Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב לנהג יחיד.

עדיף גיר ידני, תחזוקה זולה יחסית.

הרכב מיועד לנסיעה יומיומית מראשל"צ לכיוון לוד.

חפשתי השוואה בין שני הרכבים בטווח השנים הנ"ל ולא מצאתי , אם קיימת השוואה בין שניהם, אנא הפנו אותי.

תודה מראש

חג שמח!!!

פורסם

אשמח לקבל קצת מידע.

אני חייב לקנות רכב עד סוף החודש כי אני מתחיל עבודה חדשה והרכב ישמש אותי לנסיעות אלה.

תודה

פורסם

http://www.carz.co.il/rate/mainmodel.aspx?gid=487&tabid=Reviews

אולי זה יעזור לך לגבי הרנו,איכשהו ה 206 ניראית יותר אמינה מהתגובות.לקליאו אבל מנוע יותר חזק 1400 בעל 98 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצאתי את האתר של CARZ , אתר מעולה והעיקר יש בו תגובות של בעלי הרכבים בעבר או בהווה .

במידה ואבחר בפיג'ו, האם קיימת המלצה לדגם מסוים ?

תודה

פורסם

האם קיים נפח מנוע מומלץ או רמת אבזור עליה תוכלו להמליץ במידה ואבחר ב206 ?

כאמור, מחפש רכב עם תיבה ידנית בלבד.

תודה

פורסם

תלוי בטעם ובצרכים. 206 XS נפח מנוע 1.6, ונדמה לי שבשנתונים שלך כבר 110 כ"ס. מגיעה עם גיר ידני בלבד ובתצורת 3 דלתות בלבד.

דגם XT, מנוע 1.6, גרסת איבזור בכירה, אבל לדעתי מגיע אך ורק באוטומט.

הדגמים האחרים הם מנוע 1.4, 75 כ"ס, 5 דלתות, רובם עם גיר אוטומט, אבל אפשר למצוא גם ידני. הדגמים נבדלים ביניהם ברמת הגימור בלבד. שים לב שב2004 ה206 עברה ריענון קוסמטי קל, שמתבטא בעיקר בעיצוב מעט שונה בחלק האחורי (סמל אחר, סידור קצת נאה יותר לטעמי), ופנסים קדמיים ואחוריים שונים מעט. כמו כן, שמות גרסאות האבזור השתנו, אז יכול מאוד להיות שתמצא הרבה כאלה שונים וחופפים בחיפושים שלך.

ברכב צרפתי, אני תמיד בעד האבזור הכי פחות מורכב שאפשר לקבל. ככל שיש פחות דברים שיתקלקלו ככה ההנאה מהרכב עצמו גדולה יותר. בכל מקרה, זה שיקול נמוך בעיניי. יותר חשוב למצוא רכב שטופל ונשמר היטב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...