Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיוני כבעלים של אאוטלנדר, אין אף מתחרה עם תא מטען גדול כמו של האאוטלנדר (כמובן בקטגוריית המחיר שלו).

זה היה אחד השיקולים שלי ברכישה.

פורסם

את צריכה מקרוואן (כמו הסניק וכד'), אשר מצויידים בשלושה מושבים מלאים מאחור.

ממליץ על פיג'ו 3008 - חדשה עולה 162K אך אולי יש מבצעים ובפועל המחיר נמוך יותר- מכונית מעולה.

גם הסניק טובה, אך בהשוואה לפיג'ו היא נחותה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
.

ועכשיו באה ההסתייגות הקלילה, כי אחרי שקראתי פה שהזכירו את ההאוטלנדר לטובה ובגלל שאישית לא יצא לי לחוות חוויות אישיות מהרכב -לא כנהג ולא כנוסע- אז שאלתי שכן שלי מהבניין שיש לו את האאוטלנדר והם יוצאים לטיולים בשבתות מדי פעם (ולצורך העניין גם הוא עם מושב בטיחות אחד ויחיד..בינתיים..) קיבלתי ממנו המון פידבקים חיוביים על המרווח של הרכב ,הם מכניסים ב'תא מטען' 2 אופניים ועוד המון שטויות. הוא מספר גם שהוא מרגיש כבד (מבחינתו זה יתרון) ומוצק על הכביש- ובכל זאת עדיין מרגיש זריז בתגובות של העברת הילוכים כשמבקשים ממנו יפה (יציאה לעקיפה-לחיצה על הדוושה תניב תגובה מהירה מאוד לדבריו). נחמד גם לדעת שהאוטו מגיע בגרסתו הבסיסית (חדש עולה 170 מהחברה-ללא הנחות כלשהם) מאובזר קצת יותר מהמתחרים(פנסי ערפל,חיישני אורות, קיפול מראות חשמלי, בקרת אקלים ואולי עוד כמה דברים ששכחתי) . הקשקאי עולה 160K ומגיע עירום נקרא לזה , אבל עם עודף של 10K ביד. שיקול שצריך לקחת . וכמובן שהאאוטלנדר גבוה כמו שביקשת מההתחלה.

תוודה רבה על התובנות, מעדכנת שאתמול ראינו אאוטלנדר 2010 - ישבתי מאחור+סל קל+מושב בטיחות - ובהחלט הכי מרווח שראינו עד עכשיו. חמישה מקומות, תא מטען ענק. ככל הנראה נלך על כזה אוטו.

תודה שוב,

• תוכן חדש...