Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי חומרי ניקוי מאוד יקרים מהאתר Shinearama.co.uk. המוכר רשם על החבילה Car Accessories (אביזרי רכב) ולא צירף פירוט תכולה. הפקידים במכס חשבו שמדובר בחלקים לרכב ועיקבו את החבילה. בנוסף קיבלתי מייל מהמוכר. המוכר כתב במייל שאולי נפלה טעות (מחר נגלה) נשלחה הזמנה של מישהו אחר. לקח לי שבועיים לשחרר את החבילה (מיילים, בירורים, הצהרות). בסיום התהליך המכס גבה ממני עמלות אסטרונומיות על אחסנת חבילה + עמלות מכאן ועד הודעה חדשה.

לסיכום:

* עיכוב שבועיים במסירה

* שילמתי מיסים על חבילה שהתוכלה לא תואמת את החשבונית (מחר נגלה)

* שילמתי עמלות

לדרוש פיצוי מהחנות?

פורסם

זוהי אחת הסיבות מדוע הרבה אנשים בעולם (מאיביי) מסרבים לעבוד עם ישראל. יש לנו כאן מדיניות נוקשה בקשר ליבוא חלקים או קבלת חבילות.

אם קיבלת את התכולה הנכונה ולא חבילה אחרת בטעות אין לך מה לבקש פיצוי מהמוכר. לא רוצה לפגוע בך אבל גם לא תקבל כלום. אין לך גיבוי מאיביי או מפאייפאל שהרי קיבלת את החבילה שלך והמוכר עשה את שלו. זה שפקידי המכס, הדואר למינהם חשבו שזה איבזרי רכב זה ממש לא אשמתו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לעניות דעתי, לא.

אני די בטוח שאיפה שהוא באתר שלהם רשום שהם לא לוקחים שום אחריות על מיסים/עלויות נוספות שיגרמו לך כתוצאה מ"ייבוא" חבילה, אם זה מע"מ, מכס, מיסים, ירקות, צ'יפס וכו'. אתה מוזמן לנסות, אך למרות התסכול שאני מבין אותו, קשה לי להאמין שההתעקשות על כך תביא איזה שהוא פיצוי מעבר ל"סליחה ששלחנו לך חבילה לא נכונה". פעם הבאה כשתזמין מוצרים כאלה, תבקש מהחנות/מוכר לרשום חומרי ניקוי או אלוהים יודע מה. נקווה שעל חומרי ניקוי לא תצטרך אישורים של "המשרד לבריאות הספות" ולהוכיח להם שזה לא רעיל ואי אפשר לשרוף עם זה טנק :?

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...