Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין באאודי A4 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לקחת לבדיקה אאודי A4 שנת 2002 מנוע 2000 אוטומט

הייתי רוצה לדעת למה לשים לב ממש חשמל גיר מנוע כול מי שיש לו נסיון או יודע משהו אני ישמח לקבל טיפים טובים מאנשים עם

ניסיון כול דבר שידוע על הרכב הזה

תודהה רבה לעוזרים...

פורסם

אני מציע לך לבחור רכב מפירמה אחרת ,א. זה רכב בן 10 ב. לרכב מסוג זה יש הרבה בעיות כגון בעיות בגיר , נזילות שמן , בוקסות לזרועות מתלה בלויים ועוד.....

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תבדוק היסטוריית טיפולים +האם הוחלפו זרועות מתלה, קיימות 4 זרועות לכל גלגל עלות יקרה מאוד כולל עבודה

בדיקת תושבות מנוע קיימות 3 תושבות +מתי בוצע טימינג+משאבת מים

היסטוריית גיר בדרך כלל משפצים מחשב גיר או מחליפים ,גיר רציף מולטיטרוניק תלוי בק"מ שעבר הרכב .

בדיקת דיאגנוסטיקה למחשב הרכב רצוי מאוד...

פורסם
תבדוק היסטוריית טיפולים +האם הוחלפו זרועות מתלה, קיימות 4 זרועות לכל גלגל עלות יקרה מאוד כולל עבודה

בדיקת תושבות מנוע קיימות 3 תושבות +מתי בוצע טימינג+משאבת מים

היסטוריית גיר בדרך כלל משפצים מחשב גיר או מחליפים ,גיר רציף מולטיטרוניק תלוי בק"מ שעבר הרכב .

בדיקת דיאגנוסטיקה למחשב הרכב רצוי מאוד...

תודה על המהירות והמקצועיות אני יודע שזה יקר אני בכול זאת רוצה רכב כזה ולהישאר איתו הרבה זמן ככה שאני ישמור וישקיע עליו ..

אבל אני רוצה להביא אחד שמור אני ישים לב לדברים האלה ..יש אחת שאני רוצה לבדוק עם 168 אלף קילומטר וממה שגילתי בנתיים

במוסך מורשה שיש בעיה בלוח שעונים שמצריך שיפוץ או חדש בעריך 3000 שקל מישהו יודע עם כדי להיכנס לזה בכלל?במידה והכול במצב טוב ? תודה

ויש לי כיוון גם לגולף 2002 -2004 גנריישין מנוע 2000 האם היא עדיפה ??

• תוכן חדש...