Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה עדיין מתלבט לגבי רכב אוטומטי משומש, אז למה לא לרכוש את האוטו שאתה מחזיר מהליסינג? יש פוטנציאל להנחה משמעותית (רכב מליסינג) שאתה מכיר טוב מאוד את המצב וההיסטוריה שלו.

פורסם
תודה רבה אך ברשותך ארצה להבהיר משהו

אני לא ניזון משמועות ונעזר בעובדות בלבד ולכן כל מה שכתבתי על קרסו היבואן הם מנסיון רע מאוד של מישהו ממשפחתי שאכל מרורים מהיבואן ומרנו מגאן .וחברה טובה שסבלה קשות מקליאו אמנם הדגם הקודם ולקח לה המון זמן למכור אותה בהפסד גדול מתחת למחירון .

והאיביזה? אין מה לעשות פחות בטוחה על פי מבחני הריסוק והבטיחות מבחינתי זה קודם כל ומה שכתבתי לגביה נובע אך ורק מנסיון רע מאוד של חברים עם האיביזה וסיאט בכלל ,השירות במוסכים,היבואן ועוד אז אני שוב מציין אני מתבסס רק על עובדות .

אשמח לתגובות נוספות

צר לי לאכזב אותך אבל גם הפיאסטה לא בדיוק פופולארית והסיכוי שתשמור על מחיר טוב יותר מהקליאו לא גבוה.

לראיה, חברה מהעבודה קיבלה הצעה מחברת ליסינג לפיאסטה אוט' 2011 (חצי שנה על הכביש) עם מעט קילומטרים בפחות מ- 75K. גיר ידני לא יוסיף לסחירות (לפחות בשלב זה - אולי בעתיד כשיעלו יותר מכוניות עם גיר רגיל המצב ישתנה מעט).

אם הפרש המחיר בין המכונית לא בעייתי גם אני הייתי הולך על הפיאסטה.

פורסם

היום ערכתי נסיעת מבחן על הפיאסטה הידנית.

לדעתי הסובייקטיבית כיום המכונית הקטנה (הידנית) הטובה ביותר בטווח המחירים הנמוך.

חסרון - הקלאץ באמת מפריד גבוה, לא יודע אם זו בעייה של המכונית הספציפית או של הדגם, אבל תוך 10 דקות אפשר להתרגל.

יש לשער שהמכונית תשמור על ערך טוב בשוק המשומשות.

הדגם האוטומטי לא אטרקטיבי כמו הידני (בגלל תיבה עצלה ומחיר גבוה).

הדגם ותיק יחסית באירופה ונחשב אמין.

בחרתי בוולוסטר אבל חייב לציין שגם הפיאסטה מתמודדת ראויה, בתקציב צנוע יותר.

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני ביצעתי נסיעת מבחן על הפיאסטה על הפולו ועל הפביאה ואחרי התלבטות רבה מאוד בנידון החלטתי לרכוש דווקא את הפיאסטה. לי אישית הרגישה הכי נוחה (למרות שהפולו לא נופלת ממנה בנוחות הנסיעה ואף עדיפה מחינת מנוע אבל הגרסת שלוש דלתות לא מתאימה לי)

בסופו של יום זה עניין של נוחות נטו

שבוע הבא אני הולך להזמין את האוטו ברגע שיגיעו המראות החכמות שמקבלים כמתנה למלאי שוב.....

אתמול אופל אסטרה GL1400 ידנית

היום פולסווגן בורה 1600 ידנית

מי יודע מה יהיה מחר

• תוכן חדש...