Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ איתכם לגבי הגרנדה פונטו 2010.

אני מחפש רכב מזה זמן מה עד 40K וחיפשתי גרנדה 1400 סמ"ק ידני שנתון 2008.

המחירים נעים סביב ה40K בשנתון זה (בדרך כלל יד 2 כשהיד ה-1 מליסינג).

שאלתי סוחר מכוניות אחד שאמר לי שיש לו גרנדה 1400 סמ"ק ידני 2010 שעשתה 80000 מליסינג (!!!)

והוא מוכר אותה ב40K.אני יודע שהקילומטרז' גבוה ממש אך מצד שני האוטו שמור עדיין עם אחריות חברה מטופל במוסך מורשה. האם לדעתכם שווה לבדוק את זה? :? :? :?

באוטו מחיר אני יכול למצוא את אותה מכונית אבל בת שנתיים יותר, יד יותר ועם אותו קילומטרז'...

אשמח לשמוע מה דעתכם..

פורסם

כמה זמן עוד נשאר לה לאחראיות? כי זה היה שנתיים ולא 3 כך את זה בחשבון

אצל סוחר המכוניות תמיד "שמורות" תחפש אצל בן אדם פרטי לא ליסינג ולא השכרה

עדיף לרדת בשנתון.

ההסבר לזה הוא שברכבים הנ"ל צריך לטפל ולטפל טוב.

כמו פילטרים מקוריים ושמן סינטטי כן רק סינטטי כמו כן תבדוק עם החליפו שמן בגיר כי זה בעייתי קצת אצלהם כי זה גיר סגור

משמעות לא ניתן לבדוק מפלס שמן.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

• תוכן חדש...