Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ShizoManiak

אם תקרא את התגובה שלי תבין שאני ואתה רשמו אותו הדבר...

לגבי מכסה מנוע מצטער אבל אני לא מבין איך זה קשור לפנים הרכב ולהשתקת רעשים בתוך תא הנוסעים, אם המנוע עושה רעש בתא הנוסעים צריך לבודד את קיר האש ולא את מכסה המנוע.

סתם דוגמא לאחי יש שברולט סילברדו עם הוא רוצה להשתיק רעשי כביש הוא צריך לבודד גם את הארגז? או רק את הפח שנמצא בין הארגז לתא הנוסעים?

תחשוב על זה... זה היגיון פשוט אפשר לבודד גם את הכנפיים הקדמיות מה זה יתן להשתקת רעשים ברכב? כלום, זה פסיכולוגיה נטו...

אם אתה רואה לנכון לבודד את מכסה המנוע שיבושם לך לדעתי בזבוז חומר,זמן,כסף ועצבים.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אין ספק שבידוד אקוסטי יפחית במידה מסוימת את רעשי הכביש ורעשי הלוואי שנוצרים בעת הנסיעה ובעת ניגון הרמקולים.

הבעיה היא שרצפת הרעש ברכב היא גבוהה יחסית לעוצמה המתקבלת מדוטק על HU.

גם לאחר הפחתה שתבוא בעקבות השקעה של אלפי שקלים, סביר מאוד שרעשי הלוואי עדיין יהיו חזקים יחסית למקסימום ווליום נקי.

מגבר לעומת זאת, יביא אותך לתוצאה אשר ברוב התדרים המוזיקה גוברת על רעשי הלוואי. כש"תגביר את הרדיו" לא תהיה פגיעה באיכות המוזיקה, ההיפך- תחוש רק בשיפור, וסביר להניח שתוכל להנות ולשמוע צלילים שאולי לא נשמעים בווליום נמוך יותר, קל וחומר בזמן נסיעה.

ברור לכולם שהפתרון האולטימטיבי הוא גם בידוד וגם הגברה ראויה, אך אם התקציב מאפשר אחד מהם- הייתי מקדים את ההגברה לבידוד.

ד"א, בידוד 2 דלתות קדמיות עולה לרוב כ- 1300-1400 ש"ח, זה יכול להיות יותר ויכול להיות פחות בהתאם לרכב המדובר.

אם תרצה להפחית רעשי נסיעה - תצטרך להשקיע הרבה יותר מזה, בידוד יותר מאסיבי של הדלתות (שייגמר בסכום כפול ממה שציינתי ואף יותר), בידוד באזור הכנפיים הקדמיות, קיר האש, ועוד מקומות נקודתיים שיביאו אותך לנקודה שהיא עדיין לא כ"כ קרובה ל- 100% ותעלה לך אלפי שקלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
ShizoManiak

אם תקרא את התגובה שלי תבין שאני ואתה רשמו אותו הדבר...

לגבי מכסה מנוע מצטער אבל אני לא מבין איך זה קשור לפנים הרכב ולהשתקת רעשים בתוך תא הנוסעים, אם המנוע עושה רעש בתא הנוסעים צריך לבודד את קיר האש ולא את מכסה המנוע.

סתם דוגמא לאחי יש שברולט סילברדו עם הוא רוצה להשתיק רעשי כביש הוא צריך לבודד גם את הארגז? או רק את הפח שנמצא בין הארגז לתא הנוסעים?

תחשוב על זה... זה היגיון פשוט אפשר לבודד גם את הכנפיים הקדמיות מה זה יתן להשתקת רעשים ברכב? כלום, זה פסיכולוגיה נטו...

אם אתה רואה לנכון לבודד את מכסה המנוע שיבושם לך לדעתי בזבוז חומר,זמן,כסף ועצבים.

כל אחד והדרך שלו :-D

• תוכן חדש...