Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר סיטרואן c3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי סיטרואן c3 עם גיר אוטו׳ שנת 2003. ולפני חצי שנה דלק לי שלג וספורט ביחד. כיביתי את הרכב והתנעתי והמשכתי כרגיל. אחרי כמה זמן הגיר עושה לי תופעה של בין הילוך שלישי לרביעי כמו קיק דאון, הוא מגיע לרביעי ויורד לשלישי וקורה ככה כמה פעמים עד שהוא משתחרר ועובר לרביעי, הלכתי למוסך באשקלון אמרו לי שהמחשב אומר הכול תקין.

מישהו מכיר את זה? ואם לא יש לכם מספר של מישהו שמומחה בזה? אני משתגע אף אחד לא פותר לי תתקלה. מקווה שתעזרו. תודה והמשך יום טוב.

נ.ב אני גר בדרום.

• ספונסר פורום
פורסם

התופעה שאתה מתאר אופיינית לגירים האוטומטיים הרגילים של ה-C3. שים לב שחלק מהדגמים של סיטרואן C3 הגיעו עם גיר רובוטי, שם הסיפור אחר.

בכל מקרה, יש מכון גירים שמתמחה בגירים אלו באזור פתח-תקווה. האם תוכל להגיע לאזור?

פורסם

תודה על התגובה . חשבתי על זה שזה רובטי אבל זה לא עשה את זה לפני כן . ואיפה נמצא המקום ואם עובדים מחר וכמה לוקחים לבדיקה ?? תודה

• ספונסר פורום
פורסם

המקום נמצא בצומת סגולה שסמוכה לעיר פתח-תקווה. צור קשר עם ספי, מנהל מכון הגירים (וגם חבר ותיק מאוד בפורום) ותאם איתו את הגעתך.

פורסם

כמה לוקחים לבדיקה ?? תודה

לדעתי הם בודקים לחברי הפורום את הרכבים ללא עלות, אבל תעשה צלצול לספי לוודא את זה.

בכל מקרה מאוד מומלצים.

פורסם

יש סיכוי שיש לך דווקא בעיה במצערת.

התקלה שאתה מתאר מתאימה לתקלת החלקה בגיר,

אך בד"כ המחשבים של הגירים האלה מזהים החלקה מהר יותר מהנהג, ועוברים למצב חירום.

פורסם

שלום בנתיים עידכון בקשר למצב הרכב

הלכתי לבעל מקצוע שמבין בגירים מוסך דודו והוחלף לי שם

משהו שניקרא בוכונות בגיר שלמתי 1200 ש"ח

אבל התקלה תוקנה חלקית כלומר פעם כן פעם לא

אז הוא אמר לי לנסוע כמה זמן שהלחץ שמן יעלה ואם זה לא יעזור להחליף דיסרביוטור חח משהו כזה

משהו שמחליט כמו מצמד מתי להחליף את ההילוך. וזה גם איזה סכום ניכבד

ניראה לי שאכלתי אותה מה אתם חושבים?

וסליחה לאפי פשוט אבא שלי לקח את זה בלי ידעתי

פורסם

אם במחיר שנקבת יוחלף בלוק השסתומים והבעיה תיפתר לזמן רב - הצלחת בגדול.

אם תצטרך להוסיף כסף - אולי כדאי היה להיכנס לשיפוץ ולא לתיקון חלקי.

בכל אופן, תרצה יעוץ - תרים טלפון.

8)

• תוכן חדש...