Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קצת מפחד מזה אז אני שואל את דעתכם.

אני בחור בן 24 שמחפש רכב ידני חסכוני ולא יקר לאחזקה (סופר מיני, לא מיני!)

האופציה שהכי קורצת לי היא גרנדה פונטו

מתכנן להישאר עם הרכב 3-4 שנים

עכשיו אני צריך אפשרות מימון, וחיפוש של רכב פרטי עם מימון זה נורא קשה.

עד שמצאתי אחת שקרצה לי והלכתי לראות אותה, נורא התבאסתי מהמצב המוזנח שלה.

מה שגם בתקציב שלי (40-45) נכנס רק מודל 2008 ובודדים 2009 עם ק״מ ממש גבוה.

אז ישבתי, חשבתי ובדקתי

וראיתי שאני יכול לקנות רכב יוצא ליסינג, כמעט לכולם יש אפשרויות מימון

וכאן אני אוכל לקנות שנתון 2010 עם ק״מ של 50-60 אלף

הבעיה היחידה היא שהסטיגמה של הליסינג מפחידה אותי!

במיוחד כשיגיע מועד המכירה.

הערות \ הארות \ הצעות \ המלצות יתקבלו בברכה.

אודי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

דבר ראשון, בנושא ירידת הערך בגין הליסינג - לא הייתי מקדיש לזה יותר מדי מחשבה בתקציב שלך. זאת בהנחה שאתה מתכוון להחזיק את הרכב לפחות 3-4 שנים.

זה נכון שיהיה הבדל במחירון, אבל בהתסכלות של כמה שנים קדימה מדובר באלפים בודדים של שקלים, שמחווירים ממילא לאיבוד הערך ה'טבעי' של הרכב.

הגרנדה פונטו היא אופציה מצויינת עבורך, בעיקר מפני שאתה יכול לקנות אחת צעירה יחסית למתחרות וזאת בשל ירידת הערך הגדולה יחסית של הדגם.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על הגרנדה פונטו מליסינג בכמה תנאים:

1. אתה מתכנן להחזיק את הרכב לפחות 3 שנים

2. הרכב נבדק במכון בדיקה לבחירתך

3. הליקויים שיתגלו בבדיקה יתוקנו ע"ח חברת הליסינג

4. ק"מ נמוך יחסית

אגב, לפני שאתה קונה אני מציע לך לבדוק באוטודיל - יש להם די הרבה גרנדה פונטו, ושם מדובר לרוב בידיים פרטיות. יכול להיות שתוכל למצוא שם אחת פרטית שתענה על צרכיך.

בהצלחה!

פורסם

מכמה זה מתחיל להחשב ק״מ נמוך לשנתונים 2009-2010 ?

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ראיתי ביד 2 חמישה רכבים שנראים לי סבירים.

לשלושה מהם 60 אלף ק"מ

ולשניים 66 אלף ק"מ.

הנסועה השנתית שלי נעה בין 8 ל11 אלף ק"מ, תוך כמה שנים אצלי זה יהפוך למתחת לממוצע.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

יש לא מעט רכבי ליסינג שלא עברו התעללות. למעשה, רוב רכבי הליסינג לא עוברים התעללות ומצבם מצויין. הסטיגמה הזאת אינה נכונה, ואתה מוזמן להגיע לכל סוכנות שמוכרת רכבי ליסינג (לאו דווקא אלינו, להרץ, אלא לכל חברה גדולה אחרת) ולראות בעצמך שהרכבים ברובם במצב מצויין.

לחברות הליסינג יש תנאי מימון מצויינים שלרוב מתחרים בתנאי המימון של הבנק וכיוון שמדובר במימון שהוא חוץ בנקאי, הוא אינו מכביד על האובליגו הבנקאי שלך. גם מבחר רכבי הפונטו שקיים בחברות הליסינג גדול, כך שלא תהיה לך בעיה למצוא פונטו עם מעט מאוד קילומטרים במחיר מצויין. אני יכול להגיד לך שכרגע יש לפחות 3 כאלו אצלנו בסוכנויות, עד כמה שאני רואה למעט שתיים מתוכן במצב מצויין ולגבי השלישית אני לא בטוח.

פורסם

ליסנג מקבלים/לוקחים אנשי הייטק בשנות ה30-40 רובם בעלי משפחות וילדים.

אולי אחוז מאוד קטן מתפרע עם הרכב או נוסע איתו בשטח של 4X4(עושים גם עם פרטיים).

רוב הרכבים הם סבבה-אולי לא עברו הרצה מסודרת או לא טיפלו בהם בזמן אבל התעללות מצד הבעלים הם לא עברו(כמובן שיש יוצאים מן הכלל ולכן קח את הרכב לבדיקה במכון שאתה בחרת).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...