Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - לפני כ-15 שנה בערך(+-) הייתה תוכנית רדיו בשם "MISTER DJ", לא זוכר באיזו תחנה. היה לי את הדיסק הראשון של התוכנית, אבל כנראה שאיבדתי אותו לצערי :cry:. התוכנית כמובן על שירי האוסים מאוד נדירים דאז (לא כמו הדרעק של היום).

הייתי רושם שמות של האוסים שאני זוכר, אבל אני לא. רק שיר אחד שאני ממש זוכר הוא שיר שנשמע כמו צפרדע ובקצב מעולה, אפילו אני זוכר שהוא היה מספר 5 ברשימה בדיסק, לא שזה עוזר במשהו :roll: . אם יש כאן מישהו שזוכר, מכיר, יכול להראות לי לינק מסוים ולקשר אותי למשהו שקשור לתוכנית ולדיסקים שהיא הוציאה, אני ממש אבל ממש אודה לו!!!

תודה! :angel:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיא, אתה צוחק?

נראה לי שיש לי את המיסטר DJ האלה על מינידיסקים של פעם

כשאגיע לדירה שלי אחפש בשבילך את הצפרדעים האלה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מצטרף לבקשה על הצפרדע, ומעלה בעז...

היה שיר שהתחיל בכנופייה של עיזים שעושות מההה, מההה, ואז צעקה: "אוסקוט!" (ושוב מההה בקטנה).

אם מישהו יודע על מה מדובר, אשמח לשמוע. תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, שתוק! :lol:

ולכל השאר, תודה רבה, זו אכן הסדרה. אלי, דבר איתי 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ברווז, אתה מדבר על TAKEAWAY - USKUT

יש את זה רק ב MISTER DJ 2

לא תמצא את זה בשום מקום ביקום

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

טוב, למי שיש את הדיסקים הנ"ל (במיוחד 1), ומוכן למכור במחיר סמלי שישלח לי ה"פ. תודה :-)

ZOOM-ZOOM

פורסם

בואנה יא עצלן,נתתי לך מכרה זהב ואתה עדיין מחפש לקנות דיסקים? לא רציני אתה....:wink:

(הכי כיף לקחת שיר שיר ולחפש ביוטיוב,להיזכר ולהוריד)

פורסם

חס וחלילה עצלן! אני שומע אותם כבר כל היום, אבל בקטע של ההורדות, לא כלכך יוצא לי. אין לינקים בכלל! :| לכן אני מוכן להשקיע סכום מסוים ולרכוש את הדיסקים (ואליקו הזה גם כן... מצא לא מצא :lol: ).

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, תן לי כמה ימים לברור את עניין המינידיסקים :)

היה לי גם אוספים של PARTY TIME עם VERA COCHA וLA VACHE וכו'.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
רק שיר אחד שאני ממש זוכר הוא שיר שנשמע כמו צפרדע ובקצב מעולה, אפילו אני זוכר שהוא היה מספר 5 ברשימה בדיסק, לא שזה עוזר במשהו :roll: . אם יש כאן מישהו שזוכר, מכיר, יכול להראות לי לינק מסוים ולקשר אותי למשהו שקשור לתוכנית ולדיסקים שהיא הוציאה, אני ממש אבל ממש אודה לו!!!

תודה! :angel:

ובנוגע לצפרדעים,זה כנראה מה שאתה מחפש:

http://www.youtube.com/watch?v=azmoJgUSriE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...