Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,הנה מדריך פשוט מאוד להכנת יציאת aux לאיביזה מהמבצע.

אז ככה, ברדיו מילאנו רצו על זה 600 שקל, ובעוד כל מני מקומות המחירים נעו באיזור ה 500,(הערכה גסה כי הם לא סגורים כמה החלק עולה להם..)

החלטתי להכין פשוט כבל כזה, מי שרוצה להכין גם כן לפי המדריך מוזמן, כמובן אני לא לוקח שום אחריות על כלום, אני רק אציין שאני הכנתי ואצלי זה עובד בצורה מושלמת(מחר אני יעלה סרטון של הכל בפעולה)

טוב דבר ראשון המדריך מדבר על המערכת המובנית המקורית של האיביזה מהמבצע.

חלקים:

1) כבל מתאים בשביל האוקס(אני לקחתי מכבל אוזניות ישן ואיכותי שהיה לי)

2)מלחם

3)יציאת 3.5 mm נקבה.

4) חיבור כזה(צריך 2 ראשים כאלה ) : http://www.up2me.co.il/v.php?file=82006686.jpg.

בגדול אפשר להשיג את זה מכל חנות מחשבים, משתמשים בזה לגשר בתוך הלוח אם, לי זה פשוט היה בבית.

הוראות הפעלה:

1) לפרק את המערכת ברכב:

א) פשוט למשוך בזהירות אבל בנחישות את הפלסטיק שמקיף את המערכת.תתחילו מאחת הפינות ואל תשתמשו במברג, הפלסטיק עדין מאוד.

ב)תפתחו את הברגים שיש לכם שם. ותמשכו את המערכת החוצה.

ג)תנתקו את הכבל של הרדיו( יש פלסטיק כזה שצריך ללחוץ עליו ואז אפשר למשוך את הכבל החוצה)

ד) לנתק עכשיו את הפלאג הראשי של המערכת.(יש בחלק התחתון שלו מנוף שברגע שמרימים אותו הכל יוצא.

2) מה שתראו מאחורה זה את זה:

http://www.up2me.co.il/v.php?file=67022573.jpg

3) עכשיו לוקחים את הכבל, חושפים את כל החוטים שלו(3 )> http://www.up2me.co.il/v.php?file=53955852.jpg

4) לוקחים את הקונקטור מסעיף 4 בחלקים.

מדביקים את שניהם, גב אל גב, ומחברים במערכת, רואים שהם נכנסים כמו שצריך אחרי ההדבקה(כמובן צריך להדביק ממש מדוייק, זה חיבור מאוד עדין ומדוייק,)

אחר כך מחברים אותו למערכת, ולפי התמונה הזו:

http://www.up2me.co.il/v.php?file=67022573.jpg

חותכים את כל מה שספייר(הפינים בגב המערכת שמתאימים לנו, הם רק 1-3, אבל הקונקטור מתחבר ל 8 פינים, מה שעושים זה חותכים את ה 5 הנותרים, ומבודדים אותם כמו שצריך , שלא יהיה לנו קצר/הפרעות.

את ה3 חוטים שנשארו לנו אנחנו חושפים(אין תמונה אבל לא אמורה ליהיות בעיה להבין.)

5) עכשיו לוקחים את הכבל שחשפנו לו את החוטים מסעיף 3. ואת המתאם ל 3.5mm נקבה. ומלחימים כמו שצריך, ובזהירות, http://www.up2me.co.il/v.php?file=50795919.jpg

עכשיו שתפתחו את המתאם הזה,אתם תראו שיש לו פין אחד ארוך, ו2 קצרים, תזכרו מה הלחמתם לארוך(זה הכי חשוב)

אני הלחמתי לארוך כבל שחור, לבן ואדום לצדדים,

עכשיו הכבל שמתאים לפין 1בצילום של המערכת מאחורה מתחבר לאותו כבל שמתחבר לפין הארוך ב מתאם אוזניות מתחילת הסעיף,

