Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפשים רכב גבוה ומרווח שהמושב האחורי יכיל בנוחות מירבית שני מושבי תינוק ואמא.

עד עכשיו חשבנו על - יטי/פורסטר/אאוטלנדר/רנו סניק.

בסביבות 150K, חדש או יד שניה

מתחבטים בנושא כבר די הרבה זמן ומתקשים להגיע להחלטה.

נשמח לשמוע ממביני דבר/תודה

פורסם

היי

בנסיעת מבחן בייטי 2 מושבי בטיחות לתינוקות (אוונפלו סימפוני) בקושי נכנסו במושב האחורי, שלא לדבר על הילד בן 6 הסומאלי שאולי תצליחי לדחוס בניהם. אין סיכוי לאדם בוגר בגודל מלא. אולי שני בוסטרים ומבוגר ממוצע. מה גם שתא המטען פצפון ולא הצלחתי לדחוס בו 2 טיולונים קטנים וזה כולל פירוק של "המגש" שמפריד את תא המטען מרכב.

עם שאר הרכבים אין לי ניסיון. פורסטר ואאוטלנדר הם ג'יפונים וסניק הוא מיניוואן.

לאשתי יש טויוטה אוונסיס והיא מכילה את שני המושבים ומבוגר בנוחות מינימאלית אך לא עונה להגדרות שלך.

לדעתי את צריכה למדוד את רוחב המושבים לתינוק ואת המבוגר שיישב מאחור (את?) ולקרוא את השרשור הבא בנוגע לרוחב המושב האחורי במרבית המכוניות המצויות בשוק היום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=368689

בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מה זה אומר רכב גבוה? מרווח גחון (ג'יפון)? או גובה תא נוסעים?

אני מהמר על האפשרות השניה. לדעתי אתם צריכים לבדוק מיניוואנים, הם יתאימו יותר מכל למשימה. לא יכול להמליץ על משהו ספציפי כי אין לי ניסיון בזה (אין ילדים :wink: ), חבר עם שלושה ילדים די מרוצה מC4 פיקאסו שיש לו כרגע ובעבר היה מרוצה מקאיה קארניבל שהיתה לו. הג'יפונים לרוב קטנים יותר מבחינת מרווח פנימי.

עוד אפשרות מעניינת לבעלי "ראש פתוח" היא אחד מהטנדרונים החדשים שמציעים נוחות גבוה יחסית, מראה משפחתי יותר, מרווח פנימי גדול ותא מטען גדול. לדוגמא הסיטרואן ברלינגו החדשה. האופציה הזו היא כמובן רק במידה ואתם לא חייבים רכב אוטומטי, ע"פ מה שזכור לי רוב הטנדרונים מגיעים עם גיר ידני.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
מה זה אומר רכב גבוה? מרווח גחון (ג'יפון)? או גובה תא נוסעים?

כוונתי ברכב גבוה - שיהיה קל (מבחינתי) להכנס ולצאת מבלי להתככופף לישיבה נמוכה מדי

גובה תא נוסעים - פחות רלוונטי

פורסם
היי

בנסיעת מבחן בייטי 2 מושבי בטיחות לתינוקות (אוונפלו סימפוני) בקושי נכנסו במושב האחורי, שלא לדבר על הילד בן 6 הסומאלי שאולי תצליחי לדחוס בניהם. אין סיכוי לאדם בוגר בגודל מלא. אולי שני בוסטרים ומבוגר ממוצע. מה גם שתא המטען פצפון ולא הצלחתי לדחוס בו 2 טיולונים קטנים וזה כולל פירוק של "המגש" שמפריד את תא המטען מרכב.

אכן אני המבוגרת שתשב מאחור (לא בת 6, ולא סומאלית, כך שאני בבעיה:wink: )

קוראת את השרשור שקישרת, אני אבדוק השבוע את האאוטלנדר ונראה כמה מרווח הוא מאחור

פורסם

כבעלים של יטי בהווה וסניק בעבר.

הסניק יאכלס שני מושבי בטיחות ואמא בקלות רבה. היטי - לא ממש.

