Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי רק שאלה אחת.

למה לא מאזדה?!

למה פולו נשרפות ומאזדה לא? :cry:

אני מוכנה להראות לך איך מזדה נשרפת, בתנאי שתקח את הביצי ברווז הקטנטנות שלך ותהיה בתוכה! :twisted::twisted::twisted:

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני שמח שאף אחד לא נפגע , עבריין או לא עבריין .

אבל מה הקטע הזה לשרוף מכוניות כדי ליישב דברים בין עבריינים, מה הרכב עשה לו ?

שידברו פנים אל פנים וזהו...

אם גם אחרי השיחה עדיין נשאר להם חשק, אני מציע שירכזו את מאמציהם בקורולות רובוטיות או משיהו בסגנון, יעשו טובה לכולנו...

שריפת רכב , רימון לא פעיל , לבנת חבלה לא פעילה , נועדו להעביר מסר , או אזהרה , הגענו עד לרכב , נגיע גם אליך.

ראיתי הבורר :)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש סיכוי שהנהג פשוט שכח את האיתות דולק?

צחוק בצד, אבל אף פעם לא הבנתי למה ברכבים של VAG אם השארת את מוט האיתות דולק לצד מסוים וכיבית את המנוע, הפנס הקידמי והאחורי של אותו צד ידלקו. התופעה התפרסה על פני מספר דורות ואני תוהה אם גם ברכבים החדשים זה קורה.

לא ברור לי לשם מה זה נעשה, אך אני מניח שזה מכוון, כי לא אמור להיות קשר חשמלי..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אני מוכנה להראות לך איך מזדה נשרפת, בתנאי שתקח את הביצי ברווז הקטנטנות שלך ותהיה בתוכה! :twisted::twisted::twisted:

לא הספיק לנו ברווז בפורום עכשיו יש גם ברווזה?! :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש סיכוי שהנהג פשוט שכח את האיתות דולק?

צחוק בצד, אבל אף פעם לא הבנתי למה ברכבים של VAG אם השארת את מוט האיתות דולק לצד מסוים וכיבית את המנוע, הפנס הקידמי והאחורי של אותו צד ידלקו. התופעה התפרסה על פני מספר דורות ואני תוהה אם גם ברכבים החדשים זה קורה.

ברכבים החדשים כולל שלי יש עכשיו משיהו חדש, אם שכחת את מוט האיתות דולק לצד מסויים והוצאת מפתח בלי לשים לב, האיתות עצמו לא יעבוד אבל יופיע הצליל המעצבן כאילו שכחת אורות דולקים.

כל מה שנשאר לעשות זה לשבור את הראש למה לעזאזל הרכב מצפצף אם האורות כבויים. אחרי מספר שניות אתה גם מתחיל להתווכח עם הרכב - "אבל כיביתי אורות, כיביתי, מה אתה רוצה?" :lol:

אחרי הויכוח הקצר אתה מתחיל לפלרטט עם הרכב- "אתה פשוט מתגעגע נכון?" 8)

אחרי עוד מספר שניות אתה מבין ששכחתי את מוט האיתות פועל, מכבה אותו, מרגיש כמו אידיוט שפלרטטת עם רכב, מביט מסביב שאף אחד לא ראה והולך לדרכך. :lol:

זמין 8)

פורסם

משהו שקשור לתקנות באיחוד האירופאי. תריץ חיפוש זה ככה בכל הVAGיות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ברכבים החדשים כולל שלי יש עכשיו משיהו חדש, אם שכחת את מוט האיתות דולק לצד מסויים והוצאת מפתח בלי לשים לב, האיתות עצמו לא יעבוד אבל יופיע הצליל המעצבן כאילו שכחת אורות דולקים.

כל מה שנשאר לעשות זה לשבור את הראש למה לעזאזל הרכב מצפצף אם האורות כבויים. אחרי מספר שניות אתה גם מתחיל להתווכח עם הרכב - "אבל כיביתי אורות, כיביתי, מה אתה רוצה?" :lol:

אחרי הויכוח הקצר אתה מתחיל לפלרטט עם הרכב- "אתה פשוט מתגעגע נכון?" 8)

אחרי עוד מספר שניות אתה מבין ששכחתי את מוט האיתות פועל, מכבה אותו, מרגיש כמו אידיוט שפלרטטת עם רכב, מביט מסביב שאף אחד לא ראה והולך לדרכך. :lol:

גם בגולף 1999 ישנה מאוד יש את הצליל של ההתראה.

פורסם

גם בגולף 1991 MK2.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא בטוח שזה נכון, אבל זה ההסבר ששמעתי פעם:

מצב התאורה הזה נועד להראות שיש רכב חונה ואת הקצה שלו לצד דרך/ רחוב לא מואר/ת.

פורסם

תגידי, את ברווזה או תולעת? מה זה הקטע הזה שאת "טרול" ככה?! כל פעם שמישהו אומר משהו רע (קרי: אני) על מאזדיינת את מופיעה לבלבל בבי3ים. יאללה את גם כן, קחי כרטיס טיסה לפקינג, ותעזבי אותי כבר בשקט.

וואלה יופי. עוד טרול.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

^ נראה לי שמישיהי הצליחה למצוא את הנקודה החלשה של ברווז :wink:.

חברים למדתי שבחיים אבל בחיים לא לצחוק על הברווזות של ברווז..:lol:.

זמין 8)

פורסם
שריפת רכב , רימון לא פעיל , לבנת חבלה לא פעילה , נועדו להעביר מסר , או אזהרה , הגענו עד לרכב , נגיע גם אליך.

ראיתי הבורר :)

הבורר זה התכנית האחרונה שהייתי לוקח ממנה רעיונות להתנהגות של עבריינים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...