Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בתשלום באיביי דרך paypal

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קניתי היום ואתמול 2 מוצרים באיביי, שילמתי בפייפל דרך איביי אבל לא נשלחות לי למייל הודעות מפייפל על העברת הכסף.

בנוסף, המוצר נשאר בpurchase history כלא שולם, ושצריך לשלם, למרות שכבר שילמתי.

בדיל אקסטרים לעומת זאת, התשלום כן נשלח ואני מקבל מייל מפייפל, כנראה בעיה באיביי.

קרה לעוד מישהו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קרה בהחלט בעבר. הדבר קשור לכך שהמוכר(זה שקנית ממנו) מקשה את הקריטריונים שלו לקבלת תשלום. כלומר יש לו אפשרות לחסום תשלומי פייפאל מחוץ לארץ מסויימת. הדבר נדיר אבל עדיין קיים. תבדוק שהכתובת שאתה רשום בה באייביי היא אותה כתובת בפייפאל. כי אם לא זה כבר מאותת לפייפאל שלו שמשהו לא תקין. בכל מקרה, הדבר קרה לי רק פעם אחת או פעמיים בכל הקניות שלי באיי ביי. תתחיל להשלים אם העובדה שאולי תצטרך לבטל את הקנייה.

בכל מקרה תודיע למוכר ושאל אותו מה קורה עם זה. בקש ממנו את הכתובת הישירה שלו ושלח לו כסף לשם. אולי זה יעבוד ככה למרות שאצלי לא עבד. אתה עדיין תהיה מכוסה על ידי פייפאל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה על התגובה.

בפייפל שלי לא מוזכר ששילמתי. הכתובת באיביי ובפייפל זהה, קניתי הרבה דברים קודם ולא שיניתי כלום מאז.

סתם בשביל העניין, אלו שני מוצרים משני מוכרים שונים מארה"ב. איך מבטלים רכישה באיביי?

פורסם

אין קשר למוכרים.

דיברתי עם פאיפאל וזו בעיה שידועה אצלהם ומטופלת בינם לבין איביי, כנראה בתקשורת, הכסף לא עובר למוכר והעסקאות לא מאושרות.

יש עוד רבים שהתלוננו והעניין בטיפול (בתקווה שיפתר במהרה) מבחינתם.

וגם שאלתי האם לאחר שהתקלה תסודר העסקאות ישולמו רטרואקטיבית ונאמר לי שלחלוטין לא, הכסף לא עובר ולא יעבור, ולכן אפשר מדי פעם לנסות לשלוח לראות אם זה מצליח להעביר כסף ולא יהיה כפילות בחיובים.

פורסם

גם לי זה קורה היום עם 2 מוכרים שונים. אחד מהם כבר ציין בפני שלא שילמתי לו ודורש את הכסף למרות ששילמתי כבר פעמיים!

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב לדעת שזה לא איזה האקר טורקי שפרץ לי לחשבון או משהו:-)

תודה על התגובות.

אני באמת מקווה שלא יהיו כפילות בחיובים, כבר ניסיתי לשלם כמה וכמה פעמים על מדבקה מסכנה אתמול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנ"ל. הבעיה נפתרה (לבינתיים)

• תוכן חדש...