ו הפינים של 2,3 מתחברים לכבל שמתחבר לפינים הקצרים במתאם אוזניות.(עדיין אל תחברו)

עכשיו צריך לקדוח באוטו(אני קדחתי ממש מעל לשקע מצית, ככה אף אחד לא רואה כלום, ) להשחיל את החוטים דרך החור,

ולמשוך את החוט לפתח של המערכת,

עכשיו צריך לבצע חיבור של החוטים שיוצאים מהקונקטור, ולחוטים שיוצאים מהמתאם אוזניות,

בשלב הזה, מי שיש לו מכשיר מדידה, כדאי לבדוק שלא עשיתם חיבור לא טוב במיוחד, או הלחמה לא מדוייקת ויש מגע בין חוטים,

אחר כך פשוט להביא את המערכת, לחבר לה רדיו, לחבר לה את הקונקטור הראשי שלה, ואז שם להכניס את הקונקטור שהכנתם,

וזהו יש לכם אחלה aux.

לשאלות בעיות טענות ומענות,, אני פה.

דרך אגב אפשר לקצר מאוד את המדריך הזה,

ופשוט לקנות כבל ש2 הצדדים שלו נגיד הם זכר,

לחתוך אותו, לבדוק עם מכשיר מדידה, מה האדמה,

לחבר את האדמה לפין שמתאים לקונקטור 1.

ואז ה 2 האחרים ל 2 הקונקטורים 2, 3.

לעשות חור בפלסטיק שמקיף את המערכת ולהוציא משם את הכבל,

וזה הכל, יש לכם כבל אוקס מוכן.

דרך אגב, אם לא בא לכם להתעסק בזה, או אין לכם ממש ידע, אני מוכר כבלים כאלה,(אני לא מתעסק בשום התקנה ברכב שלכם,

אני נותן לכם כבל מוכן ותקין (צרו קשר בפרטית)

פורסם

כל הכבוד על היוזמה. למי שלא רוצה להתעסק עם הלחמות יש תקע כזה מוכן. הכבל שבקישור מעלי לא מתאים לדגמים החדשים.

פורסם

איביזה, הכבל ששמת פה, לא מתאים בוודאות, זה הכבל שקניתי והוא לא התאים לי.

ו alpine , מאיפה אפשר לקנות כבל כזה?

לפני שבכלל פתחתי את המערכת לראות איך מכינים כבל כזה, חפשתי הרבה זמן באינטרנט ולא מצאתי כלום, מצאתי רק משהו אחד שנקרא cdtousb או משהו כזה, והוא גם עלה 500 שקל בערךך.

פורסם
כל הכבוד על היוזמה. למי שלא רוצה להתעסק עם הלחמות יש תקע כזה מוכן. הכבל שבקישור מעלי לא מתאים לדגמים החדשים.

אני אשמח אם תשלח קישור.

פורסם
........, כמובן אני לא לוקח שום אחריות על כלום, אני רק אציין שאני הכנתי ואצלי זה עובד בצורה מושלמת(מחר אני יעלה סרטון של הכל בפעולה)

...

..

אתה יכול להעלות את הסרטון, פשוט עקבתי אחרי ההוראות וזה נשמע/ נראה מסובך !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הסרטון הוא לא של ההכנה, אלה של המערכת בפעולה,כאילו להראות לכולם שהרעיון עובד,

תשמע הסיפור לא מסובך כל כך, תנסה לקרוא שוב, ואם אתה נתקע בחלק מסויים שלא הבנת תשאל אני יסביר לך,

או שאם בא לך צור קשר בפרטי, אני מוכן להכין אחד כזה ולשלוח לך אותו בדואר...

