Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים בין הקומפוננטים של מורל הייבריד לבין אליט?

שניהם 2 WAY

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

בסדר אבל כמו שיש הבדלים בין המזדה 3 למזדה 6 אז גם יש הבדלים בין האליט להייבריד

לא :?:

פורסם

על איזה הבדל אתה רוצה לקבל אינפורמציה ?

על הכוח שהרמקול יכול לקבל ?

התנגדות הרמקול ?

מספר האלמנטים של הסט ?

צבע הסט ?

גודל האלמנטים של הסט?

שאלת שאלה מאוד מאוד כללית.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

6 וחצי אניץ הרמקולים

אני יודע שהאלייט יותר חזק ואיכותי והדגם הכי גבוה של מורל ..

השאלה שלי בגדול זה אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים וללכת על האלייט?

פורסם

אם התקציב מאפשר, וההגברה שלך טובה, אז אכן כן, אני לא רואה סיבה למה לא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני שמעתי את הייבריד ואני חייב להגיד שהקומפוננט נישמעה פצצה!!! הצליל צלול ונקי פשוט איכותי חבל"ז כול כך עדין אין לי מילים לתאר..

שמעתי אותם מוגברים על ידי מגבר של JL...

פשוט איכות בלי תחרות..

אני בטוח אליט עוד יותר טובה...

פורסם

נתון הRMS זה הנתון הכי חסר חשיבות כשאתה מסתכל על נתוני רמקול. חבל מאוד שאנשים עדיין מסתכלים על הנתון הזה. הוא נותן לך מושג כללי לגבי ההספק שבו הרמקול יכול לעמוד אבל לא אומר לך איך הוא ממש יתפקד עם הספק כזה (כל רמקול מתנהג בצורה שונה וגם לא כל החברות מודדות באותה צורה).

שמעתי את האלייט 3 חלקים, לא את השניים ככה שקשה לי להשוות בינהם.

פורסם

הסט לא מכוון אז עדיין קשה לקבל ממש רושם. בכל מקרה מדובר במיד הותיק שלהם הCDM54 והשינוי בטוויטר הוא לא גדול ככה שהסאונד בכלליות לא חדש לי. סט טוב מאוד, אבל כשאתה שומע את אותו הסט (פחות או יותר) כבר במשך כמה שנים קשה לך לכתוב עליו בהתלהבות מחדש כמו אחרי ששמעת אותו בפעם הראשונה.

אחרי שזה יותקן כמו שצריך אולי אוכל לתת חוות דעת מעמיקה יותר (למרות שאני לא אוהב להתעמק בתיאורי סאונד, פשוט כי רוב הזמן זה נשמע כמו חרטוטים פלצניים).

• תוכן חדש...