Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - Audi A3 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור העיצוב של A קלאס החדשה, ה-A3 הזאת מראית כל כך סתמית, ומאחור היא גם גרועה מהדור הקודם.

במחשבה שנייה,גם מקדימה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1.

העיצוב הפנימי גם טוב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אני מתקשה להבדיל בין הA6-A8 ,מעבר לזה הטוסיק של הA3 הנוכחית יושב עליה רע,זה נראה חמוד בA1 אבל בA3 הממממ..

Porsche 944 turbo

פורסם

מסכים עם החבר'ה מעלי, הA3 יפה, אבל התגובה הראשונית כשראיתי אותה הייתה "נו, עוד אחת כזאת?"

Way down the lane away, Living for another day

פורסם

הכי יפה בקטגוריה.

וזה לא קשה במיוחד לאור הכיעור של סדרה 1, ומרצדס A שנראית מעניין אבל גם מוזר.

Audi-A3_2013_photo_06.jpg

Audi-A3_2013_photo_0e.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

השבוע נחשפה גם הספורטבק החדשה.

כמו בדור הקודם שלה ובניגוד לדור הראשון שהיה נראה סתמי בהשוואה ל-3 דלתות, היא עדיין שומרת על צורה של סטיישן ספורטיבי מאשר האצ'בק.

phoca_thumb_l_audi-a3-sportback-5d-2013_01.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

דווקא ה-A3 החדשה נראית סולידית יותר מקודמותיה.

את הספורט-באק אהבתי יותר.

אותי מעניינים המנועים.

1.8TFSI - הייתי בטוח שאאודי תשתיל מנוע חזק יותר, זאת לאור הוואגיות המקבילות לה (איביזה, ליאון, גולף GTI)

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

מצטרך כאן לכמה מהאמירות, למותג פוטנציאל אדיר ועיצוב כוחני ויפה, אבל השוני בין הדגמים נהיה יותר ויותר זניח, והA3 נראת כמו עוד מתחית פנים של ה3 הנוכחית וחבל, אין לי ספק שהA CLASS של מרצדס עולה על אאודי בכל הספק

• תוכן חדש...