Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך לרגע מהשאלה הזאת. תחשוב במקום זאת אם זה שווה לך. מדובר במוצר כבד שרק המשלוח לבדו יכול לקרוע לך את הכיס. האם שווה להשקיע את זה בגנטים משומשים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש לך כמה בעיות:

1. מחיר המשלוח - אני מעריך ב300$ לפחות

2. מחיר המכס שיכלול בתוכו את מחיר המשלוח (חוקים מסקרנים)

3. אישור משרד התחבורה - לא יצא לי להתעסק ספציפית עם זה אבל אני מניח שאתה תזיע הרבה עד שתקבל כזה אם בכלל - שים לב לתקנים.

4. איכות הג'אנט? מי קונה ג'אנט משומש? גש ליבואן ג'אנטים וצמיגים, תראה לו תמונה ותבקש הצעת מחיר.

פורסם

מדובר בחישוקים מקוריים של קרוול/טרנספורטר, קיבלתי הצעת מחיר לא הגיונית של 8400 שקל בצ'מפיון.

אצל היבואנים יש רק את הסיני, לרכב מסחרי שמסיעה נוסעים לא בטיחותי להרכיב חושקים סינים.

מרווח ברגים מיוחד 5X120, לב מ וו יש מספר דגמים שמתאימים אבל הרכב ניראה כמו ג'יפ בגלל שהאוופסייד לא תואם.

חשבתי גם לטוס לגרמניה ולהביא חושקי חדשים, גם שם אני לא יקבל אישור ממשרד התחבורה?

למישהו יש הצעות? או שניסה לעבור את התהליך?

פורסם

ואיך אתה מתכוון להוביל אותם ארצה? לשלם מאות דולרים תמורת הטסה (אם בכלל יאפשרו לך להעלותם למטוס?) או בשילוח ימי שהוא הגיוני, אבל יציב אותך שוב מול משרד התחבורה והמכס.

לא יעשור כלום, אין לך ברירה אלא לשלם ליבואן ישראלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מדובר בחישוקים מקוריים של קרוול/טרנספורטר, קיבלתי הצעת מחיר לא הגיונית של 8400 שקל בצ'מפיון.

אצל היבואנים יש רק את הסיני, לרכב מסחרי שמסיעה נוסעים לא בטיחותי להרכיב חושקים סינים.

מרווח ברגים מיוחד 5X120, לב מ וו יש מספר דגמים שמתאימים אבל הרכב ניראה כמו ג'יפ בגלל שהאוופסייד לא תואם.

חשבתי גם לטוס לגרמניה ולהביא חושקי חדשים, גם שם אני לא יקבל אישור ממשרד התחבורה?

למישהו יש הצעות? או שניסה לעבור את התהליך?

"לא בטחותי"?איך כבודו קובע זאת?הרכבנו לכמה וכמה טרנספוטרים..ולכל מיני יוקונים..או סילוורדו.. ושאר מפלצות כביש ולא שמענו על אחד שנסע והגאנט לא עמד בעומס..בכל אופן אתה מוזמן ליצור קשר.ונכוון אותך לנדרש חג שמח

פורסם

הבאתי גנטים לארץ לפני חודש קח בחשבון שהעלות בארץ היא בערך דולר על דולר בהנחה שהמשלוח הוא ימי. הכוונה היא 500 דולר שם הם 1000 כאן , כאשר רק גאנטים חדשים יאושרו לך מאחר ומדובר בחלק בטיחותי . לדעתי חבל להשקיע בגאנט משומש את מייטב כספך ואז לגלות שהוא לא עגול או לא ניתן לאיזון למשל... אני מאוד ממליץ לך לקנות בארץ אם אפשר , אני הבאתי מחול כי לא ממש היתה ברירה. קביעה כמו גאנטים סיניים הם לא איכותיים היא אינה רצינית , לידיעתך הסינים יוצקים היום את רב הגאנטים בשוק כולל את אלו של היצרני רכב

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...