Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום נסעתי עם הרכב בכביש המהיר ופתאום האורות כבו לי ברכב(גם מבפנים). ירדתי מהר לשוליים של הכביש ועצרתי. כבתי תאוטו (את האוטו) והאוטו לא מניע. נדלקת לי מנורה EPC,

וגם סימן של הגה וסימן קריאה לידו. ההגה ננעל ממש חזק בקושי זז.

מערכת החשמל ברכב נדלקת ונכבת. ניראה שיש נפילות מתח. נסעתי להניע תרכב (את הרכב) בירידה והצלחתי, אבל ההגה לא מגיב וגם אחרי שנייה גם הגז. מזה יכול להיות? תודה לכולם.

פורסם

אז ככה בבוקר קמתי להניע תאוטו (את האוטו) נדלקה לי נורה רק של הגה. הלכתי למכסה מנוע ופתחתי תמיכל (את המיכל) המים היה שם כמו טחינה גולמית כזאת. מה זה יכול להיות ומה אני עושה?

פורסם

יש לך בעיה כנראה בראש מנוע או משהו שקשור לכל המערכת הזו.

טחינה שמופיעה מהראש - רדיאטור וכו' = בעיה במנוע.

אני ממליץ לך לגרור את הרכב למוסך.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

*נמחק ציטוט מיותר

אוקי .שמעתי שיש מוסך בתל אביב מוסך רון אני מחר יצור איתם קשר ונקווה שנפתור תבעיה (את הבעיה) אם (עם) הרכב.

עריכת ההנהלה - אנא כתוב בעברית תקינה ועם סימני פיסוק, אחרת מכאן והאלה ההודעות שלך ימחקו.

תודה.

• תוכן חדש...