Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוקיות מובחרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד אחת , לבאים מראש העין /גבעת השלושה לכיוון פ"ת מצד ימין.

איפה זה??

איך זה נקרא??

בצד ימין שם יש רק שטח חקלאות גדול לפי מה שזכור לי...

אוטוטוב- בין פ"ת לראש העין על הכביש הראשי (5) באמצע שטח החקלאות.

בעל הבית הכי אנתיפת בעולם!!!

ולפי מה שאני זוכר הם ממש לא מתלהבים למכור חלקים אלא רק מכוניות שלמות.

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • 4 שנים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש עו פירוקיה ענקית יש להם את כל הרכבים ומפרקים שם הכל קוראים להם "אורדן" הם נמצאים במחלף בן שמן במושב אחרי גמזו

ויש את וויצמן שהם מאוד אמינים

פורסם
יש עו פירוקיה ענקית יש להם את כל הרכבים ומפרקים שם הכל קוראים להם "אורדן" הם נמצאים במחלף בן שמן במושב אחרי גמזו

ויש את וויצמן שהם מאוד אמינים

יש אפשרות לכתובת שלהם או טלפון או משהו הGPS ימצא ?

פורסם

למי ששאל על פירוקיות בצפון:

מול כרמיאל - בכפרים נחף וראמה יש פירוקיות, פתוחות בשבת, מחזיקות מגוון רכבים מענין ולעומת בעלי הבית האנטיפתים של פירוקיות המרכז, להם לא אכפת שתסתובב יום שלם בין הרכבים, תחפש חלקים ובסוף תבוא ותגיד להם מה אתה רוצה [הכי קרוב ל"פרק ושלם" האמריקאי שנתקלתי בו בארץ]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
יש אפשרות לכתובת שלהם או טלפון או משהו הGPS ימצא ?

הם יושבים בכניסה ל"כפר דניאל" אם אתה רוצה אני ייתן לך הסבר מדויק איך להגיע אם תגיד לי מאיפה אתה בא

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אורדן- פירוקיה גרועה.... חבל על הזמן, לא להגיע... הייתי שם, לפני חודש וחצי חיפשתי חלק אמרו שיש, חיכיתי שעתיים ובסוף אמרו לי שאין את החלק, יחס גרוע, אני לא חוזר למקום כזה....

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...