ההצעה של טנדרון היא מעניינת היום כבר יש הצעות עם גיר רובוטי. גם לדובלו וגם הברלינגו מוצעות עם גיר רובוטי.

הקנגו המבוססת על הסניק (ולכן גם מתאימה לדרישות) גם כן מציעה גירסה עם גיר אוטומטי.

פולקסווגן קאדי מציע מנוע דיזל חסכוני וגיר אוטומטי - גם שווה בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כבעלים של יטי בהווה וסניק בעבר.

הסניק יאכלס שני מושבי בטיחות ואמא בקלות רבה. היטי - לא ממש.

ההצעה של טנדרון היא מעניינת היום כבר יש הצעות עם גיר רובוטי. גם לדובלו וגם הברלינגו מוצעות עם גיר רובוטי.

הקנגו המבוססת על הסניק (ולכן גם מתאימה לדרישות) גם כן מציעה גירסה עם גיר אוטומטי.

פולקסווגן קאדי מציע מנוע דיזל חסכוני וגיר אוטומטי - גם שווה בדיקה.

הטנדרונים הם באמת אופציה טובה מבחינת נוחות כניסה ותא מטען ויכולים להתאים לדרישות של הזוג הזה. הקאדי 1.6 DSG עולה 150 אלף לפי מה שראיתי עכשיו במחירון של "אוטו", כתוב גם שהוא מרווח מאוד. הסניק זה אוטו לכל החיים - משמע, אתה תקוע איתו כי בחיים לא תצליח למכור אותו. מניסיון עגום של שני מכרים שנתקעו עם הרכב הזה.

פורסם

פורסטר אוטו 4X4 גיפ לכל דבר ודבר מאוד גבוהה ומאוד מרווח אבל מחיר של חדש סביב ה190 אלף

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

שאת עושה נסיעות מבחן תרכיבי בפועל את הכסאות ( לא רק להניח אותם במושב האחורי), צורת המושב משפיעה הרבה פעמים על המיקום של הכסאות / בוסטרים בפועל.

יש לי מקסי קוזי טובי + בוסטר עם גב רחב (לא זוכר של איזה חברה) מורכבים על אאוטלנדר.

וכן מבוגר יוכל להכנס בין שני הכסאות אבל רק על הצד :-)

פורסם

הזכירו לפניי את הקאדי, חדשה אמנם עוברת את התקציב- אבל בהחלט חושב שכדאי לך לשקול אותה כאופציה. מרווחת וחסכונית מאוד

אמנם אשמע בנאלי, אבל למה לא לשקול ניסאן קשקאי .?ביד2 תוכל למצוא בקלות כאלה שמתאימים לתקציב שלך.

(הקאדי והקשקאי נכתבו כי לא הוזכר מבחינתך חשיבות של יכולות שטח. כי שתיהן לא בדיוק ה4*4 האידיאלי

אם כתבת יטי וסניק אני יוצא מתוך נקודת הנחה שלא חשוב היכולת שטח במיוחד ולכן כפי שאמרתי-קשקאי וקאדי- שווה בדיקה

פורסם
הזכירו לפניי את הקאדי, חדשה אמנם עוברת את התקציב- אבל בהחלט חושב שכדאי לך לשקול אותה כאופציה. מרווחת וחסכונית מאוד

אמנם אשמע בנאלי, אבל למה לא לשקול ניסאן קשקאי .?ביד2 תוכל למצוא בקלות כאלה שמתאימים לתקציב שלך.

(הקאדי והקשקאי נכתבו כי לא הוזכר מבחינתך חשיבות של יכולות שטח. כי שתיהן לא בדיוק ה4*4 האידיאלי

אם כתבת יטי וסניק אני יוצא מתוך נקודת הנחה שלא חשוב היכולת שטח במיוחד ולכן כפי שאמרתי-קשקאי וקאדי- שווה בדיקה

תודה רבה! לכל המגיבים

עשינו אתמול נסיעת מבחן על היטי - עם כסא בטיחות+סלקל - אין מקום מרווח מספיק מאחור.

