Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז אני רווק תל אביבי שעובד בהרצליה ומתמודד עם בעיות חניה ליד הבית, ואני צריך לבחור רכב ליסינג דרך החברה שבה שאני עובד.

הערכת הקילומטראז' השנתית שלי היא ש-25 אלף בשנה כמו שחברות הליסינג נותנות היא בקצה העליון שלי (יהיו נסיעות עבודה בעיקר באזור גוש דן ונסיעות פרטיות לירושלים).

מצד אחד, אני לא רוצה רכב משפחתי גדול כמו פורד פוקוס ומצד שני אני לא רוצה רכב "סטודנטיאלי" סטייל מאזדה 2 או i20.

כרגע אני מתלבט בין שתי אפשרויות: יונדאי i30 או פיג'ו 207 ופתוח להצעות נוספות.

מבחינת החברה, אין מגבלה של כסף עד לרמה, נגיד, של 3000 שקלים החזר לחודש.

תודה

פורסם

אחרי נהיגה בליסינג של אשתי כ 3 שנים (207) אני יכול רק לומר שהרכב נח וזהו. מאוד חסרה לי בקרת שיוט בנסיעות סוף השבוע כשהכבישים ריקים.

אם הייתי יכול לבחור היום מה לקבל מהעבודה (ולצורך הגילוי הנאות אומר שאני נוסע על סיאט ליאון פרטית) הייתי בוחר אופל אסטרה. מושבים נוחים, בניה באיכות גובהה בסביבת הנהג, יותר יפה לטעמי מ I30, נוחה מאד לנהיגה וכנראה לא תעלה לחברה יותר מ 3000 ש"ח. בכל מקרה על ה 207 הייתי מוותר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ה I30 לא מצטיינת בשום דבר חוץ מאמינות צפויה ושירות טוב של היבואן.

ה207 מצויינת חוץ מהגה חשמלי קצת מעצבן בעיר והמרחב הפנימי שלה קטן יותר מהיונדאי.

פורסם

דוד, כמו שכתבתי אני פתוח להצעות נוספות, פשוט אין לי הרבה רעיונות.

מה שכן, שכחתי לציין שאני לא מוכן לרדת ממנוע 1600 (וגם חשובה לי רמת הבטיחות של הרכב).

פורסם
ה I30 לא מצטיינת בשום דבר חוץ מאמינות צפויה ושירות טוב של היבואן.

ה207 מצויינת חוץ מהגה חשמלי קצת מעצבן בעיר והמרחב הפנימי שלה קטן יותר מהיונדאי.

דווקא ה- I30 כן מצטיינת בכך שהיא מאוד שימושית ביחס למקבילות לה, הכל כמובן יחסי.

• תוכן חדש...