Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שיקח זמן ליישם את זה, אני מקווה מאוד שלא יישמו אותו עכשיו מחשש שאני ''ידפק'' במלווה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
אני מאמין שיקח זמן ליישם את זה, אני מקווה מאוד שלא יישמו אותו עכשיו מחשש שאני ''ידפק'' במלווה.

אתה לא תדפק, אל תדאג, החוקים לא תקפים על מי שיש לו כבר רישיון או מי שכבר הוציא טופס ירוק וכו',

לפי מה שהבנתי זה יהיה תקף רק מ1.1.13.

אני כל כך מרחם על אחותי.

מלווה 3 חודשים זה מספיק חופר וזה במילא לא מה שנתן לי את הניסיון והבטחון על הכביש, מה יהיה, חצי שנה... בעע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מלווה שלושה חודשים זה כלום זמן! טוב מאוד שמעלים את זה לחצי שנה, ככה לא כל ילד בן 17 יתפרע בכבישים עם ניסיון נהיגה מועט, שגורם ל..

פורסם

ואתה חושב שזה מה שימנע מילדים לעלות חסרי ניסיון לכביש? הם יכולים לשבת בבית כל תקופת המלווה

ולעלות לכביש חסרי ניסיון (אחרי שהם שכחו כבר את מה שלמדו בשיעורי נהיגה) ולנהוג כמו בהמות

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
ואתה חושב שזה מה שימנע מילדים לעלות חסרי ניסיון לכביש? הם יכולים לשבת בבית כל תקופת המלווה

ולעלות לכביש חסרי ניסיון (אחרי שהם שכחו כבר את מה שלמדו בשיעורי נהיגה) ולנהוג כמו בהמות

בדיוק, מכיר יותר מדי כאלו, סכנה אדירה.

פורסם

אז ההורים שלהם לא אחראים,

ההורים שלי לא מיהרו לתת לי את הרכב,

במקרה בלילה שנגמר המלווה הצלחתי להוציא אותו לסיבוב קטן בתוך העיר, אבל לא יותר מזה.

גרוע מכך, יש כאלו שמוציאים בגיל 17, לא נוהגים כמה שנים, ואחריי הצבא רוכשים רכב ואפילו לא עושים רענון וישר עולים על הכביש, לא חכם במיוחד.

ושמע, לא כל הנהגים החדשים הם על הפנים, נכון שיש מבינינו הרבה לא מי יודע מה, אבל מי שכבר צבר ניסיון ויש בידיו רכב כל הזמן או רוב הזמן, נוהג כבר כמעט כמו נהג ישראלי מיומן :roll::-D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מלווה שלושה חודשים זה כלום זמן! טוב מאוד שמעלים את זה לחצי שנה, ככה לא כל ילד בן 17 יתפרע בכבישים עם ניסיון נהיגה מועט, שגורם ל..

בן כמה אתה שאתה אומר דבר כזה?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני בן 22 עם רישיון מגיל 17 שקיבלתי ביום הולדתי. ותאמין לי שלמדתי על בשרי ומכספי כמה הבגרות חשובה פה והשלושה חודשים האלה יכולים לחולל פלאים

פורסם

נכון שזה טוב,

אבל יהיה יותר טוב אם יטפלו בבעיה ולא בסימפטום.

במקום להמשיך עם שיטת הלימוד הרקובה ולעלות את משך המלווה,עדיף להחליף את השיטה וללמד באמת לנהוג ולא ועבור טסט.

פורסם
לפי מה שהבנתי זה יהיה תקף רק מ1.1.13.

אפשר לקבל מקור למידע הנ"ל ?

אבל לא עניתם לי על התשובה,אז אם אפשר בבקשה לענות ממי שיודע?.

אני מניח כי בקרוב גם יפרסמו ממתי זה יכנס לתוקף. לדעתי זה יהיה הרבה לפני ינואר 2013.

בכל מקרה, תנסה לבדוק זאת מול משרד הרישוי.

• תוכן חדש...