Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעות הפרישה בקארזפורום מזכירות לי את הסמלון הזה:

:sissies:

דחיל דחליל,

תגדלו קצת עור פיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיר קצר לפרידה, מפי עמוס השרת (על בסיס שירו של אייל גולן- אל תלכי לי)

אל תלך לי, אל תלך לי

אין לי כוח להמשיך אולי תישאר

היית מחובר אליי כמו נהג אל המכונה

סוחב את הrefresh ומתמודד עם הצרפתיה

גם כשהPing עובד לאט חושב עלייך כל דקה

איך נשלחת לגריטה בלי רשיונות להקפאה

בפניות אתה זורק, אך את כולם אתה חובק

ואני מחפש את התגובה, 404 לא נמצא

את הלבד אנ'לא רוצה במ.ק. 'תה לא עונה

אני נכנס להזיה, כמו גמלאי שהתנדב למשטרה

את הלבד אנ'לא רוצה במ.ק. 'תה לא עונה

אני נכנס להזיה, כמו חנון שהתנדב למשטרה

אל תלך לי, אל תלך לי

אין לי כוח להמשיך אולי תישאר (כפול 2)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

התראה על אמירת האמת על רכבים צרפתיים. בהתחלה הייתי :shock: , אח"כ הייתי :| , אחרי זה כבר יותר כמו :-) , ובסוף כבר כמעט בו זמנית הייתי :-D:lol::hihi::roflmao:

חכה לי חודש-חודשיים, אם לא אמצא קונה למיטו נארוז תיקים ונעוף מכאן ביחד. אולי אפילו נפתח תנועה, פורום משלנו או איזה טרול עסיסי לשגע את הברווז.

(מה, חשבת שככה אני אתן לך לעזוב בלי עקיצה אחרונה?:lol:)

וואי וואי וואי, הגזמת פה :lol: :lol: :lol:

שיהיה בהצלחה. נראה לי מיותר, אבל UP TO YOU.

מילים כדורבנות.

מה, אודי, אתה חושב שלי אין שלל התראות משונות תחת החגורה? כולל על שימוש מוגזם בסימון השלוש נקודות השנוא פה על מישהו?...

ויש לך מושג כמה פעמים אני עורך את ההודעות בהתאם כדי להעיף נקודות מיותרות?...:lol:

הייתה תקופה של ריבוי התראות, וגם אני לקחתי ללב, ופשוט כמעט לא נכנסתי- בלי כל הדרמה של "אני עוזב". אבל הבנתי כמה זה אדיוטי כל הקטע, ונשארתי, לרווחת הברווזה.

ובתור מנהל פורום לשעבר (פורום אחר, לא זה): אל תשכח שלהיות מנהל פורום זו עבודה כפויית טובה, ושנראית בזוייה בעיני המשתמשים- גם אם המנהל מנסה לעשות רק את טובת הפורום, לפי ראות עיניו. פרשתי מניהול הפורום ההוא עקב מחלוקת שזה היה בסיסה. לא יכלתי להשלים עם המחלוקת ועם הערכים שלי יחד. כך שגם למנהלים קשה. וגם למנהלים עצלנים קשה...:wink:

עצה: קח הכל באיזי, תרצה? תגיב, תרצה? תפתח טופיק, לא תרצה? אני אבקש מההנהלה שתפסיק לכוון עליך את מלוא עצמתו של זריף :shock::lol:

בהצלחה לך!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא אשכנע אותך להישאר או לא.

אבל כן יהיה חבל אם תעזוב.

פשוט חבל שאנשים שכל כך תורמים הולכים להם.

מצטרף לבקשתו של גלעד , ומזדהה עם כל מילה.

בקשה אישית ,נוכוחותך בפורום חיונית וחשובה לחברי הפורום, יותר מאשר למנהלים, ואם אתה שומר טינה למנהלים, בצדק או שלא, פרישתך או צמצום נוכוחתך, פוגעת בחבריים האישיים והוירטואלים, שרכשת במשך הזמן בפורום, נוחוכתך בפורום חיונית ומעשירה, וחסרונך יורגש.

השאר !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מסתבר שהרבה קיבלו התראות וחלקן אפילו על שטויות אבל כמו שאמרו כולם צריך להסתכל על הכל בפורפורציה.

יש אנשים שנמצאים במעקב וממשיכים להיות בפורום.

אתה יכול לכעוס ולחשוב שלא מגיע לך אבל ברמת העיקרון לא הלבינו את פניך ברבים ואם לא היית מזכיר זאת אף אחד גם לא היה יודע.

היית לוקח יום יומים להרגע וממשיך הלאה כרגיל כמו שאמרתי להרבה יש את הנקודה האדומה ואת הכותרת פג תוקף.

אתה בטח מבין שגם לי יש כתם אבל מאז יש עוד אלף תגובות.

החיים ממשיכים והמקלדת סופגת הכל.

פורסם

זה הכי גרוע שיש!

הלך עליך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עזוב אותך חבר, הכל שטויות. החיים קצרים, תמשיך להכנס לפורום ותתבטא.

קבל שיר שבטוח יעלה בך חיוך.. הבוקר שמעתי אותו ברדיו בדרך לעבודה והוא העלה בי מה זה חיוך (נוסטלגי, טפשי ולא קשור כאחד).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מסתבר שהרבה קיבלו התראות וחלקן אפילו על שטויות אבל כמו שאמרו כולם צריך להסתכל על הכל בפורפורציה.

יש אנשים שנמצאים במעקב וממשיכים להיות בפורום.

אתה יכול לכעוס ולחשוב שלא מגיע לך אבל ברמת העיקרון לא הלבינו את פניך ברבים ואם לא היית מזכיר זאת אף אחד גם לא היה יודע.

היית לוקח יום יומים להרגע וממשיך הלאה כרגיל כמו שאמרתי להרבה יש את הנקודה האדומה ואת הכותרת פג תוקף.

אתה בטח מבין שגם לי יש כתם אבל מאז יש עוד אלף תגובות.

החיים ממשיכים והמקלדת סופגת הכל.

אנשים אתם לוקחים את עניין ההתראות פה יותר מידי קשה,זה לא נקודות ברשיון ולא תיק פלילי,כולה פורום,קחו דברים בפרופורציה.

כתם? מעניין את ה

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני יכול להבין את "נהג מתחיל",מעורבות גבוהה בפורום ציבורי וירטואלי אינה שונה מאינטרקציות מה"עולם האמיתי" ,לפעמים לוקחים דברים קרוב מידי ללב.

קצת פסק זמן יכול לעזור -בזה אין ספק. אני זוכר שהצעתי לך את עזרתי הוירטואלית בלימודי גיטרה ,שאגב היא עדיין בתוקף מתי שתרצה !

להתראות בינתיים.

Gn'f'R

פורסם

שוב דוגמה איך לימון הופך ללימונדה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...