו - דברי תבונה המתאימים גם להיום - איך לבצע .. לחכמי הפורום הפיתרונות

אה , נ.ב - קסם חדש נפל לפני כשעה באיזור אשקלון ,, מעזה המשוחררת .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

למה לא מספרים לי כלום?

עד לפני רבע שעה הייתי באיזור התעשייה הדרומו ולא נפל כאן כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...