Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Virtual V8 Supercars Championship

Xrider55
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום ולאוהבי הספורט המוטורי,

אני משתתף בליגת סימרייסינג מקצועית של V8 Supercars ושלשום היה מרוץ ראשון של העונה ומרוץ ראשון שלי בליגה ובכלל באתר.

התחלתי שמיני ולפני העצירה הראשונה נפלתי למקום ה19 אבל איכשהו הצלחתי לסיים עשירי.

בליגה משתתפים אלופים מאוד חזקים מעום הסימרייסינג ואנשים שנוהגים באופן מקצועי במרוצים בעולם האמיתי.

האתר נקרא Race Department ואנחנו משתמשים ב rFactor.

אם זה מעניין אתכם, צירפתי לינק לשידור שהיה בלייב...

סרגיי יאשין

תחליפו * לנקודה..

youtube*com/watch?v=lM6ogA5irwU&feature=plcp

Sergey Yashin

פורסם

גרפיקה מדהימה.

היה מקום לציין כי מדובר במשחק מחשב ולא בספורט מוטורי אמיתי כפי שניתן היה לחשוב מהנכתב בשרשור שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כן, לא מדובר בספורט מוטורי אמיתי, אלה בסימרייסינג שהוא ספורט מוטורי דרך המחשב..

ואני גם בהזדמנות אציין שהפרס לאלוף האליפות בשווי 1900$

Sergey Yashin

פורסם

המשחק שהוא בעצם סימולטור מרוצים נקרא rFactor.

אני לא מאמין שאפשר להוריד אותו אבל יש אפשרות לנסות אותו לזמן מסויים לפני הקניה.

יש תוספות (mods) שמורידים בחינם ( כמעט כל מסלול שקיים בעולם והמון מכוניות מהרבה קטגוריות שונות).

המשחק יצא ב-2005 והגרפיקה די מיושנת. אני מאמין שהשנה יצא rFactor 2 שכולם כבר מחכים לו בקוצר רוח.

כל הכיף להתחרות נגד אנשים בליגות שונות מכל העולם, רק צריך לדעת קצת אנגלית כי בארץ העסק הזה חלש.. לצערי...:?

לינק למשחק: /rfactor*net/web/rf1/buyonline

לינק לאתר הורדה של מודים: virtualr*net/latest-downloads

rfactorcentral*com

(תחליף * בנקודה)

יש מלא אתרים שמאפשרים הורדה של מודים. רק תרשום בגוגל rFactor mods ותמצא...

:-)

Sergey Yashin

• תוכן חדש...