Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם יד על הלב,אפילו שהייתי DJ בשנות ה 90 והייתי מאד מעודכן בכל מה שחדש,לא מכיר את הקטע הזה.חביב.

פורסם

אולי שווה לאתר את חנן דרוב וניר רפופורט יוצרי הסדרה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן, נדמה לי שזה יהיה יותר קל מאשר להשיג את הדיסקים :lol: (אני זוכר שהתוכנית הייתה בסביבות 8-9 בערב, לא יודע אם כל יום, גם לא זוכר את התחנה, אבל בתור ילד בנסיעה מבת ים לגני אביב הייתי כל הזמן עם האוזניים על הרמקולים האחוריים, ומבסוט. בסוף קניתי את הדיסק הראשון, אבל הוא נעלם לי :-( ).

אגב, מי שמכיר את הסדרה, וכמה שזה יישמע מצחיק, זכור לי גם האוס עם יתוש\זבוב, שמאוד אהבתי (לא בדיסק הראשון). מישהו? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קוראים לשיר MOSQUITO

ואני זוכר שהוא נפתח ב

MOSQUITOOO

"כאפה להריגת היתוש"

בזזזזזזזזזזז

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מוסקיטוס?

שלח לי את המייל שלך בה"פ. אנסה להעביר לך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, שלחתי.

אלי, אתה חייבבבבבב(!!!!!!!!!!!!!) לבדוק לי עם המינידיסקים האלה שלך!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב, אז ככה-יש לי את הדיסק של mister dj הראשון. היה שם שיר שהתחיל עם קרקור של צפרדעים והיה מאד מאד טוב.

עריכה: נראה לי שמצאת אותו, שומאכר.

פורסם

למצוא זו לא הבעיה. להוריד, זה כבר סרט אחר :-( (והכוונה לאותה איכות שיש בדיסק המקורי!).

ZOOM-ZOOM

פורסם

איזה אשכול מעניין...

לגבי חנן דרוב - הוא DJ הבית של דידי לוקאלי, וגם מתקלט באירועים.

אולי פספסתי, הייתה התקדמות מעבר למציאת שמות הדיסקים ורשימות השירים?

פורסם

כן, מתן (זה שהגיב מעליך) שלח לי את כל הדיסק הראשון במייל. לגבי שיר הזבובים שחיפשתי, אין התקדמות (זה בדיוק כמו שאלי כתב, ככה הולך השיר אבל לא מצאתי). לגבי השאר, אני עדיין בשמיעה שלהם 8) ואשמח אם תבוא קצת עזרה אולי גם מכיוונך או אחרים :-P

ZOOM-ZOOM

פורסם

היו פעם אחלה נוסטלגיות אבל חבל שאתה חושב שהכל היום זה זבל.

לכל תקופה יש את המוזיקה שלה. יש היום הרבה ז'אנרים עם מוזיקה איכותית החל ממינימל ופרוגרסיב אהוס ועד דאבסטאפ.

פורסם

מי שרוצה להוריד שירים באיכות יש את השירות הזה.

http://en.vpleer.ru

לוחצים על הורדה ומחכים 30 שניות. לא יודע איך עוד לא סגרו אותו.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה

• תוכן חדש...