לא בכיוון של טנדרונים עדיין.

יכולת שטח בהחלט לא קריטית.

נבדוק את האאוטלנדר

למה קשקאי זה בנאלי?

פורסם

מההתנסות שלי קשקאי לא ממש מרווח מאחור לכן צריך לבדוק אם המצב שם לא יהיה דומה ליטי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
תודה רבה! לכל המגיבים

עשינו אתמול נסיעת מבחן על היטי - עם כסא בטיחות+סלקל - אין מקום מרווח מספיק מאחור.

נבדוק את האאוטלנדר

למה קשקאי זה בנאלי?

הקאשקאי יהיה לכם צפוף. האאוטלנדר לא, יש לנו ברחוב זוג צעיר עם תאומים חדשים שקנו את האאוטלנדר בגלל זה ומאוד מרוצים.

פורסם

אאוטלנדר חדש 2 ליטר הוא יקר, ומשומש עם מנוע 2.4 לא חסכוני. גם קשקאי ממש לא חסכוני והוא צר יותר.

עדיף C4 פיקאסו עם מנוע 1600 טורבו, או מאזדה CX5 החדש שהושק בשבוע שעבר בהחל מ-161 אלף שהוא הכי חסכוני בקטגוריה.

(חוץ מקאדי/דובלו דיזל שהם הרבה יותר חסכוניים, ולדובלו יש גם 2 דלתות הזזה)

פורסם
תודה רבה! לכל המגיבים

נבדוק את האאוטלנדר

למה קשקאי זה בנאלי?

קשקאי זה סוג של בחירה בטוחה איך שאני מסתכל על זה(למרות שבהמשך יש לי הסתייגות קטנה). הוא גבוה , ומרווח שיוכל להכיל בקלות מושב בטיחות אחד(מניסיון) ומבוגר לידו . לא יודע לגבי 2 מושבים -חובה לנסות בפועל לפני שקונים. אם לא שמת לב ושאלת את עצמך, אז בכוונה לא הכנסתי בשיקולים את המתחרים מאותה קטגוריה -מהסיבה הפשוטה של איכות נסיעה, בפרט כשיש ילדים קטנים -אני ארצה שנרגיש בצורה הפחותה ביותר את המהמורות של הכבישים שלנו בארץ .(מה שבספורטאג' ובix35 מורגש לטעמי יותר מהקשקאי).

ועכשיו באה ההסתייגות הקלילה, כי אחרי שקראתי פה שהזכירו את ההאוטלנדר לטובה ובגלל שאישית לא יצא לי לחוות חוויות אישיות מהרכב -לא כנהג ולא כנוסע- אז שאלתי שכן שלי מהבניין שיש לו את האאוטלנדר והם יוצאים לטיולים בשבתות מדי פעם (ולצורך העניין גם הוא עם מושב בטיחות אחד ויחיד..בינתיים..) קיבלתי ממנו המון פידבקים חיוביים על המרווח של הרכב ,הם מכניסים ב'תא מטען' 2 אופניים ועוד המון שטויות. הוא מספר גם שהוא מרגיש כבד (מבחינתו זה יתרון) ומוצק על הכביש- ובכל זאת עדיין מרגיש זריז בתגובות של העברת הילוכים כשמבקשים ממנו יפה (יציאה לעקיפה-לחיצה על הדוושה תניב תגובה מהירה מאוד לדבריו). נחמד גם לדעת שהאוטו מגיע בגרסתו הבסיסית (חדש עולה 170 מהחברה-ללא הנחות כלשהם) מאובזר קצת יותר מהמתחרים(פנסי ערפל,חיישני אורות, קיפול מראות חשמלי, בקרת אקלים ואולי עוד כמה דברים ששכחתי) . הקשקאי עולה 160K ומגיע עירום נקרא לזה , אבל עם עודף של 10K ביד. שיקול שצריך לקחת . וכמובן שהאאוטלנדר גבוה כמו שביקשת מההתחלה.

• תוכן חדש...