Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ! ברשותי ניסאן אלמרה 1800 והרכב נוסע 450 ק"מ ואני ממלא בסביבות 52 ליטר בחישוב מהיר זה יוצא 8.5\1 בנסיעה משולבת אבל רוב הנסיעות זה בעיר. רציתי לדעת האם זה נורמלי? כי לי זה נראה כאילו אני נוסע באמריקאית וזה מוגזם מה עוד שבאתר kml רשום שם שהרכב הנ"ל אמור לאכול 11\1 ודבר נוסף מה אני אמור לעשות כדי שזה ישתפר?

נ"ב לרכב יש ספוילר שאני הרכבתי לו בגובה 15 ס"מ - אבל אני שאלתי כאן ואמרו לי שזה לא ישפיע על הצריכה.

פורסם

הייתי בודק בתור התחלה אם הרכב טופל במוסך מורשה או לא ואיזה מצתים הרכיבו לו.

ישנם דגמים מסוימים עם מצתים בעלי הברגה ארוכה, ואם מורכב מצת קצר במקום זה יכול להוביל לבעירה לא טובה.

פורסם
נ"ב לרכב יש ספוילר שאני הרכבתי לו בגובה 15 ס"מ

שינויים אווירודינמיים במרכב עלולים לפגוע בצריכת הדלק, ביכולת התאוצה של הרכב, בהתנהגות הרכב תחת עומסים שונים וכן הלאה.

פורסם
שלום ! ברשותי ניסאן אלמרה 1800 והרכב נוסע 450 ק"מ ואני ממלא בסביבות 52 ליטר בחישוב מהיר זה יוצא 8.5\1 בנסיעה משולבת אבל רוב הנסיעות זה בעיר. רציתי לדעת האם זה נורמלי? כי לי זה נראה כאילו אני נוסע באמריקאית וזה מוגזם מה עוד שבאתר kml רשום שם שהרכב הנ"ל אמור לאכול 11\1 ודבר נוסף מה אני אמור לעשות כדי שזה ישתפר?

נ"ב לרכב יש ספוילר שאני הרכבתי לו בגובה 15 ס"מ - אבל אני שאלתי כאן ואמרו לי שזה לא ישפיע על הצריכה.

בנסיעה עירונית אתה מגיע פחות או יותר לצריכה הממוצעת של הרכב הזה

ספויילרים לא מקוריים פוגעים בתצרוכת דלק באופן בדוק

פורסם

מלבד הספוילר והפלאגים יש לכם אולי רעיונות מה עוד לבדוק מבחינה מכנית כי זה נורא מפריע לי עד כדי מכירת הרכב.

פורסם

לי יש ניסאן אלמרה מ-2006 והיא עושה בערך 9-9.5 ק"מ לליטר בעיר.

קצת יותר טוב משלך.... תבדוק לחץ אוויר בגלגלים, תוציא כול משקל מיותר מהרכב ואולי שווה לך לנקות את האינג'קטורים במוסך.

אני גם חושב שהרכב עושה פחות ממה שהוא יכול אבל שוב זה תלוי בסגנון הנהיגה שלך וכמה אתה נוסעה בתנועה עמוסה בעיר וכו....

פורסם

היי אני לא מבין גדול מאוד הרכבים הייתי ממליץ על בדיקת 4 גזים וסריקת מחשב אבל בטוח המליצו לך על זה

אבל אני מבין גדול אווירודינמיקה והספויילר הזה משפיע בטירוף אז כדי שתעיף אותו כל עוד היצרן לא ממליץ עליו

ודרך אגב אני בטוח שהצמיגים האחוריים יותר בלויים מהקדמיים

פורסם

הי. גם לי יש אלמרה כזו. אצלי הצריכה באמת יותר בכיוון 9-10.

א. זה רכב מצוין, ואם זו הבעיה היחידה שלך לא נראה לי חכם למכור את הרכב. האם אתה מרגיש בעיות בסחיבה? צריך ללחוץ יותר על הגז כדי להגיע למהירות?

ב. מתי נעשה הטיפול האחרון לרכב? החלפת מצתים ופילטר אויר יכולה לעזור.

ג. ניתן לנסות תוסף לדלק. יצא לי להשתמש ב-K44 ונראה לי שהוא עושה את העבודה.

בהצלחה

פורסם

הרכב עשה טיפול לפני 3-4 חודשים הוחלפו לו הפלאגים של דאנסו וגם פילטר אוויר ועכשיו קנית איזה תוסף ב 80 שקל לניקוי מערכת הדלק לא ה k44 משהו אמריקאי אחר בעינין המצתים אתה ממליץ לי להחליף אותם שוב? אולי חברה אחרת? או להחליף שוב את הפילטר? למרות שהוא הוחלף תגיד לי איזה צעדים אני עוד צריך לעשות למה זה נהיה כמו מנוע 4000 מבחינת צריכת הדלק

פורסם

אם עשית טיפול לפני 3 חודשים כנראה שהבעיה לא נמצאת שם.

נראה לי שצריכה של 1/8.5 זה לא כ"כ נורא. אולי תנסה לשנות קצת את הרגלי הנהיגה שלך, האצות מרובות הן מתכון לצריכת דלק מוגברת.

חוץ מזה - תהנה מהאוטו, כמו שכתבתי - אם זו הבעיה היחידה של האוטו אז אתה במצב טוב :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...