Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה תוך כדי קריאת עיתון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד אחת מהתופעות הבלתי מוסברות בכבישי ארצנו:

http://www.youtube.com/watch?v=Op_2UawQ43E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני בטוח שכולם פה כבר ראו את זה,והיו עדים גם לעוד כמה תופעות בלתי מוסברות כגון גילוח,איפור,אכילת לאפה\באגט,שליחת SMS, וכו'

אגב הדבר הייחודי ביותר שראיתי בחיי היה מישהו שנוהג עם לפטופ פתוח על הברכיים. :?

V5

פורסם

אני תמיד יכול לסמוך על מיכאל שיביא סרטים שיעלו את את הסעיף בלילה...:lol:

בהחלט חבורה של חמורים !

אגב, שאלה שתמיד רציתי לדעת ונוכח הסרטון אשאל- האם זה בסדר ללחוץ ידו של שוטר ? האם זה מותר בכלל ?

זמין 8)

פורסם

איזה ניצולת זמן מדהימה, קריאת העיתון בדרך לעבודה..

הייתי נותן לה "עונש" נהיגה על גיר ידני עד סוף ימי חייה. אולי אם הידיים יהיו עסוקות היא תצליח להיגמל- מה שנקרא ריפוי בעיסוק.

פורסם

זכור לי מקרה שנהג פורשה נתפס במהירות 250 קמ"ש באוטובאן הגרמני. תשאלו למה הוא נעצר, הרי המהירות הזו אינה בלתי חוקית, ובכן האיש קרא עיתון תוך כדי...

http://www.youtube.com/watch?v=jCMpdB-W48A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הקטע שאנשים ממש לא מבינים מה פסול בזה.

במקום העבודה הקודם שלי, היו כמה שזה היה מנהג קבוע אצלם, לקרוא את העיתון בפקק בדרך לעבודה.

שהערתי להם(אחרי שזה עלה בשיחה בינינו), ואמרתי שזה מסוכן, לא אחראי, ומסיט את תשומת הלב שלהם

מהכביש, הם לא הבינו מה אני מתרגש מזה? וזה היה גברים ונשים כאחד, מבוגרים וצעירים.

פורסם

זה כלום אבא של חבר שלי משחק משחק מירוצים באיפד מתי שהוא נוסע וכשבמשחק פונים ובמציאות לא אז הוא מפריד את האיפד מההגה ופונה תחשבו מה קורה אם הוא שוכח להפריד את האיפד מההגה

• תוכן חדש...