Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרכב כבר 8 חודשים ויש לציין שאני מאד מרוצה.

משהו מוזר במחשב דרך קרה לי וממשיך לקרות, ואין לי מושג למה .

כשאני עובר את המהירות 98 קמ"ש , הוא נותן צפצוף כזה ואז מפסיק , אם אני מוריד את המהירות ומאיץ עוד פעם

ועובר את ה 98 אז עוד פעם מצפצף ! איך מפסיקים את זה ? ולמה זה נזכר לצפצף רק אחרי 8 חודשים ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

כנראה זה קורה שאתה מגיע ל100

יש אופצייה כזו במחשב של הרכב שהוא יצפצף ברגע שעברת מהירות מסויימת, כנראה מישהו הגדיר את זה בטעות,

תעבור על המסכים של המחשב עד שתכיע חמסך של ההגבלה הנ"ל ותאפס אותה

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

תקרא בספר הרכב בפרק "מחוונים ונורות חיווי", יש שם הסבר די מפורט על הפונקציות והתפריטים השונים של מחשב הרכב.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אתה צריך לאפס את מגבלת המהירות,

דפדף במחשב הדרך וכשתגיע למסך בו מוצג לך 98-100קמש לחץ על כפתור האיפוס (בחלקו התחתון של מוט האיתות הימני)

פורסם
אתה צריך לאפס את מגבלת המהירות,

דפדף במחשב הדרך וכשתגיע למסך בו מוצג לך 98-100קמש לחץ על כפתור האיפוס (בחלקו התחתון של מוט האיתות הימני)

תודה רבה , ניסיתי ללחוץ על כפתור האיפוס במשך 15 שניות אבל לא קרה כלום, מה שמוזר ששיחקתי עם הכפתור מהירות של הוישרים ופתאום זה התאפס ... מקווה שזה יעזור למי שנתקל באותה בעיה כמוני

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...