Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי שאתה נוסע למושב מצליח ברמלה, אני כבר קניתי את הקונסולה ההיא מאיביזה שם (בפחות מ-250, ולקחתי על הדרך גם את כל הפלסטיקה הפנימית שלה)... ואגב, הקונסולה לא זהה לחלוטין, החלק התחתון של המאפרה והמצית הינו שונה לחלוטין.

מה שדרש ממני להשתמש בחצי תחתון של הקונסולה שלי וחלק עליון של איביזה.

יש באזור שם עוד פירוקיה, אצל החבר'ה שמתקנים מחשבי רכב (אייל ו.. משהו, שכחתי), שאמרו שיש להם.

החומר אגב, אכן מחוספס יותר, אכן לא עמיד בדיוק באותה מידה. וגם לה היה סדק קטן בפינה הימנית.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה אייל ו-GFORCE.

אני חושב שאני אלך על כיוון של תיקון ולא החלפה.

אייל, אשמח לדעת באיזה ספוג השתמשת ?

האם רואים את הספוג שהיה שם כדי לשים חדש ?

לא ענית לי אם צבעת את הקונסולה מחדש אחרי התיקונים ?

באיזה חומר הוחלפו הספוגים ?

נ.ב. האם תוכל לעלות תמונה כדי שאוכל לראות את עבודך (אם יש "לפני" ו"אחרי" זה בכלל מצויין.)

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
לפי שאתה נוסע למושב מצליח ברמלה, אני כבר קניתי את הקונסולה ההיא מאיביזה שם (בפחות מ-250, ולקחתי על הדרך גם את כל הפלסטיקה הפנימית שלה)... ואגב, הקונסולה לא זהה לחלוטין, החלק התחתון של המאפרה והמצית הינו שונה לחלוטין.

מה שדרש ממני להשתמש בחצי תחתון של הקונסולה שלי וחלק עליון של איביזה.

יש באזור שם עוד פירוקיה, אצל החבר'ה שמתקנים מחשבי רכב (אייל ו.. משהו, שכחתי), שאמרו שיש להם.

החומר אגב, אכן מחוספס יותר, אכן לא עמיד בדיוק באותה מידה. וגם לה היה סדק קטן בפינה הימנית.

קנית מהאיביזה 3 דלתות הלבנה?

בכל מקרה, הצעתי לו 300 ש"ח על הכל כולל הפלסטיקה והפקדים של המזגן והוא לא הסכים בשום פנים ואופן.

כי היתה שם עוד אחת שבאמת היה לה סדק ובזה בכלל לא התכוונתי לגעת.

בקשר לתיקון אצלי, אין תמונות.

רק של התריסי מיזוג שתיקנתי מיד כשקניתי את האוטו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אישית אני לא ממליץ על צהצביעה ברכב משפחתי, בגלל הסיבה שלא כל אחד יאהב את זה, על רכב קטן לצעירים אין אם זה בעיה כי זה אפילו מושך אותם.. (כמו המשפט "זאת אונו 'טורבו'") בכל זאת, אפשר לצבוע בשחור כדי לשמור או לשחזר פלסטיקים.

הדברים הנ"ל נכתבו מתוך ניסיון כי צבעתי לשכן שלי לנטרה 97' ומאז קשה לו למכור בגלל הצביעה..

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

עבודה ממש יפה ונקיה, אפשר להזמין צביעה לרכב שלי???:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ההימור שלי, מדובר בפונטו 75S שנת 95.........
לא, זו פונטו S60 1998,

את לוח השעונים אני שדרגתי ל'SX'

ובנוסף, הקונסולה המרכזית גם הורכבה לפני שבוע.. קניתי אותה מפירוקייה ב70 ש"ח העבודה עליה עוד לא גמורה ברגע שאני יסיים את הפרוייקט עליה אני אפרסם תמונות..

ולנהגת שודים- אין בעיה רק תצייני סוג רכב ואזור מגורים, כי אני צפוני..

פורסם
לא, זו פונטו S60 1998,

את לוח השעונים אני שדרגתי ל'SX'

ולנהגת שודים- אין בעיה רק תצייני סוג רכב ואזור מגורים, כי אני צפוני..

יצא לך פ33ה :)

גם אני עשיתי צביעה לשלי ( יש לינק בחתימה )

אולי אני אצבע עוד כמה חלקים עוד לא החלטתי בדיוק נראה :)

אה תגיד כמה עלה לך הלוח שעונים ומאיפה הבאת? מעצבן אחושרמוטה שאין טורים חח

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לוח השעונים עולה מפרוקייה כ150-170 ש"ח ושלא יעבדו עלייך (600ש"ח) ,כי כמעט עבדו על חבר שלי (מזל שהוא חבר שלי)

בקניה של לוח השעונים לא לשכוח לקחת גם את הצמות כי החיווט שונה והשאר דווקא אמור ליהיות קל

עם תתקל בבעיות או בשאלות, אני זמין בה"פ

פורסם

סבבה תודה רבה :)

כרגע אני לא מתכנן על זה אולי בעתיד

סתם רציתי לדעת לידע כללי

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה פריימיר בדיק עושה? אבל בדיוק !

מה ההבדל עם פרימיום או בלי??

תמיר

פורסם

פרימר זה צבע יסוד, הוא עוזר לצבע להידבק לפלסטיק ולהחזיק טוב יותר, כיום מוכרים בהום סנטר צבעים עם פרמיר בתוכם אבל בכל מקרה כדאי לשים פרימר כדי שהצבי יחזיק יותר ולא יתקלף.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אסף בשיפורים שמת כתובת של חנות שמוכרת פנסים שקופים אחוריים לפונטו

יש לך תמונה שלהם במקרה?

וכמה הם עולים?

תודה רבה :)

פורסם

יש לי שאלה בקשר לספריי שאיתו לצבוע את הפלסטיקים, גם בהום סנטר וגם באייס המליצו לי במקום לקנות יסוד וצבע בנפרד כמו שעושים בפרוייקט הזה, לקנות את הצבעים החדשים שהגיעו להם גם של יעקובי עם פרימר בתוכם.

האם הצבעים עם פרמיר בתוכם טובים באותה מידה? או שכדאי להתעקש על יסוד וצבע בנפרד?

אני מעדיף שיענו אנשים שהתנסו עם הצבעים החדשים ולא כאלה שסתם חושבים שזה זהה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...