היום חברתי את הפלאפון עם תוכנה נורמאלית וסדרתי קצת באקולייזר , ובאמת שלא שמעתי אף פעם ככה טוב במערכת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום עשיתי את המדריך הנל וכאשר חיברתי חזרה את הקונקטור הראשי עם החשמל המערכת ביקשה ממני קוד SAFE מישהו יודע מה הקוד אשמח מאוד אם תעזרו לי אני די לחוץ.

ממך המערכת לא ביקשה קוד?

פורסם
שלום עשיתי את המדריך הנל וכאשר חיברתי חזרה את הקונקטור הראשי עם החשמל המערכת ביקשה ממני קוד SAFE מישהו יודע מה הקוד אשמח מאוד אם תעזרו לי אני די לחוץ.

ממך המערכת לא ביקשה קוד?

עד כמה שידוע לי הקוד צריך להיות רשום איפה שהוא במסמכי הרכב , נסה לבדוק בספר הרכב , מטרת הקוד היא למנוע גניבה והעברת המערכת מבלי ידיעת הקוד.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי אלמוג,

תגיד לי אם כך, מנסיון שלך

אם אני מביא USB נקבה, ומחבר לה את האדמה ב 1, והשאר ל-2 ו- 3 ..

ומוציא אותו החוצה, האם זה יעבוד עם דיסק און קיי (פשוט בשיטה של לחבר ראש זכר עם 3 פינים שציינת בתמונה)..

??

עומר

פורסם
הי אלמוג,

תגיד לי אם כך, מנסיון שלך

אם אני מביא USB נקבה, ומחבר לה את האדמה ב 1, והשאר ל-2 ו- 3 ..

ומוציא אותו החוצה, האם זה יעבוד עם דיסק און קיי (פשוט בשיטה של לחבר ראש זכר עם 3 פינים שציינת בתמונה)..

??

עומר

קודם כל בנוגע לקוד,

ברגע שסיימתי והדלקתי את המערכת הוא ביקש ממני קוד, גם לא הבנתי מה הוא רוצה ממני, אחרי שהנעתי את האוטו זה הפסיק לבקש את הקוד, כאיל והוא קורא את הקוד מהמחשב רכב/אימובוליזר או משהו בסגנון.

usb פועל אחרת, בוודאות זה לא יעבוד,(ולusb יש גם 4 חוטים לא 3.).

מה שכן אתה יכול לקנות mp3 עם כרטיס זיכרון ולחבר את היציאת אוקס מהmp3, זה הדבר הכי קרוב לזה שתצליח לעשות, או שראיתי שמוכרים באיזה 500 שקל מתאם שנקרא cd2aux או משהו בסגנון.

פורסם

מה שכן אתה יכול לקנות mp3 עם כרטיס זיכרון ולחבר את היציאת אוקס מהmp3, זה הדבר הכי קרוב לזה שתצליח לעשות, או שראיתי שמוכרים באיזה 500 שקל מתאם שנקרא cd2aux או משהו בסגנון.

תודה אלמוגאס :)

התקנתי את הכבל ועכשיו הוא עובד ללא בעיות. היה קצת קושי לחבר את החוטים לפינים, אך בסוף הבאתי משהו כמו נעל כבל אך קטן מאוד ושמתי לו בידוד מסביב..

חשוב לציין שהאיכות, לדעתי, פחות טובה מאשר ב-CD . אין לי מושג למה..אבל זהו. :)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

ALMOGAS

ברכבים הללו לא צריך להיות כניסת AUX יעודית בשורה של הכפתורים ליד מוט ההילוכים למטה? כי אצלי יש והיא עובדת.

שמתי לב לידע שיש לך במערכות הללו. באיביזה שלי{2014}ישנו מע" תואמת מקור ROADNAV S-100, עם באגים. פתחתי פוסט בנושא בפורום הזה עם סרטון שמתאר חלק מהם. נאמר לי שעדכון גרסה פותר חלק ניכר מהם. אתה יודע במקרה איזה עדכון אני צריך ואיך לבצע אותו?

• תוכן חדש...